lukasy,volant,plasty..

vybavení a úpravy interiéru atd.
stef99
Kontaktovat uživatele:

lukasy,volant,plasty..

Příspěvek od stef99 »

Mel bych par otazek..
Kdyz mam starou feldu (96,bez airbagu) a dal jsem volant 4 rameny,z novyho ksichtu a dal jsem tu skodovackou redukci.

1- jak vypada ten plastovy krouzek mezi volantem a volantovou tyci-ten jak vypina blinkry a hlavne bude fungovat kombinace-stara volantova tyc,plast kroutek z novyho ksichtu,redukce a novy volant?

2-uz jsem zjistil ze budu potrebovat ty delsi packy pod volant-lukasy. Chtel jsem se zeptat pujdou ty delsi lukasy dat na starou volantovou tyc a se staryma plastama kolem volantu?

3. kdo ma ten plastovy krouzek a kdo ma ty delsi lukasy? Diky moc :D
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
Macman
Kontaktovat uživatele:

Re: lukasy,volant,plasty..

Příspěvek od Macman »

plastovy krouzek mam uz z noveho typu ale bavil jsem se s moskvicem ktery daval 4-rameny volant na starou feldu a rikal ze ty "vraceci" plastove krouzky jsou originalni a kazdy volant ma svuj specificky
méně znamená někdy více...
Obrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: lukasy,volant,plasty..

Příspěvek od 103457 »

Ty woe, celou noc si to tu píšeme po SZ a ty potom ještě založíš nový topic :o
Pokud nepočítáme momo volant, který byl doplňková výbava, tak se na feldě běžně používaly 3 druhy volantů.
94 - 06/96 2ramenný volant s oválným tlačítkem klaksonu → stará volantová tyč + dlouhý kotouč unašeče jelikož volantová tyč byla delší.
07/96 -a výš 2ramený s kulatým tlačítkem klaksonu a 4ramenný volant = mají stejnou volantovou tyč ovšem rozdílné upevnění kotouče unašeče do volantu
U 4ramennýho volantu s bagem byl ještě kotouč unašeče doplněn pohyblivým kroužkem s vodičem pro připojení bagu.

To co udělal stef99 je ta nejhorší varianta, která jde na feldě udělat, jelikož dal na dlouhou volantovou tyč hlubokej volant z krátký tyče. Takže se volant cca o 10 cm posune v ose tyče směrem k řidiči. A pochopitelně se nedá dosáhnout na páčky - lucasy. Rovněž blinkry nebudou vypínat, protože 4ramenný volant má krátký kotouč unašeče oproti starému 2ramennému. Musel by jsi na 4ramenný volant nějak nainplantovat kotouč unašeče ze starého volantu.
A tato úprava je už takovej bastl, že bych snad raději chodil pěšky.
Odpovědět