Někdy to jede a někdy ne

MPi 1AV
AEE
smazany clen - FK

Někdy to jede a někdy ne

Příspěvek od smazany clen - FK »

Hoj lidi, mám malej-velkej problém, sednu do auta a jedu třeba cca 50km a to auto je prostě takový nudný a líný asi jako když v něm sedí 5 osob, nechce to kdovíjak táhnout a reakce na plyn je taková nijaká ale jede to bez jakýhokoliv škubání vynechávání nebo houpání otáček, no a pak stačí třeba zastavit na pumpě vypnout motor (nemusím ani tankovat stačí si dát kafe nebo cigáro nebo si někam odskočit) sednu do toho nastartuju a najednou je vše jinak auto reaguje na plyn, letí jak nakopnutý, kopec nekopec, na diagnostice jsem nic nenašel, spotřeba při normální jízdě 6 litrů, a ještě jsem teď před zimou vyměnil rozvoďák kladku svíčky olej filtry (včetně palivovýho) snímač v rozdělovači, víčko palec, klapka vyčištěná vyčištěný a ošetřený potenciometry, provedený přizpůsobení, základní nastavení a žádná změna dělalo to jak před tím tak i po tom, tak ještě přemejšíl že zkusím zaslepit hadičku od odvětrávacího ventilu, nebo mě ještě napadá snímač tlaku v sání.
smazany clen - FK

Re: Někdy to jede a někdy ne

tak jsem ještě bádal a bádal a na signálu odvětrávacího ventilu by se mělo na diagnostice oběvovat hodnota v rozsahu 6-19% což mě to hází 19,9% a ta hodnota je stálá a nemění se tak jsem ho odpojil a nezměnilo se nic na chodsu motoru ani na vykazovanej hodnotě, nahodilo to akorát chybu ale konečně to zatím jede tak jak má tak to nechám odpojené a budu pozorovat co se bude dít.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Písni až něco zjistíš,tohle téma mě zajímá.Díky a hodně štěstí v "bádání" ;)
smazany clen - FK

No zatím se neděje nic, mám neustále odpojenej odvětrávací ventil a zatím se nic neděje, jede to jak má.
H4nIS

Příspěvek od H4nIS »

Neví někdo jestli stačí vytáhnout kabel ?? Mám ten stejný problém jednou to jede pak zase ne a už si nevím rady tak chci zkusit tohle.
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
Odpovědět