Nejdú Stierače ...
-
Mileator - FK
Nejdú Stierače ...
Zdar ,mám takýto problém : nejdú mi stierače . Poistka mi vždy prdne , skúsil som aj meniť relé. Nejdú predné ani zadný, a ani ostrekovače.Stalo sa mi to po pustení stieračov , keď som síce očistil okno od snehu ,ale tie lôžka stieračov na čiernej lište pred oknom boli zamrznuté. Je to motor ? Moc sa v elektrike nevyznám
. Dík za každú radu.
-
Mileator - FK
Re: Nejdú Stierače ...
Hmm. Tak asi teda idem vysoliť 1700 za nový motor . Jednak neviem čo ďalej a dnes naposledy otv. obchod. A hlavne potrebujem jazdiť . 
-
Rex - FK
pokud máš v cajku pojistku, což máš ale po zapnutí ti shoří, tak se ti spálil motorek. led je svině
-
Mileator - FK
Dík . som potreboval mať istotu, že nevyhodím prachy zbytočne ,jak s relátkom.
-
Rex - FK
i když teď čtu že ti nejde nic ani ostřikovače. to by asi motor nedělal. to je dilema
-
Mileator - FK
Aha , no to aj mne nebolo jasné... Myslel som že to bude relé, ale jak som dal nové ,poistka mi prdne hneď jak zapnem zapaľovanie.
-
Rex - FK
zřejmě to vypadá na nějaké spečené dráty. pokud zapneš zapalování a jebne ti hned pojistka tak to nebude dobré 
Klidně to může dělat spálený motorek stírače předního skla. Stírače předního skla, stírač zadního skla i ostřikovače - to všechno je zapojené na pojistku č.2.
Zkus odpojit konektor od motorku předních stíračů a pak tam dát pojistku. Jestli pak vydrží, je to jasně vada v motorku předních stíračů. Pokud pojistka vyletí i při odpojeném motorku, bude závada jinde - asi v zadním stírači, nebo v přepínači pod volantem, případně zkrat někde ve vedení.
Zkus odpojit konektor od motorku předních stíračů a pak tam dát pojistku. Jestli pak vydrží, je to jasně vada v motorku předních stíračů. Pokud pojistka vyletí i při odpojeném motorku, bude závada jinde - asi v zadním stírači, nebo v přepínači pod volantem, případně zkrat někde ve vedení.
-
Mileator - FK
Tak po odpojení motorku to všetko fachčí na parádu. Takže idem kúpiť nový. Moc krát ďakujem , teraz mám istotu že nevy....m prachy zbytočne.

Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 23. pro 2008 12:45:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace
Důvod: předchozí citace