Klepe se
-
smazany clen - FK
Klepe se
Ahoj, potřebuji poradit...Nechci, aby mě v servisu natáhli jako to už udělali...Vím, že to tu bylo řešeno hodněkrát, ale...Takže Felda mi nejdřív dělala to, že mi klepal volant při 80 km/h, když jsem vyřadila tak to přestalo. No ale teď mi to začalo klepat opravdu hodně a ani vyřazení tomu nepomůže. Co si myslíte, že to je?Díky
-
Kuladmin
Re: Klepe se
Nebo pak utrzeny silenbloky bud u vodni pumpy nebo nadruhy strane o prevodovky.
-
PavelZ - FK
a nebo taky řádně utažené. Jinak ale tohle většinou dělají homokinetické kloubyBolthorn píše:Máš vyvážené kola?
PavelZ píše: a nebo taky řádně utažené. Jinak ale tohle většinou dělají homokinetické klouby
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
smazany clen - FK
Takže se mi v noci vyfouklo kolo, vyměnila ho a najednou to přestalo klepat, tak jsem si pořádně prohlídla to píchlí kolo a byl v něm malej drátek. Po prozkoumání jsem zjistila, že to kolo bylo uplně zvlněný, takže mi praskla kostra...Pak jsem si uvědomila, že to auto se mnou jako řidičem se dírám moc nevyhejbá, takže jsem si za to mohla sama
No, co se dá dělat...Tak jsem včera nechala komplet přezout a už se k autíčku budu chovat hezky. Co si myslíte o kolech značky Fulda?
-
moskvic - FK
Necu zakládat nové téma tak to napíšu tady..měl jsem na feldě menší volant (32cm) na staré volantové tyči...teď jsem volantovou tyč vyměnil a dal klasický 4 ramenný volant..jenže nyní se mi volant asi při 60 km/h klepe celkem slušně +/- 2-3 cm...u toho původního menšího jsem to ale nepociťoval...může být ten problém dán vyměnnou?...jinak mám ohnutou trochu pravou těhlici..ale proč mi to předtím nedělalo a teď jo...nevíte...