černá (tmavá) zadní světla
-
smazany clen - FK
Re: černá (tmavá) zadní světla
chtěl sem dát,upravený bílý světla,ale když to tady čtu,tak než abych každýho půlroku hlídal jak mi to svítí tak raději dám ty červený s bílým blinkrem,
a ještě nedávno sem potkal na silnici jednu feldu s bílýma lampama co tam měl jen obyč žárovky,kryty zežloutlý,svítilo to otřesně a když sem to dojížděl tak zprvu sem ani netušil co to je,škoda že můj telefon nemá foťák,vyfotil bych to aby ste to taky viděli....
a ještě nedávno sem potkal na silnici jednu feldu s bílýma lampama co tam měl jen obyč žárovky,kryty zežloutlý,svítilo to otřesně a když sem to dojížděl tak zprvu sem ani netušil co to je,škoda že můj telefon nemá foťák,vyfotil bych to aby ste to taky viděli....
Tak tady foto jak vypadaj ty žárovky do zadních světel - verze 27LED. V zadních lampách svítí dobře, ve dne je to vidět dobře, v noci krásně. Ty boční ledky to prosvítí opravdu do stran, takže spodek světla je prosvěcen. Foto jak to vypadá na Feldě, dodám později...
edit: foto nelze připojit, FK píše chybu, dodám snad za pár minut
edit: foto nelze připojit, FK píše chybu, dodám snad za pár minut
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
smazany clen - FK
Jak se to vymenuje, kdyz mam pouze cerne skla a ne cele svetla? je to nejak slozite?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Vymlátit ty starý skla, očistit, odmastit a přilepit a zatěsnit ty nový skla 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
smazany clen - FK
Aha tak to asi radeji trosku prisetrim,a koupim cele svetla. Jeste bych to spatne utesnil, zaclo by se mi to rosit a dostavala by se mi tam vlhkost...
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
neboj ty vcelku se rosi taky kdyz chcije a sviti svetla...ale je to bez nasledku...a za chvili je to pryc
méně znamená někdy více...

-
Rex - FK
ezeikel píše:Aha tak to asi radeji trosku prisetrim,a koupim cele svetla. Jeste bych to spatne utesnil, zaclo by se mi to rosit a dostavala by se mi tam vlhkost...
já to utěsnil dobře a stejně jsem tam měl akvárium
-
myrafell - FK
-
Abdul - FK
Musím vyskúšať, lebo dva vlákna v LED som ešte nevidel.
-
Návštěvník
Nazdar, chci se optat jak to má Felicie se zadními obrysovkami. Co tam máte za žárovky? Na svoje fáro jsem si koupil zadní kouřové světla a mám problém s osvětlením. Mlhovku a brzdovku nahradím 27xLED modulem v červené z Hadexu (klasická Ba15S), ale potkávačka je stejné objímky s jiným průměrem "skla", tak chci poradit nejlepší variantu, aby tam nebyla jen osvícená tečka. Díky za rady. Jirka
-
moskvic - FK
Abdul píše:Musím vyskúšať, lebo dva vlákna v LED som ešte nevidel.
Vyzkoušené fachá krásně..
-
Abdul - FK
A nebude to skôr tým, že spínanie tých 30 LED je riešené rozdielnym odporom po vetvách prípadne spína 25 a 5 osobitne ?Ale samotná dvojvláknová LED by musela mať 3 nožičky, ak to takto mám pomenovať.Niečo ako viacfarebné. Ale červené a ešte červenšie ?
-
geralt - FK
dotaz na kouřové světla
ahoj mam na autě kouřové zadní svítilny, nemam k nim žádný papír a chtěl bych vědět zda mi mužou dát za to policajti pokutu ? popřípadě seebrat papíry?
a co řeknou na laděný výfuk .....
a co řeknou na laděný výfuk .....
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
papir k tomu neni, samotne svetla maji atest ktery by mel vyhovovat na nasich cestach..ovsem nepodari se ti do nich sehnat takove zarovky aby svitily tak jak by mely...
sam jsem za tyhle svetla dostal pokutu a to mi svitili predpisove cervenou barvou ale policajtovi se to nelibilo
takze zalezi na koho narazis ale kazda uprava dneska na felicii se svestkam libit nebude
sam jsem za tyhle svetla dostal pokutu a to mi svitili predpisove cervenou barvou ale policajtovi se to nelibilo
takze zalezi na koho narazis ale kazda uprava dneska na felicii se svestkam libit nebude
méně znamená někdy více...

-
Taresz - FK
ja to mám takto, a este pokuta nebola jazdím s tym dva roky:
http://img202.imageshack.us/i/20110118550.jpg
http://img203.imageshack.us/i/20101120501.jpg
http://img202.imageshack.us/i/20110118550.jpg
http://img203.imageshack.us/i/20101120501.jpg
-
Meverick - FK
Já mám bílo kouřové .... a zatim taky pokuta nebyla a to mě stavěli nejmiň 5x ..... jinak žárovny tam mám diodový .. přez den svítěj trošičku naružověle ale v noci jsou nádherně rudý ... spíš mám strach až si mě podaj za zelený parkovačky v předu
.. jo kuli tomu naružovění přez den nesvítím ... radši .. 
-
Yany - FK
Tie svetla nebudu nikdy svietit ako original, ci uz so ziarovkou alebo diodami, mal som ich na aute necele 2 roky, s policiou ziadne problemy ale cez den svietia proste slabo,,,
-
Danous - FK
Taky je mam a zatim nikomu nevadí, večer to je vidět v pořádku a přes den stejně není povinný svítít vzádu 
Mam jen přestříkaný žárovky, ale uvažuju o diodách
Mam jen přestříkaný žárovky, ale uvažuju o diodách
-
Meverick - FK
JJ dopuručuju diody sou vnich dobrý ... u mě ty nastříkaný žárovky se odražely a když bylo zhaslý světlo byl vidět ružovej flek ... a diody tam vubec nejsou vidět a přez den třeba u mlhovek to dělá takovej jakoby červenej bod .. vipadá to fakt dobře jen stojej docela ranec ,, sem koupil za 1300 světla a dalších 1300 sem dal za žárovky ...