černá (tmavá) zadní světla
-
Tholis - FK
černá (tmavá) zadní světla
Chtěl bych zadní kouřová či tmavá světla..Chci se zeptat kde je co nejlevněji sehnat, jestli mají atest a jak to je se žárovkami (kde sehnat jiné nebo stačí původní?)..Díky za linky a tipy..
-
Tholis - FK
Re: černá (tmavá) zadní světla
V čem spočívá výměna těch krytů..Jak moc je složité to udělat aby to nebylo vidět?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Lepší koupit celá světla.
Výměna krytů spočívá v tom, že rozsekáš stará světla, zbavíš se všech zybtků starého světla a pak tam vlepíš kryt. Problém můžeš mít se zatýkáním vody.
Výměna krytů spočívá v tom, že rozsekáš stará světla, zbavíš se všech zybtků starého světla a pak tam vlepíš kryt. Problém můžeš mít se zatýkáním vody.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Tholis - FK
Hm tak to nechci..Už kuli technické asi bude lepší mít původní-nebo na technické tmavá nevadí? Prý mají atest..mám bílého combíka tak tam ty tmavé budou pasovat
No uvidíme třeba po novém roce nebo k narozkám.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
"Atest" defakto mají, protože jsou to obšlehnutý origo světla. Mít by neměli, ale mají.
Takže v pohodě.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Akorát budeš potřebovat odrazky 
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
A nebo koupit sprej a striknout si je sam
-
Michal71717 - FK
kryty nekupuj dopasovat to je fakt pakárna, pokud chceš tak kup celé světla
-
smazany clen - FK
Ty světla seženeš tady: http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... rid=697590
Taky si je budu pořizovat, ale dej si pozor, jak je vymeníš, zadní světla budou svítit bíle !! Musíš si koupit červené žárovky, nebo ty čiré natřít takovou speciální barvou...
Taky si je budu pořizovat, ale dej si pozor, jak je vymeníš, zadní světla budou svítit bíle !! Musíš si koupit červené žárovky, nebo ty čiré natřít takovou speciální barvou...
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 14. pro 2008 16:48:50, celkem upraveno 1 x.
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Když už je tohle téma založeno, tak se zeptám: zajímal by mě váš názor, jestli by tyto tmavá světla slušela i na černé Feldě???
-
smazany clen - FK
To si teda piš, že na černé to bude vypadat dobře... Taťka mi je objednal k Vánocům
Je to s tim stejné, jak s černým oblečením, taky se hodí ke všemu. Ty světla na černé felině budou super. Vím jak vypadají, mám s nima zkušenosti...
Tady se můžeš ještě podívat jak vypadají....
http://ukazto.com/?img=2541422,PICT8672_1.jpg
- Georgerob
- Kontaktovat uživatele:
a hele moje auto
Jinak mě by taky zůstaly, nebejt parkujících spoluobčanů. Příští sezonu chci udělat vrchy tmavý a spodky červený.
Jinak mě by taky zůstaly, nebejt parkujících spoluobčanů. Příští sezonu chci udělat vrchy tmavý a spodky červený.
Grafické studio | www.georgerob-design.cz
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
kryty nekupuj ja koupil cele kourove..nemaj chybu a jsou i s atestem dela je firma DIAMOND (druhovyroba vsech svetel na felu a ostnich dilu)...jediny problem co resim do dneska jsou zarovky..dvouvlaknovy nikde nekoupis takovy co by ti do mesice nezezloutly...vsechny zarovky musis mit proste v barve v ajky maji svitit..blinkr a zpatecka je v klidu na mlhovku se daji taky sehnat dobre, ty male zarovky co sviti furt jsem vyhodil prtz jsem nesehnal dobre a pripadaly mi zbytecne...ale fakt nejvetsi problem je s tema dvouvlaknovymi .. zkousel jsem uz asi 4 druhy od ruznych vyrobcu ale vzdycky to byla jinak natrena puvodni zrovka cervenou barvu ktera se casem vypali..ledky jsem misto tohodle zpusobu jeste nevidel ze by svitily normalne a pak se vic rozly....
resil jsem tenhle problem vcera kdy me kvuli toho uz podruhe zastavili policajti....tak jsem si koupil do zasoby nekolik cervenych po kusu za 9,- a budu co mesic menit
nic jineho mi zatim nezbyva
ale zkusim nejak vyfarat s tema ledkama asi vlastni vyrobou
resil jsem tenhle problem vcera kdy me kvuli toho uz podruhe zastavili policajti....tak jsem si koupil do zasoby nekolik cervenych po kusu za 9,- a budu co mesic menit
méně znamená někdy více...

