Prosim o radu!!!

dotazy a rady na vše kolem hudby
TOMASF

Prosim o radu!!!

Příspěvek od TOMASF »

Cau. Teď jsem si koupil basak Crunch Gtr 300 800w max, k němu zesík Crunch Gtr 250.2 2 kanál 500w max, ještě mám repro v předu kompa Crunch Grp 6,5c 300w max a v zadu Grp 693 400w max a k nim jsem sehnal za dobrou cenu zesík Crunch Gtr 350.4 (čtyřkanál) a kapík f1 Dietz. Jinak rádio mam panasonic CQ C5355N. Zajímalo by mne jestli stim bude problem se zapojenim? A co baterka? bude stacit s vykonem 55ah? Díky za odpovědi.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosim o radu!!!

Příspěvek od RAIMMI »

problém se zapojením nevidím, baterka by měla stačit. Mám silnější hi-fi, taky 55Ah a pohoda. Ty ve dveřích na zesík mět velkej odběr nebudou. Nejvís SW a to jen při plném zatížení. Jaký má pojistky ten zesík?
Naposledy upravil(a) RAIMMI dne čtv 01. led 2009 20:10:03, celkem upraveno 1 x.
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Na tu kostku bych dal silnější zesík alespon 300-350rms. Ideální třeba gtr 420. Je sice 2x dražší ale vyplatí se ta investice.
http://www.carandsound.cz/index.php?act ... uctId=1653 Nebo levnější ale ne zas tak dobrý http://www.carandsound.cz/index.php?act ... oductId=47
Jakou máš baterku a kabely?
TOMASF

Příspěvek od TOMASF »

Dík.Tak to jsem rád že to je o.k. Teď musim dodělat podlahu a stěny na zesíky a kapík vytlumit a můžu zapojovat.........
Collin - FK

Ted nevím jestli jsi psal jen na Raimmiho nebo i na mě... kdyžtak ty kabely,baterku. A čím tlumíš?
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

Collin : píše baterka 55Ah
Collin - FK

Ale mě zajímá jaká to je.
TOMASF

Příspěvek od TOMASF »

Baterka tam už byla yuasa 55ah kabely mam Dietz a sinus live. Dietz kabelový set 20mm. Ale ty komponenty už mám koupené takže kupovat už nic nebudu zapojim to co mam mě staci aby to aspon trochu hrálo.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

na tuhle sestavu 20mm stačí...
Collin - FK

Jj 20 napájení+kostra. Na repro 2x2.5 a k sw 2x4qmm
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

ještě jedna věc.. nenapsal si o tom tak ti to radši napíšu abys s tím počítal. to tvý rádio má jen 2 páry RCA a ty potřebuješ 3. jeden na SW a dva na přední a zadní repro budeš tedy muset použít Y kabel třeba tento http://www.audioland.cz/basic/basic-14110.html a zapojit to tak že jeden pár RCA z rádia přivedeš na čtyřkanal jako přední repro a do druhýho páru RCA na rádiu pýchneš ten Y kabel a konce zapojíš tak že jeden par na ten čtyřkanal jako zadni repra a druhy par na dvoukanal pro SW.
TOMASF

Příspěvek od TOMASF »

Jo jo. Ja mam ten y kabel ale od sinus live. Jinak díky za radu.
Collin - FK

SL nebo Basic to máš jedno.;-)
Odpovědět