Převodovka...
-
petr
Převodovka...
Dobý den, mám problem, dneska jsem jel a vběhnul mi tam chodec a strhnul jsem to, takže jsem nalítnul na roh obrubníku. Podle mě šlupku dostala převodovka. A mám problém ten že vlastně na pozici jedničky, trojky a pětky je neutrál a tam kde by měl být neutrál je dvojka, čtyřka a zpátečka, jako by se posunula. Muže mi někdo poradit, jak vážný to je?
-
Hazi - FK
Re: Převodovka...
To by nemusela bejt převodovka, ale ohlá tyč řazení. ta by to pak mohla takhle posunout. Ja jsem ji kupoval celou i s kloubem na starej typ řazení před Vánocema za 600, práce na 5min.
-
petr
Myslíš? A nic vic by to nemuselo bejt? protože řízený se zdá být v pohodě, motor taky.
-
Hazi - FK
JJ na nic jinýho bych to netipoval, koukni se pod auto a uvidiš to hned.
-
petr
Pod autem jsem nic nenašel, tak díky, zejtra přijede známej na to kouknout, ještě dám vědět.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Když dostane převodovka ránu, tak se většinou urve zavěšení převodovky. Součástí víka pětkového soukolí je silentblok, za který převodovka visí v karoserii. Určitě to zavěšení zkontroluj, nebo nech zkontrolovat.
Jestli je to naprasklé (hliníková slitina), tak by ti za jízdy taky mohla převodovka vyběhnout pod auto. Nové víko stojí asi 500.
Jestli je to naprasklé (hliníková slitina), tak by ti za jízdy taky mohla převodovka vyběhnout pod auto. Nové víko stojí asi 500.
-
petr
Tak jsem ted zjistil že mi zjřejmě z převodovky kape olej, myslím že z motoru to neni. To je asi na hovno. Za chvili přijede táta a kouknem na to:( chjo pěkně mě to sere... Jezdím asi pul roku a dávám si na všechno bacha a takhle mi to zkazí partička děti co mi tam vlítla:(