-
RE5PECT - FK
Já mám ledkoví žárovky dvouvláknoví, jedna mě stála ale 85,- a sou 1A
-
RE5PECT - FK
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
kdes sehnal
ja jsem prolital kvuli toho celou ostravu a nikde nic...a jeste super cena...nemas foto nebo tak? a jak to sviti nevytvari to takovy kolecko? a fakt to sviti vic kdys seslapnes brzdu? sorry za OT ale nechci zakladat jine tema

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tady máš dvouvláknovou ledku, co svítí, jako žárovka.
http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... -s23847969
http://forum.skodahome.cz/index.php?&&showtopic=46173
http://forum.skodahome.cz/index.php?&&showtopic=46173
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
RE5PECT píše:MACMAN: VIDÍŠ http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... -d-s287303
jj supr..znam neco podobnyho ale ne dvouvlaknove..ale videl jsem na fele ze to ve svetle vytvari takove klecko a svetlo se nerozplyne do celeho svetla? nemas foto? nebo nezkousel si ledky sbrousit ?

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
103457 píše:Tady máš dvouvláknovou ledku, co svítí, jako žárovka.![]()
jj tu jsem videl nekde za 140 ale nemeli ji skldem a ta nemela "dvouvlaknovou" schopnost...ale jako taky jsem myslel cenove nejak dostupny za tyhle vyplajznu to co za cele svetla

-
RE5PECT - FK
MACMAN: Mám jen jednu fotku ale večer ti to vyfotím jak svítí
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
jo to neni saptne..a mas tam i ty male? co sviti porad nad tim dvouvlaknem? ty mas tez ledkove..nebo?

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
fotit to hned dneska nemusis, nebudu to hned resit a zas nechci otravovat pres svatkyRE5PECT píše:MACMAN: Mám jen jednu fotku ale večer ti to vyfotím jak svítí

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já bych osobně to těch LEDek, co má RESPECT nešel, není to plnohodnotná náhrada žárovky → svítí to méně, když už tak bych zainvestoval a šel do těch, co jsem dal odkaz. Na škodahome je o tom rozsáhlá debata i se spoustou foto, tak tam koukni.
Jena pokuta od policajtů tě vyjde stejně, jako kvalitní LEDky, které plnohodnotně nahradí žárovku.
Jena pokuta od policajtů tě vyjde stejně, jako kvalitní LEDky, které plnohodnotně nahradí žárovku.
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
skodahome se mi neotevre prtz tam nejsem registrovany...no cajti me 2x kvuli toho zastavili ale vzdycky jsem to ukacal..a pomalu 7 stovek za 2 ledkovy zarovky se mi davat nechce...jsem "chudy student"
hledam co nejlevnejsi alternativu...mozna casem az budou penizky bych zainvestoval 

-
RE5PECT - FK
103... já nechtěl nic drahýho 400 kč za žárovku nedám tadlo mě bohatě stačí v noci to svítí moc dobře a když sešlápnu bzdu rozsvítí se to tak že to skutečně poznáš.ale záleží na každým já ale s těmato problém nikdy neměl ani policajti neřekli ani slovo!
MACMAN: udělal sem ti hned ted pár fotek =) akorád to nemám vyfocený když se sešláplá brzda nemám na to lidi byl sem u auta zrovna sám ale aspon něco =)
MACMAN: udělal sem ti hned ted pár fotek =) akorád to nemám vyfocený když se sešláplá brzda nemám na to lidi byl sem u auta zrovna sám ale aspon něco =)
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
supr dik moc..a ty maly nad ledkama - ty nezezloutnou?

