Vystřelovací klíč s DO
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: vyskakovacka
No ale Radek to myslel tak že on má origo koncernový klíče (co do kvality se absolutně nedaj srovnávat s těma z Aukra,Ebaye atd).No a když mám origo klíče,tak k tomu potřebuju co?Přeci origo řj k těm klíčům.No a on má z Ochcy.
On ti taky neradí aby sis pořizoval ještě dálší řj jednotku.Je jasný že když jsi koupil sadu,máš jí komplet.Ale když by jsi šel cestou že by sis sehnal origo klíče,pak potřebuješ origo řj.Je to jen další možná cesta.Kapíšto?
On ti taky neradí aby sis pořizoval ještě dálší řj jednotku.Je jasný že když jsi koupil sadu,máš jí komplet.Ale když by jsi šel cestou že by sis sehnal origo klíče,pak potřebuješ origo řj.Je to jen další možná cesta.Kapíšto?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo,já ty sady zas tak neodsuzuju,spoustě lidí vyhovují a dostačují.Hlavně když budeš spokojenej a bude to makat.
-
RadekN70 - FK
No ale lepší je si o pár korun připlatit,komplet originál octaváckýse dají sehnat za rozumnej peníz..To záleží na člověku kolik je ochotnej do toho dát...
-
borlan - FK
Nevím jak v krámech, ale jen tak po bazarech a aukcích se origo koncernový klíče motaly kolem 700 a více. Teď třeba už jiná doba. O Octa ŘJ DO už nevím vůbec nic, ale nedělám si iluze když konektory k Octa servům světel prodávají bazaristi za nehorázných 200...
Já teda mám levnější sadu z druhé ruky a jsem nadmíru spokojen (po vyřešení toho povolování planžety jak jsem psal).
Já teda mám levnější sadu z druhé ruky a jsem nadmíru spokojen (po vyřešení toho povolování planžety jak jsem psal).
-
RadekN70 - FK
No už nevím přesně kolik mě to stálo,ale je pravda že origo je mnohem lepší.
-
stifler1 - FK
Re: Vystřelovací klíč vs Jablotron
Vedeli by ste mi poradit ked mam original kluc Skoda aka mam vybit ten nit ktory tam drzi tu planzetu?
-
smazany clen - FK
Ako sa vyberá čip imobilizéra z pôvodného klúča ?
a nikde na obrazkoch nevidim da sa ten cip vložit do tohto ?
http://autoomega.sk/index.php?id_sek=10 ... radenie=10
diki
a nikde na obrazkoch nevidim da sa ten cip vložit do tohto ?
http://autoomega.sk/index.php?id_sek=10 ... radenie=10
diki
-
vanplus - FK
no koukám že nejsem jedinej koho to napadlo jenže já nekoumal co kde propojit a nahradit atd já prostě udělal to nejjednoduší a tj. dát tam třeba s ochcávky nebo z fabie (jednotku samozřejmě) a klíč je rovnou k tomu a přehodit zámek ve spínačce umí i 5letý dítě.....v jednoduchosti je krása
co se týče imo tak to je součástí většiny alarmů .....jenže koukám že tady je někdo schopnej koupit celej alarm i s klíčema za 800 tak to asi nemá cenu něco radit
holt češi sou tak bohatý že maj na levný věci
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Takže tu komfortku (kterou samozřejmě ke klíčům z O nebo F musíš mít) jsi napojil na el.instalaci ve Feldě jak?Hlavně ten centrál.
-
vanplus - FK
no to by ti spíš řekl kamarád kterej to oživil já jsem přes mechanickou práci plus středně těžký el.instalace....ale v podstatě se to napojilo normálně na serva co tam byly,myslim že tý jednotce je to fuk v jakým autě je ne? pak se akorát překopal zámek spínačky kterej ti dneska běžně poskládaj podle klíče....
-
Pantheria - FK
Vystřelovací klíč
Zdar,
přemýšlím, že bych stávající klíč vyměnil za vystřelovací. Sice už se tu něco podobného řešilo, ale šlo o výměnu včerne řídící jednotky. Já bych chtěl ale jen ten klíč a řj ponechat - tedy nadále používat dálkový ovladač LASERLINE T101V2. Případně vystřelovací klíč s centálem (myslím ovladač na klíči) ale ponechat stávající řídící jednotiku centrálu a autoalarmu. Alutoalarm a centrál mám LASERLINE. Tedy originál, rv auta je 1999.
Vyznáte se v tom někdo natolik, že bystemi doporučili nějaký klíč, do kterého bych mohl dát imobilizer z původního klíče, nechat vyfrézovat planžetu a nějak jednoduše spojit elektroniku klíče s původní řídící jednotkou? V servisech mi řekli, že to jde ale oni to nedělají.
Děkuji
přemýšlím, že bych stávající klíč vyměnil za vystřelovací. Sice už se tu něco podobného řešilo, ale šlo o výměnu včerne řídící jednotky. Já bych chtěl ale jen ten klíč a řj ponechat - tedy nadále používat dálkový ovladač LASERLINE T101V2. Případně vystřelovací klíč s centálem (myslím ovladač na klíči) ale ponechat stávající řídící jednotiku centrálu a autoalarmu. Alutoalarm a centrál mám LASERLINE. Tedy originál, rv auta je 1999.
