Lakování nárazníků a jiných plastů
-
Tholis - FK
Lakování nárazníků a jiných plastů
Už je tu sice téma o klikách, ale mě to zajímá hlavně u nárazníků... Mám černé nárazníky na starém ksichtu a chci je do barvy. Chci se zeptat jestli se vyplatí sehnat už nalakované a přelakovat na mou barvu nebo nechat nastříkat ty co už na autě mám...Jde u nelakovaných nalakovat vše krom otěrové lišty (u staré verze je tuším nevyndavací proto nevím jestli to půjde dobře udělat)...Taky by mě zajímala přibližná cena...Nárazníky chci mít do hladka, nechci je mít hrubé...
-
Rex - FK
Re: Lakování nárazníků a jiných plastů
jestli je chceš mít hladké tak je dej lakýrovi. cena okolo 2000 za díl včetně práce
tak si to spočítej
tak si to spočítej
-
Tholis - FK
Mohu mu dát klidně ty mé? no já jen jestli si lakýra neřekne za ty už lakované míň=dle mého s nimi bude míň práce ne?...
-
Rex - FK
teoreticky. ale to chce se zeptat. každý je jiný
-
drv.Astor - FK
ja chci taky narazniky do bravy....na vanoce jsem dostal strikaci pistol, jakmile dam dohromady kompik tak to pujdu zkusit
Chtel jsem se zeptat jestli se nejak moc lisi lakovani plastu od plechu a jeste jakym lepidlem nebo cim bych mel nalepit plastove prahy a lemy blatniku 
-
Frank
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem chtěl do barvy nárazniky i zrcátka tak jsem si to střiknul sám stálo to asi 800 set ¨korun kupoval jsem něco na plast a ještě plnič na plast barvu jsem si nechal namíchat myslím že se my to povedlo prostě se mi to libý mám ušetřené peníze lakýri jsou dost drahé věčinou si na autě dělám všechno sám od zavařování až po nastříkání.Je to můj koníček.

Naposledy upravil(a) Frank dne úte 30. pro 2008 20:40:09, celkem upraveno 1 x.
-
Rex - FK
taky si budu dveře na felis lakovat sám. celé auto mě tak vyjde místo 15tis na 2 tis. akorát to musím rozdělat
-
drv.Astor - FK
Kolik myslis ze budu potrebovat asi barvy na nalakovani predniho a zadniho narazniku?Frank píše:Taky sem chtěl do barvy nárazniky i zrcátka tak jsem si to střiknul sám stálo to asi 800 set ¨korun kupoval jsem něco na plast a ještě plnič na plast barvu jsem si nechal namíchat myslím že se my to povedlo prostě se mi to libý mám ušetřené peníze lakýri jsou dost drahé věčinou si na autě dělám všechno sám od zavařování až po nastříkání.Je to můj koníček.![]()
-
Rex - FK
u mě to vyšlo na 2x400ml spreje a barva je tam do dneška
-
drv.Astor - FK
no uvidi se jak se mi to podari udelat...snad to dopadne dobre...
-
Frank
- Kontaktovat uživatele:
podle mě bych to sprejem nechtěl ten je na menší opravy nech si barvu namíchat u nějakýho lakýri
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 20. led 2009 18:26:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
-
Rex - FK
kvalitní namíchaný sprej ve specializované prodejně je stejné kvality jako lakýra. nemyslím lakovat to těma šuntama co mají v každé drogérii. já mám sprejem od spies-heckera laknutý přední spojler a je ve stejné kvalitě jako nově laknutá kapota co jsem minule rozbil. samozřejmě záleží na něm kolik za to chce dát. já na jaro budu lakovat těma míchanýma sprejema. a vím že to vydrží. jsou vyzkoušené
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Rexi a na kolik vyjde ten jeden 400ml sprej?Teda myslím namíchanej.
-
Collin - FK
Pokud jsi to nedělal tak hodně štěstí. Chceš to mít hladké a ne hrubé. Uvidíš.. Každopádně bych se na to dělat tak velkou plochu sprejem. Když už tak barva,pistol. Kup nárazníkym na FL v barvě které stojí kolem 800-1000,-
-
Rex - FK
je pravda že pokud to nikdy nedělal tak se s tím buď popere nebo zabrečí. kdo ví jak na to, tak je to sranda
-
Tholis - FK
No já už mám domluvenej celolak tak je po problému, jen mě zajímalo co je lepší pro lakýru..
-
Collin - FK
Neptal si se na začátku jestli lakovat nebo kupovat? Celolak budeš páchat sám? 
-
Tholis - FK
Celolak páchat sám rozhodně nebudu, ptal jsem se jestli je lepší nechat lakovat už lakované nebo nelakované...Co se spíš vyplatí..finančně..
-
maza
- Kontaktovat uživatele:
lepší je sito nechat udělat. Já se tím živým a dělám taky doma, tak si vše dělám sám od vyváření až po vrchní lak.
-
Michal71717 - FK
pěknější bude když si koupíš lakované a pelakuješ je, pokud by si chtěl nelakované do barvy a mít je úplně hladké tak si vem smirek tak 80 celé to zbruš a pak 400 pod vodou aby se ztratily chlupy, pak to lákni základem na plasty, pak plničem nebo základem, pak ještě dobrus místa které si nějak nedotáhl do konce a pak můžeš teprve lakovat