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ja je mel do dvou tydnu kaput a to nemluvim o mlhovkach ty jsem rozl jednou a ted jsou ruzove
ale pravda je ze jsem koupil hned prvni nejlvnejsi ktere byly nabarveny asi vodovkama

-
RE5PECT - FK
Mám je tam asi tak 5 měsíců a nic až sem se divil koupil sem je v tem stejným kšeftě jak ty ledky mám to 15 km od baráku tak sem se tam zastavil.Stáli ale 10 kč jedna ta barevná žárovka a furt nic svítí pěkně červeně a to jezdíma svítím často
-
U-Seph - FK
já už je mám na autě přes půl roku a pohoda, žárovky jsem přemaloval fixem, potom barvou ve spreji, svítí lehce narůžověle, ale nemám s tím problém, foto zde, více v mém profilu zde ve felicia klubu, kraj středočeský, profil U-Seph
-
RE5PECT - FK
Dva týdny tak to nevydrželi nic já je tam mám 5 metrů a svítí krásně červeně! =)
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
mi to takhle vydrzi svitit asi mesic..svetla mam tez asi pul roku
http://progress-tuners.jalbum.net/1.sra ... 20031.html
http://progress-tuners.jalbum.net/1.sra ... 20031.html

Tady mám foto mých světel, jen zaplá světla, nebyla sešlápnutá brzda - den. Standartní dvouvláknová červená žárovka, do konce týdne budou nahrazeny LED žárovkama - jedna žárovka 27 LED... pak hodím foto...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
Tholis - FK
Chlapy tak teď jsem z toho jelen.. Kterou teda pořídit? Je nějaká žárovka co svítí aspoň ten půlrok? Ledky se mi moc dávat nechce.. Když už bych je dal tak dám ty hodně drahé..a ty fungujou?? Může tu někdo udělat nějaké shrnutí? Jsem z vás jelen..
-
Rex - FK
takové blbůstky už mám naštěstí za sebou. není nad normálně a jasně svítící světla
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
žárovky fungujou, ale vypaluj se z nich barvy, takže lze použít jen 5W do koncovejch světel, brzda a mlhovka moc dlouho nevydrží.
Obyč ledky fungujou, ale neosvicujou parabolu, takže není odraz světla a ve dne svítí jen kroužek, v noci jsou celkem uspokojivý.
Drahý ledky( http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... -s23847969 ) svítí velmi dobře a to i tak, že osvicujou parabolu, takže ve dne i v noci svítí celá plocha světla.
Obyč ledky fungujou, ale neosvicujou parabolu, takže není odraz světla a ve dne svítí jen kroužek, v noci jsou celkem uspokojivý.
Drahý ledky( http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... -s23847969 ) svítí velmi dobře a to i tak, že osvicujou parabolu, takže ve dne i v noci svítí celá plocha světla.
-
Tholis - FK
Rex: no já asi ještě ne
Pokud to nebude svítit minimálně jako originál tak to na auto nesmí!
103457: Takže když tak švihnu tyhle bude to svítit stejně jako originál a vydrží to aspoň rok-dva? Je někdo kdo je tam má a podepíše se mi pod to?
103457: Takže když tak švihnu tyhle bude to svítit stejně jako originál a vydrží to aspoň rok-dva? Je někdo kdo je tam má a podepíše se mi pod to?
-
Rex - FK
to si piš že to nebude svítit jako originál. ale to chce abys to zkusil. proč si asi myslíš, že mám zpátky staré seriové světla?
-
Tholis - FK
No mě jde o to sladit tu bílou jen s černou a ty červené světla nejsu moc ono... No zkusil bych to ale za 800Kč to je panečku drahá zkouška, zase když na tu "ledárovku" koukám měla by svítit dobře...Ale nechci být první kdo to zkusí
