Podsvietenie tlacidiel problem
-
smazany clen - FK
Podsvietenie tlacidiel problem
Zdravim, potrebujem surne pomoct...pustil som sa do menenia podsvietenia podla navodu z fora,vsetko pekne islo ale ked som isiel svoj prvy vytvor vyskusat,tak som zistil, ze nesvieti...neviem si poradit,plus a minus je dobre na ledkach,vsetko je odskusane mimo auta,ale ked pridem do auta tak to nefrci...je mozne,ze treba mat nejake vypinace zapojene naraz aby isli? jedine co mi ide je tlacidlo vystraznych svetiel...prosim poradte ak ste sa s tym stretli...
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podsvietenie tlacidiel problem
musíš mít zapojené v první řadě od obrysovek abys je zapnul.A pak by ti měly svítit všechny ostatní.
-
Rex - FK
právě tuším výstražné jsou zapojené přesně obráceně jak všechny ostatní.
-
Radek1
- Kontaktovat uživatele:
Musíš mít zapnuté parkovačky aby svítili ty ostatní.
-
smazany clen - FK
Ano, parkovacky som mal zapnute,ale nic...netusim kde moze byt chyba,sranda je,ze spinace normalne funguju, cize zapnem spinac a on zapne svetla..atd...ale ledka nesvieti..ako ste to mysleli s tymi vystraznymi,ako opacne? plus,minus?
-
Rex - FK
jj. tam je to obráceně. nevím proč. jenom prostě pootáčej ledky mimo ty výstražné bo by ti pak nesvítily zase ty 
-
smazany clen - FK
je to ale divne,lebo v tych vystraznych to mam tak ako to ma byt, myslim co sa tyka polarity ledky.....no som z toho mimo...moze byt este niekde inde chyba,ja neviem, zle pokladany vypinac ( co si nemyslim) alebo ja neviem nieco ine...?
-
Rex - FK
divné to je. ale prostě výstražné jsou zapojené obráceně. tzn ty jsi dal ledky všude stejně. nic nesvítí mimo výstražné.
já to dělal už v několika autech a vždycky to tam bylo obráceně. tak to prostě jenom přehoď a hotovo
já to dělal už v několika autech a vždycky to tam bylo obráceně. tak to prostě jenom přehoď a hotovo
-
Abdul - FK
Pozri napájanie. Máš to napájané odkiaľ ? Správna polarita ( prehoď navzájom oba dráty )?
-
smazany clen - FK
no to neriesim, ze to tam je otocene, ale uz som to v jednom vypinaci dal aj opacne ako to ma byt a ziadny vysledok...
-
smazany clen - FK
no situacia je taka,ze aj parkovacky som zapojil tak isto ako vystrazne a ide to...ale 2ky svetla som zapojil tiez tak isto a tie uz nejdu....tak isto je to aj s hmlovkou...
-
smazany clen - FK
nemali ste problem s tymi plieskami vo vypinacoch,lebo sa mi zda ze oni mozu byt pricinou,pretoze pri jednom vypinaci mi ledka blikne pri zatlaceni vypinaca ale ledka ma kontakt vo vypinaci dobry...
-
Tholis - FK
Tak přesně to jsme řešili také:) zkontroluj jestli se ti neodlomil cín z toho plíšku, jestli ti dolého kontakt na plíšek a to nejhklavnější: v té černé plastové objímce je trn kterej musí doléhat na ten malej plíšek ke kterému je připájená dioda. Kuli tomu to nesvítilo mě..Když zkusíš naohýbat jak plíšek tak trn nebudeš mít problém.