STRESNE OKNO WEBASTO
-
smazany clen - FK
STRESNE OKNO WEBASTO
Ma niekto skusenosti s tymto stresnym oknom?
CHcem si ho namontovat...
Montoval ho niekto?
Poradi mi niekto smontazou?Dakujem
CHcem si ho namontovat...
Montoval ho niekto?
Poradi mi niekto smontazou?Dakujem
Re: STRESNE OKNO WEBASTO
Co vím, tak okna WEBASTO jsou kvalitní, dá se ještě sehnat těsnící guma a nějaké drobnosti. S montáží ti poradí nějaký lepší servis, nebo tam kde dělaj servis oken...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
octavan - FK
musím jedině souhlasit.Mám celoplátěnou shrnovací střechu WEBASTO a nikd s tím nebyl problém.Myslím si ži střešní okno patří mezi věci,při kterejch je lepší si připlatit než šetřit a potom pod sedačkama třeba chovat kapry 
já mám webasto top slider a je super
akorát mám asi popraskanou vnitřní gumu, když hodně prší tak mi to tam trochu prosakuje, musím to buď vyměnit nebo nějak utěsnit 
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
- Hary
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky Webasto, okno s manuálním šíbrem. Protíkala mi voda mezi vnějším rámem a střechou. Napsal jsem na firmu, hned volali, že mi posílají nové těsnění i tmel. Dokonce měl jeden servisák cestu do Ostravy a dovezl mi to až před barák. Skvělé jednání
a okno funguje super.
-
smazany clen - FK
Ja som akurat totiz kupil stresne starsie webasto...
Ale dotycny mi dal iba stresne,nejaky plastovy ramik a gumenny ramik zospodu do interieru...
Ale gumu nejaku zvlast mi nedal.
Tak asi musim kontaktovat tiez firmu...nech poradia...
Snad sa to podari
Ale dotycny mi dal iba stresne,nejaky plastovy ramik a gumenny ramik zospodu do interieru...
Ale gumu nejaku zvlast mi nedal.
Tak asi musim kontaktovat tiez firmu...nech poradia...
Snad sa to podari
těsnění mezi venkovní rám a střechu se dává při montáži vždy nové, když není origo, tak se prodávají takové těsnící lepící pásky na střešní okna, ale já jim nějak moc nechtěl věřit, tak sem to utěsnil černým silikonem na okna 
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
-
smazany clen - FK
Takze..
Predam stresne okno original na feliciu Webasto..
Je z Felicie dovezenej z Holandska,elktricky ovladane...
Cena by bola 100eur,ak by mal niekto zaujem...
Rozhodol som sa predat feldu,takze okno uz nebudem montovat
Predam stresne okno original na feliciu Webasto..
Je z Felicie dovezenej z Holandska,elktricky ovladane...
Cena by bola 100eur,ak by mal niekto zaujem...
Rozhodol som sa predat feldu,takze okno uz nebudem montovat
-
RadekN70 - FK
Já měl střešní okno taktéž webasto viz foto http://www.feliciaklub.cz/forum_new/dow ... &mode=view a naprostá spokojenost...
Jinak výše jmenovaná značka se používá u octavii, superbů, passatu- to svěčí o tom,
že kvalita bude na nějaké lepší urovni...
Jinak výše jmenovaná značka se používá u octavii, superbů, passatu- to svěčí o tom,
že kvalita bude na nějaké lepší urovni...
-
Pjotr - FK
Tak zacinam jeste pred letem uvazovat nad stresnim oknem.Dle ohlasu zde je asi jedna z nej variant Webasto. Dival jsem se na jejich stranky a cenik.Asi bude prichazet v uvahu serie Hollandia 100 pokud je jeste dostupna,protoze na strankach o ni nemaji nic,je pouze v ceniku.Autorizovane servisy co maji uvedeny v mem bydlisti tj. Zlinsky kraj zase nemaji na svych strankach o stresnich oknech a teto znacce nic.
Nenechavali jste si nekdo v posledni dobe montovat na felicii stresni okno teto,pripadne jine znacky? Zajimaly by me Vase postrehy z provozu,tj.hlucnost,ovladani,kvalita tesneni,taky cena montaze.. Nejlepe pokud mate nekdo zkusenost,doporuceni nektere ze zlinskych firem co se timto zabyva.
Po te jak jsem dopadl s tonovanim skel (viz http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 17&t=10071) si uz budu asi dost dukladne zjistovat predem co nejvic informaci.Diky moc za kazdou odpoved.
Nenechavali jste si nekdo v posledni dobe montovat na felicii stresni okno teto,pripadne jine znacky? Zajimaly by me Vase postrehy z provozu,tj.hlucnost,ovladani,kvalita tesneni,taky cena montaze.. Nejlepe pokud mate nekdo zkusenost,doporuceni nektere ze zlinskych firem co se timto zabyva.
Po te jak jsem dopadl s tonovanim skel (viz http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 17&t=10071) si uz budu asi dost dukladne zjistovat predem co nejvic informaci.Diky moc za kazdou odpoved.
-
Jarda28praha
jak se da snadno opravit lyzina elektrickeho okna Webasto?
-
Jarda28praha
Nevite nekdo o servise nebo prodeji nahradnich dilu pro okna od WEBASTO??
Schanim novou lyzinu a nebo tahlo zamku pro okno.
Schanim novou lyzinu a nebo tahlo zamku pro okno.
-
Jarda28praha
otřebuji sehnat to táhlo toho zámku, protože je na jedné straně urvanej ten konec a tím pádem se nezajistí
Na okně je toho:
Na lyžině je něco UTAC TPTT4003
A na rámu toto :
WEBASTO S.P.A. TYPE / KHSD-SP5
TYPZEICHEN KBA9499

Na okně je toho:
Na lyžině je něco UTAC TPTT4003
A na rámu toto :
WEBASTO S.P.A. TYPE / KHSD-SP5
TYPZEICHEN KBA9499
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Když jsem napsal: Co se zeptat třeba tady?, tak jsem nemyslel tady na tomto foru, ale na těch odkazech, co jsem ti hodil. Zde nikdo nedealuje ND Websto, takže ti to zde asi nikdo nesežene.

-
Jarda28praha
Tak ,tam jsem ¨napsal, ale sppíš bude problém, že je to staré okno a už se asi nevyrábí a náhradní díly bude taktéž problém asi.
. Takže jsem si asi koupil jenom hromadu šrotu
. A doma to opravit nepůjde

-
Jarda28praha
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Tak si ho kup 
-
Jarda28praha
To jo, ale těžké bude kde si ho koupit, když okno je tak staré!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se 100% už nevyrábí, takže i s náhradními díly to bude těžké!!!!!