HAGUSY DOLU
-
rahab15 - FK
HAGUSY DOLU
Ahoj,
mel bych dotaz mam zahradku primo na strechu a tak jsou pro me hagusy na nic a jeste se mi nelibi. Nevite nekdo jak je nejak pohodlne sundat a hlavne co pak s tema dirama jestli tam nejaky jsou.
Dikes moc za radu
mel bych dotaz mam zahradku primo na strechu a tak jsou pro me hagusy na nic a jeste se mi nelibi. Nevite nekdo jak je nejak pohodlne sundat a hlavne co pak s tema dirama jestli tam nejaky jsou.
Dikes moc za radu
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: HAGUSY DOLU
diry zavarit 
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To bude problém, jsou tam 7mičky díry a nedostaneš se pod ně s plechem, aby jsi to jen lehce přibodoval a dokytoval. Pokud budeš vařit intenzivněji, může ti hořet výplń stropu nebo plech vyhřeješ a bude tam boule. Bez důkladnýho rozebrání a odstrojení stropu to spolehlivě neuděláš. Buď rád, že ti do auta neteče a nech tam hagusy. 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim neni to tak jednoduchy pokud bys to chtel poradne tak jedine odstrojit interier - strop - nechat zavarit vybrousit prekytnou a prestriknout. Radsi je tam nech doufej ze to okolo nich nezacne kvest a mas to. Pokud ti neprekazeji k te zhradce tak bych to neresil.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Zahrádku prodej a kup příčníky na hagusy.
Hagusy mají své výhody. Neničí se lak na střeše, neničí se těsnění nad dveřma, daleko pohodlnější montáž příčníků a za hlavní výhodu považuju možnost využítí célé délky střechy. Klasickou zahrádku dáš jenom nad dveře. U kombíka jí nemáš šanci dát až dozadu.
Na krátké ale vypadají fakt blbě.
Hagusy mají své výhody. Neničí se lak na střeše, neničí se těsnění nad dveřma, daleko pohodlnější montáž příčníků a za hlavní výhodu považuju možnost využítí célé délky střechy. Klasickou zahrádku dáš jenom nad dveře. U kombíka jí nemáš šanci dát až dozadu.
Na krátké ale vypadají fakt blbě.
-
IvoR - FK
Nesouhlasím.
Mně se hagusy i na krátké feldě líbí (a nejen proto že je mám)
Mně se hagusy i na krátké feldě líbí (a nejen proto že je mám)
Naposledy upravil(a) emilio52 dne stř 07. led 2009 18:38:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace
Důvod: předchozí citace
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Mě je to celkem jedno.
Podle mne ale na krátké nevypadají moc dobře a naopak kombík bez nich vypadá blbě a to jakýkoli, ne jenom Felda.
Podle mne ale na krátké nevypadají moc dobře a naopak kombík bez nich vypadá blbě a to jakýkoli, ne jenom Felda.
-
raduzo22 - FK
Soulasím s tebou,taky bych je chtěl ale mám v plánu utratit peníze za jiný věci na felis.
Naposledy upravil(a) Maty dne stř 07. led 2009 16:06:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
Důvod: viz. pravidlo č. 4
-
smazany clen - FK
Hagusy jsou sqela vec - na strese se snadno meni nastavby dle libosti a obratem ruky - rakev, kola, lyze, samotne pricniky....
Ze bych si chtel zahradkou nicit auto, to dekuji, ale nechci.
Navic - kratka felda bez hagusu je relativne v pohode, ale vzhled kombiku bez nich je prinejmensim diskutabilni.
Chapu, kazdemu se libi neco jineho, pokud auto hagusy ma, sundavat je ciste kvuli vzhledu mi prijde dosti nestastne.
Ze bych si chtel zahradkou nicit auto, to dekuji, ale nechci.
Navic - kratka felda bez hagusu je relativne v pohode, ale vzhled kombiku bez nich je prinejmensim diskutabilni.
Chapu, kazdemu se libi neco jineho, pokud auto hagusy ma, sundavat je ciste kvuli vzhledu mi prijde dosti nestastne.
Mě se hagusy taky líbí, a to je ani nemam, ale klidně bych si je na feldu nandal. Je zajímavé, že někdo z těch co je má, tak by si je rád sundal, a jiní, kteří je nemají, by je zase chtěli. To je jak ženský s kudrnatýma/rovnýma vlasama.
Naposledy upravil(a) Vasek dne pon 02. úno 2009 19:08:07, celkem upraveno 1 x.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jojo taky mám krátkou a bez a docela bych je uživil .

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

já je taky sundal, sice byly užitečný, ale bez nich je to hezčí
díry zatím zaslepil silikon a až se bude dělat víc věcí, tak sundám strponici a nechám to zavařit...
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
-
Michal71717 - FK
sudání stropnice je otázka půl hodiny, mám krátkou haguy jsem chtěl dolů ale nad střechu mi vystupuje 2mm matka a vařit střechu??? ehm. na to už musí být člověk hodně zkušený