Kroužky na 16ky
-
Bolthorn - FK
Kroužky na 16ky
Kdo umí a za kolik kroužky pro úpravu doorboardů pro 16ky repro.. Popř. jaké rozměry kroužku pro felďácké doorboardy nejlépe použít.. Díky
-
Bolthorn - FK
Re: Kroužky na 16ky
Zatím mám nabídku za 450,- 6ks a nalepím je na sebe tak aby byli dostatečně hluboké..
doporučuju vyřezat sám, myslím že s přímočarou pilou to jde naproto exkluzivně, pracnost skoro žádná, MDF se krásně zpracovává. Když si tam nakreslíš kružítkem kružnici, tak to i uděláš i krásně kulatý
A kdyby ne, tak do přibrousíš kde je potřeba, s MDF se opravdu báááječně pracuje.
Ještě jedna poznámka, určitě pak povrchově upravit (nalakovat, natřít), ať to netáhne vodu, přední dveře jsou jedno velký průtočný jezero a mohlo by se ti to za chvíli rozsypat (přecejenom jsou to lisovaný slepený piliny).
Ještě jedna poznámka, určitě pak povrchově upravit (nalakovat, natřít), ať to netáhne vodu, přední dveře jsou jedno velký průtočný jezero a mohlo by se ti to za chvíli rozsypat (přecejenom jsou to lisovaný slepený piliny).
-
Bolthorn - FK
dělám to ze surové dřevotřísky, MDF nemohu sehnat.. ale jde to v poho..
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
"...doporučuju vyřezat sám, myslím že s přímočarou pilou to jde naproto exkluzivně..."
no...nevím jak by to vypadalo
ale jestli to uděláš takhle...tak smeknu
...používá se na to vykružovací vrták.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Bolthorn - FK
Do jedných dveří mám už kroužky vyřezané... Jde to v pohodě.. Ty méně povedené přidělám zevnitř tapce, ty dobré jsou na vrchu a půjdou napasovat do doorboardů... Večer hodím foto.. Navíc jdou nerovnosti zarovnat smirkem, nebo pilníkem.. A jak píše Nonamed, vše je schované pod tapcem..
-
Snehulak - FK
tak pokud tam nemáš vlnobití jako na moři
tak bych to moc neřešil 
-
Collin - FK
Nevím jestli ti to už někdo nepsal, ale kroužky bych pořádně natřel bezbarvým lakem a pak třeba ještě barvou. Tahá to vlkost.
Psal jsem to já 
určitě co nejvíc udělat voděodolným, předníma dveřma toho proteče....
A ke kulatosti...skoro celý je to schovaný pod tapecem (jak tady už psali)...a stejně na dveřích není nic kulatýho, kapsa je jedna velká vlnoplocha
Takže pokud nemám možnost si to vykroužit pomocí speciálního nástroje, tak přímočarka, kružítko, rašple a smirk pro tuto aplikaci bohatě postačí.
určitě co nejvíc udělat voděodolným, předníma dveřma toho proteče....
A ke kulatosti...skoro celý je to schovaný pod tapecem (jak tady už psali)...a stejně na dveřích není nic kulatýho, kapsa je jedna velká vlnoplocha
-
Bolthorn - FK
Tady je jeden kroužek, není osmirkovaný ani nijak zarovnaaný, čistě vyřezaný, a myslím si, že to není tak strašné.. ničím je nenatírám, v krátke dobé budou doorboardy z lamina, tak to moc neřeším..

-
drobek - FK
Tak udělej hned lamino a tohle zabal, zbytečná práce..
Collin..
Collin..
-
Bolthorn - FK
už je to skoro hotové... z lamina mi pak bude dělat fipo z ahc, ale teď na to nejsou momentálně peníze..
-
Collin - FK
Dělali to prej 3
Každý to svoje.. Možná je i členem tady nevím..
Super práce, jsem zvědav na finále..
Super práce, jsem zvědav na finále..
-
smazany clen - FK
hehe..to je moje práce
Ve třech se dělá mnohem líp. Člověk pak neni tak upaplanej...
-
smazany clen - FK
Tak to težko řict..hlavně to ještě zdaleka není hotový..Teď to tak nějak pomalu brousím ale chce to nějakej stroj na to..ruka už mě bolí:)Pak sem hodím fotky jak pokročím..