Zamrzly zamek

karoserie, narazniky, skla atd.
vampiros - FK

Zamrzly zamek

Příspěvek od vampiros - FK »

Zdravim, mam problem...vcera rano kdyz jsem chtel jet normalne do prace jsem se nemohl dostat do me filety. Zamrzlo mi otevirani dveri. Strcil jsem klic do zamku ale bohuzel mi asi nejak zatuhnul central, nebo nejaky ten vysouvaci mechanismus co vysune cudlik nahoru. Striknul jsem do zamku odmrazovac a ani to nepomohlo. Samotny zamek neni zamrzky...jde s nim normalne hybat sem a tam...ale jakmile s nim chci pootocit vice abych otevrel dvere, tak v tom jen tak trsku cvakne (cudlik se malinko pohne ale bohuzel se nevysune). Je to asi nekde zamrzle v tom mechanismu a nevim co s tim. :?

ps: zamek u spolujezdce nefunguje kvuli nevitane navsteve nejakeho blbce a kufr otviram jen zevnitr protoze na klic to nefunguje :oops:
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzly zamek

Příspěvek od Maty »

Nespíš se ti rozbil vnitřní mechanismus toho zámku(táhla)...takže budeš muset do auta přes kufr a rozebrat tapecírung dveří a zjistit co vypadlo :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
vampiros - FK

Příspěvek od vampiros - FK »

Ja bych tam pres kufr vlezl ale na kufru se mi ten zamek rozpadl uz davno... vzdy jsem ho oteviral packou vedle sedadla ridice a nevidel jsem v tom problem. Ted by se mi to siklo no :(
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Tak to si pak můžeš hrát s drátem a zkusit vydrátovat :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Odpovědět