usb-externí harddisk??

dotazy a rady na vše kolem hudby
vanplus - FK

usb-externí harddisk??

Příspěvek od vanplus - FK »

ahoj tak chci jít z dobou přemíšlím o rádiu co má usb,jelikož mám externí harddisk z notebooka v takovim tom pouzdýrku tak mě napadlo jestli to tam pude.v compu se napájí přes usb ale co v tom rádiu?? nebo mám použít přídavnej zdroj??
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Re: usb-externí harddisk??

Příspěvek od Tweety »

Já myslím, že disky používají jiný druh ukládání dat než flashky, tak nevím jestli to dokáže rádio přečíst. Ale asi co podle mě bude problém budou otřesy. Disk by jsi jim neměl vystavovat když je zapojený a v běhu. Může se ti poškodit a ničit i data co jsou v něm uložené.
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport ;-) - už taky vše pryč :-(
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

ano, tweety má pravdu disk je trochu něco jiného a zpravidla u těchto věcí nefunguje.
nojmis - FK

Příspěvek od nojmis - FK »

myslím, že flash disk by byla lepší alpternativa, cenou, odolností apod. Já používám v autě k rádiu flashdisk 4GB. bez problémů. pořizovací cena cca 600kč před rokem. problém asi nastane i u mě a to s maximálním počtem složek a souborů (mp3) na disku. měl jsem v ruce 2 návody k autorádiu a všude bylo nějaké omezení, myslím že já mám u alpine omezení na 256 složek (což asi nenaplním) a 512 souborů. Co jsem zatím plnil flashdisk tak jsem se pohyboval kolem 350 mp3 souborů a to vycházelo cca na 1,6 GB. Zatím jsem to nezkusil jestli je pravda co se píše v manuálu k rádiu, ale vše jsem pořizoval s tím, že v autě nebudu mít žádná pouzdra s cd a vše poběží s flashky. zatím jsem s rychlostí načítání a vyhledávání u rádia 100% spokojen. takže i při velikým balíku složek a písniček se nechá perfektně hledat, ať podle složky tak i podle souboru.
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

flashku mam tak ja ji použiju nicméně sem študoval parametry radií a maj to omezení maj snad všechny,tak to nemusim řešit,tak dík za rady....
smazany clen - FK

ja používám autoradio sony cdx--gt620u a k tomu harddisk : http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=71765 a vše šlape v pohodě :)
smazany clen - FK

ještě dodavam že na disku musiš mít systém souborů FAT32 jinak to šlapat nebude:)
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

jj já když měl ještě Roadstar s USB tak ext. hdd vpohodě :) ale jinak doporučuju originální CD... mají nejlepší zvuk.
drive3r

Příspěvek od drive3r »

Mam nový externí hárddisk verbatim 500gb.Nainstloval sem tam dvě hry a obě hlásí chyby:první chyba ralle.exe přestal pracovat druhá the wma cosi error.Zkousel sem restart a spoustu dalčího ale nic nešlo.Nevíte co s tím.
dekuju.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Pokud t napsalo chybu tak to bude zapsane v Sprava pocitace> Prohlizec udalosti tam si najdi tu chybu pak ji bud vyhledej na googlu nebo zkus napsat sem.

Luka$
Návštěvník

Podpis problému
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: Rally.exe
Verze aplikace: 0.0.0.0
Časové razítko aplikace: 3c0bb7ae
Název chybného modulu: Rally.exe
Verze chybného modulu: 0.0.0.0
Časové razítko chybného modulu: 3c0bb7ae
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 000800d7
Verze operačního systému: 6.0.6001.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: cbf6
Další informace 2: f0cdd86164d02fb10d5ad6e5deb6ad32
Další informace 3: 1020
Další informace 4: 520df3b92c4511c155ba30f2f1f918a1

ale nespadl harddisk ale hra
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

zkus ten disk naformátovat..
Návštěvník

to drive3r: Tak jsem neco hledal a vetsinou lidi maji problem s ovladaci. Takze bych zkusil tu tvoji hru instalovat na lokalni HDD a pokud hra bude padat neni to USB HDD.
Luka$
drive3r

Příspěvek od drive3r »

Díky.Byla to špatná hra dal jsem to na Déčko a taky nefungovala.Zkusil jsem jinou a ta uš jela.
Witonda - FK

Příspěvek od Witonda - FK »

drive3r píše:Mam nový externí hárddisk verbatim 500gb.Nainstloval sem tam dvě hry a obě hlásí chyby:první chyba ralle.exe přestal pracovat druhá the wma cosi error.Zkousel sem restart a spoustu dalčího ale nic nešlo.Nevíte co s tím.
dekuju.
čus.pokud s tím chceš něco udělat,teda rozchodit tu hru,zkus si stáhnout ten soubor buď na netu nebo od uživatele přes P2P třeba DC strong apod...když ho nahradíš,mohl bys to rozchodit...
smazany clen - FK

Hanz píše:ale jinak doporučuju originální CD... mají nejlepší zvuk.
To je sice jasný, že mají nejlepší zvuk, ale v případě auta, kde pořád něco hučí (motor, ostatní auta, ...) je to zanedbatelné... :) ;)
drive3r

Příspěvek od drive3r »

Nejde mi přesunout soubor větší než 2GB z PC na externí disk. Z C disku na D to jde, ale na externí už ne. Mám RAM 2GB,s možností rozšířit na 4 GB, je problém v tom?
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

zkus preformatovat ten disk,a aby byl zformatovany v systemu souboru NTFS
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Odpovědět