zdravim vas
potrebujem vytiahnut benzin z nadrze ale hadickou sa neviem dostat k benzinu
pritom je tam pol nadrze
poradi niekto ako na to?
dikes
vytiahnutie benzinu
-
Phobos - FK
Re: vytiahnutie benzinu
Já to dělal tak že sem si hledal přívodní hadičku ke vstřikovají jednotce co vede od nadrže podlahou trubičkama až k motoru, odpojil jí a pak otáčel klíček do polohy kdy čerpadlo natahává benzín jde to docela rychle.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Vezmeš aku vrtačku, do nádrže vyvrtáš dirku a pod ní dáš kanystr. Funguje to, takhle u nás vytahujou benzín hnědočeši.
Jinak to jde, když vyndáš čerpadlo z nádrže, tak tam máš díru na několik hadic. Veslužební feldě jsem tam strčil takhle i ruku s hadrem a nádrž jsem vytřel, to by jeden neřekl, kolik tam bylo písku za 250 tis. km
Jinak to jde, když vyndáš čerpadlo z nádrže, tak tam máš díru na několik hadic. Veslužební feldě jsem tam strčil takhle i ruku s hadrem a nádrž jsem vytřel, to by jeden neřekl, kolik tam bylo písku za 250 tis. km
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Dalsi moznost odpojit za zadnim pravym kolem hadici co vede od nalevaciho hrdla do nadrze. Vezmes sroubovak odsroubujes sponu a stahnes hadici a uz tece.
-
raduzo22 - FK
Jo přesně jak říka 103457 když se mi vy... čerpadlo tak sem měl v autě plnou nádřž venku bylo okolo -5°C tak aby sme se v tom nehrabali tak sme půlku odsáli, tobě stačí když si odděláš zadní sedačku a odšroubuješ takovej plastovej bazmek a můžes odsávat.