servo
-
eletronix
servo
Čau mam felicia 1,6Mpi a planuji do nej tuningovy volant ale kamoš ma posilovač a řika je to parada posilovač mi taky sehnal mam komplet servo plus tyč i pačky na blinkry a tak pumpu musim sehnat a nevite nekdo jak moc budu kuchat motor abych tam dal posilovač?budu muset hodit auto na zdviš vyhodit napravu a zkompletovat to? diky za rady
-
smazany clen - FK
Re: servo
No nápravu podle mě vyhazovat určite nebudeš, prostě sundáš kola, odpojíš kuláky povolíš mezi pedálama šroub na tyči řízení, sundáš držáky řízení a vyškudneš ho z tisícihranu a vystršíš celý řízení pravým podběhem ven. To samé uděláš s novým ale opačně, jen doufám že uchycení řízení na nápravnici je stejné, no a pak budeš myslím že potřebovat takovej držák čerpadla, kterej přišroubuješ na motor a na něj pak teprve čerpadlo, propojíš hadice, seženeš delší řemen naleješ kapalinu a odvzdušníš, naleješ po max a bez motoru 3x vlevo 3x vpravo, pak zkoukneš hladinu případně doleješ a nastartuješ tak na 5 vteřin, zase vypneš doleješ a pak nastartuješ a točíš 5x tam a 5x na druhou stranu, přitom ti druhej čumí do nádobky a eventuálně dolejvá, až to budeš mít tak by to mělo být OK, potom už nádobku nenaplňuj na max ale jen tak mezi rysky.
-
smazany clen - FK
Re: servo
Jo a ještě jedna věc na nápravnici ti to řízení drží přes takový dvě kozičky a M8 šrouby, tak se pokus aspoň den dopředu ty šrouby něčím nastříkat nějakým WD protože rádi praskaj a to je pak někdy problem hodnej sundání nápravnice, vždycky se snažit povolit šroub krátkým hoooodně rychlím cuknutím nebo ještě lépe bouchnutím rukou na klíč, nikdy ne plynulým tahem, když ti uletí i při tom bouchnutí tak ti to jen potvrdí to že plynulým tahem by uletěl na 100% to už mám vyzkoušené na vejfukách, na tom řízení, na odvzdušňovákách na držácích třmenů na brzdách, no všude kde jen to jde, ze začátku jsem se bál hlavně na odvzdušňovákách na předních třmenech, furt jsem tomu nechtěl věřit až jsem si dva třmeny odvrtal a od tej doby jedině bouchnutím a mám pokoj už tak, no když tak přemýšlím tak 5 let jsem neodvrtával odvzdušňovák svojí chybou.