Baterie 74Ah - mate nekdo ?
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
Baterie 74Ah - mate nekdo ?
Chci koupit Bosch Gigawatt 74Ah a premyslim jestli se do Feldy vejde. kdysi jsem to vedel ale uz se nepamatuju..... (pro rypaly - je to do naftaka - 61Ah Varta co tam je je evidentne malo)
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Baterie 74Ah - mate nekdo ?
Zkus mrknout tady . :
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =30&t=6560
Možná to pomůže . Zbyšek tam píše něco o 74Ah
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =30&t=6560
Možná to pomůže . Zbyšek tam píše něco o 74Ah
-
Zbysek - FK
Nezáleží na Ah, ale přesných rozměrech dané baterie, které se řádně liší. Ale jinak pokud je to přesně tahle baterka http://www.maximizeronline.com/?action= ... 0185757404 , tak se tam vejde. Já beru se shodnými rozměry Exide 75Ah/760A.
Za kolik můžeš tu Boschku mít? Nemá úplně nejhorší parametry, tak jestli je levná, šlo by o ní taky uvažovat.
Za kolik můžeš tu Boschku mít? Nemá úplně nejhorší parametry, tak jestli je levná, šlo by o ní taky uvažovat.
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
jj je to presne ona. cena je cca 2000 pro me....
rozmery - ok, diky
nekde nekdo psal ze snad gigawatt je bosch silver v jinem obalu s jinyma nalepkama.. ale tezko rict
rozmery - ok, diky
nekde nekdo psal ze snad gigawatt je bosch silver v jinem obalu s jinyma nalepkama.. ale tezko rict
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Gigawat není silverka,ale je to baterka dělaná v licenci Bosch v bývalé akumě.Tuším že v boleslavi a některé se dělají i v kroměříži.Celkově jsou s něma dobré zkušenosti.Ona odpovídá i cena.Mezi ní a silrverkou není až takový rozdíl.Silverka stojí tuším kolem 3200.Tak jsem ji našel.Tady je. http://www.maximizeronline.com/?action= ... 0092S40080 Mám ji ale 55 ah a bez problému už třetí zimu.I ráno mráz minus 20 dneska točila jak zděšená.Ale mám BA,takže takové nároky na ni nejsou.
-
Zbysek - FK
Tak to jo, já mám tu Exide taky za dvojku právě, tak to zůstanu při koupi u ní teda, jelikož je na tom dost lépe.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Exide.Co to je za značku? To jsem nikdy neviděl.Holt asi jsem ještě neviděl všechno.No tak ať ti hlavně slouží dobře když je tak levná. 
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
tak to mas super cenu na tu exide -to neni co resit
tomas - diky za informace.
ja to mam do firemniho naftoveho pikapa tam ten gigawat je asi optimalni volba.
pikap ma ted vartu 61, nevim jak je stara, ale jak je pod -5 tak se ji uz nechce... dnes bylo -13 a jen parkrat otocila a to jeste strasne pomalu...
ve svoji 1,6 mam bosch silver 55ku - uz jsem to s ni koupil - a tvari se zatim ok... ono benzinaka a jeste k tomu v garazi nastartuje asi cokoliv
tomas - diky za informace.
ja to mam do firemniho naftoveho pikapa tam ten gigawat je asi optimalni volba.
pikap ma ted vartu 61, nevim jak je stara, ale jak je pod -5 tak se ji uz nechce... dnes bylo -13 a jen parkrat otocila a to jeste strasne pomalu...
ve svoji 1,6 mam bosch silver 55ku - uz jsem to s ni koupil - a tvari se zatim ok... ono benzinaka a jeste k tomu v garazi nastartuje asi cokoliv
-
Zbysek - FK
Tomas6 píše:Exide.Co to je za značku? To jsem nikdy neviděl.Holt asi jsem ještě neviděl všechno.No tak ať ti hlavně slouží dobře když je tak levná.
Ta Boschka musí taky bohatě stačit na diesela a za ty peníze je to paráda. Já hledal baterku s co nejlepšími parametry, co se tam vejde, ale bohužel felda tam má docela málo místa, tak tam přijde jen tahle, protože lepší baterka v daném rozměru na trhu není.
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
baterky Sznajder nahodou neznate?
mne sa vosla banner starting bull 74Ah sice nie ako 62 ale vosla 
Felicia 1.3MPi LX 
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Mě se tam vešla Banner Uni Bull 80 Ah. Akorát jsem musel při jejím nasazování sundat ten gumový lem u kapoty.
ex nebožka 1,6 lpg 

- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
I ja tam dal 74ku. Vesla se tam akorat
Je tam i puvodni baterie.

Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
-
Xfanthom - FK
Pěkný fanfáry ..... za kolik byli?
taky bych možná něco koupil ...z aukra