Nerad jsem průkopník.
Chci si taky přídit čiré světla a napadlo mě, že ty super LED světla by šla ubastlit např z těchto LEDek a nebo těchto LEDek.
U té 1. varianty by to vyšlo na necelých 200.- (20x5500mcd@35°).
U té 2. varianty na cca 150.- (36x1000mcd@120°).
Sice by to asi nevypadalo tak profesionálně (vrabčí hnízdo), ale kdyby se to zpevnilo např. zalitím do silikonu (v případě poruchy nejspíš nerozebíratelné,činné plochy samoz. nee), tak by to mohlo i něco vydržet.
U té 1. varianty by to vyšlo na necelých 200.- (20x5500mcd@35°).
U té 2. varianty na cca 150.- (36x1000mcd@120°).
Sice by to asi nevypadalo tak profesionálně (vrabčí hnízdo), ale kdyby se to zpevnilo např. zalitím do silikonu (v případě poruchy nejspíš nerozebíratelné,činné plochy samoz. nee), tak by to mohlo i něco vydržet.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Krtek1 má tyhle super ledky, ale nevím, jestli už je dal do světelTholis píše:Rex: no já asi ještě nePokud to nebude svítit minimálně jako originál tak to na auto nesmí!
-
Rex - FK
no že bych dával takový balík za LEDky. klasická žárovka stojí dvacku.
vím už přemýšlím jinak...ale i proto, že mám tohle za sebou říkám....vyhozené peníze
vím už přemýšlím jinak...ale i proto, že mám tohle za sebou říkám....vyhozené peníze
-
Tholis - FK
Rex: a nějaký návrh? Já nechci tunit spíš stylizovat, těch světel se ale vzdát nechci...
-
Rex - FK
je jasné, že do nečervených světel potřebuješ červenou žárovku. ale kua 300 za jednu patici s LEDkama se mi zdá strašně moc. já měl taky bílé světla, ale když jsem je upravoval tak jsem na ten vnitřní plast nalepil červenou folii. tím pádem šly použít klasické žárovky.
zajímá mě jeslti máš origo tmavé nebo zatmavované
zajímá mě jeslti máš origo tmavé nebo zatmavované
-
Tholis - FK
No já nemám zatím nic...Jsou pro mě důležitější věci (dořešit čelo a lak na čumáku) ale pak chci originální tmavé..Zatmavované nechci..
-
Rex - FK
levněji vyjdou zatmavované, protože do nich můžeš dát origo žárovky. a když se to nepřežene tak je to v pohodě
Chtěl bych vás všechny jen upozornit že výrobky Diamond vypadají pěkně když jsou nový ale jaksi jim chybí UV ochrana a tudíš na sluníčku kurevsky mění barvu. Takže po cca 2 měsících je třeba blinkr který byl původně bílý, úplně žlutý. Mám osobní zkušenost.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
No tyto tmavé žloutnout nebudou, mám už je několik měsíců, bílé opravdu po cca jednom létu a jedné zimě jdou do žluté barvy. Jinak k žárovkám: standart žárovka ty černé světla prosvítí, přes den to je vidět a v noci parádně. LEDKY které tam budu dávat nejsou ty z těch obyč verzí, jedna červená dvouvláknová žárovka 27LED je za 169kč. Měl jsem verzi která měla 12LED a i ta krásné prosvítí ty tmavá světla. Ale když už, tak jsem vzal lepší verzi LED. Když jsem měl bílá světla, tak tam nedoporučuju dávat LED žárovky, tam to tu bílou plochu neprosvítí ani více než 12LED...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
smazany clen - FK
Ta garaz vlavo ma zaujimave oznacenieezeikel píše:To si teda piš, že na černé to bude vypadat dobře... Taťka mi je objednal k VánocůmJe to s tim stejné, jak s černým oblečením, taky se hodí ke všemu. Ty světla na černé felině budou super. Vím jak vypadají, mám s nima zkušenosti...