Vyznáte se v tom někdo natolik, že bystemi doporučili nějaký klíč, do kterého bych mohl dát imobilizer z původního klíče, nechat vyfrézovat planžetu a nějak jednoduše spojit elektroniku klíče s původní řídící jednotkou? V servisech mi řekli, že to jde ale oni to nedělají.
Děkuji
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vystřelovací klíč
Kup v podstatě jakejkoliv vystřelovák s planžetou na feldu. V zámečnictví ti udělají kopii planžety a nakodujou čip podle starého klíče.
Pokud chceš používat centrál, tak kup klíč s řj a řj připoj do auta. Tohle jsem sice nezkoušel, ale nevidim v tom problém, abys měl dva dálkové centrály, stejně tam jde jen o signál do kabelů...
Například: http://www.aukro.cz/item660679410_unive ... _klic.html
Mám druhou variantu na golfu, tam jsem připojoval řj na origo pneupatický centrál...
Pokud chceš používat centrál, tak kup klíč s řj a řj připoj do auta. Tohle jsem sice nezkoušel, ale nevidim v tom problém, abys měl dva dálkové centrály, stejně tam jde jen o signál do kabelů...
Například: http://www.aukro.cz/item660679410_unive ... _klic.html
Mám druhou variantu na golfu, tam jsem připojoval řj na origo pneupatický centrál...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No jo..jenže tou dodělávanou dálkou nezpane alarm.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Pantheria - FK
Ok, takže varianty řešení jsou. Pak by tu byla ještě taková drobnost. Nemámm už ten štítek s číslem klíče. Mám dva origo klíče. Oba jdou zasunout do zapalování, ale jen s jedním pak jde otočit. Na kolik vyjde vyrobení nového origo klíče v servisu? Dělal jste to někdy někdo? Případně pokud koupím vystřelovák, vyfrézují mi ho v servisu?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jasný, to je pravda... Ale tak někdo taky přehazoval elektroniku z klíčenky do vystřelovacího klíče.
Jinak jkdyž jsem dělal klíče, tak po mě nikdo žádnou kartu nechtěl. Za prvý ji nemám, za druhý pro ně je to kšeft. A dělal jsem to v obchodě co je v každým hypermarketu. Opravna obuvi, výroba klíčů...
Jinak jkdyž jsem dělal klíče, tak po mě nikdo žádnou kartu nechtěl. Za prvý ji nemám, za druhý pro ně je to kšeft. A dělal jsem to v obchodě co je v každým hypermarketu. Opravna obuvi, výroba klíčů...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
-
Pantheria - FK
tam jslem to zkoušel tasky. Obi, Tesco.. Buť nemeli matrici, nebo to prostě odmítli udělt, že by z toho mohli mít průser.
-
Coffy2
Já jsem rešil stejný problém, tak jsem se dělal takovej malej cenovej průzkum a všude si říkali neskutečný prachy za zjištení kódu řídící jednotky, nakonec mi to udělali myslím v Tescu v Letňanech, v jedný z těch prodejen jak vyráběj klíče a jsou v obchodních centrech. Maj tam notebook, z auta zjistěj ten kód řídící jednotky, pokud člověk nezná kód a vyroběj klíč. Teď už přesně nevím kolik to stálo, ale na feldu rok 2000, kde už je plovoucí kód jsem platil za normální klíč myslím 1100 Kč, jinde chtěli i 2500. Vystřelovací klíč stál myslím 1600, ale už si to fakt přesně napamatuju.
-
borlan - FK
Pantheria - pokud oželíš jeden origo klíč (asi ten co ti mechanicky nemaká), tak z něj kostičku čipu opatrně vydloubneš a ve vystřelovácích je pro ten čip připravená komůrka...řekl bych, že vystřelovák už s čipem se ani neprodává, ale dokupuje se. Ale ty budeš mít z toho origo klíče. Planžetu ti vyfrézujou bez problému (jen pohlídat abys měl na vystřelováku správný polotovar, jinak bys tam musel pracně zabudovávat jinej polotovar-planžetu, ale taky to jde). Co se týče elektroniky - musela by se přehodit z toho původního ovladače, mít vystřelovák a vedle ovladač další mi přijde na nic...To přehození někdo už páchal, takže to jde, ale musí se to asi vymyslet případ od případu, trochu improvizovat...
-
Návštěvník
Dobry vecer ve spolek..Rad bych se zeptal kam se vklada čip do vystrelovaciho kliče??Nemohu nic najit...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
musíš klíč rozloupnout a vložit dovnitř.
-
borlan - FK
Vystřelovák jde většinou rozpojit na přední část s planžetou a na zadní část s elektronikou a baterkou. V té přední části je pak "tunýlek" pro zasunutí kostičky imma...
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Centrál - zamykání kufru
ahoj , mám viac dotazov . Chcel by som origo vystrelovací klúč z koncernových áut ale s tým že by fungovali aj tlačítka nasledovne - išlo by odomknúť aj zamnúť auto na diaľku , a tlačítkom na otváranie kufru by sa ovládal odskok kufru - servomotorček čo by ťahal za lanko . Dá sa to skombinovať z feldovým centrálom s tým že by sa použila napríklad komfortná jendotka z octavie alebo iného auta? videl som to už podobne v š120 až na ten kufor
dakujem
dakujem
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 05. lis 2011 21:03:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: porušení pravidla č. 3 - příspěvek sloučen, Ďakujem
Důvod: porušení pravidla č. 3 - příspěvek sloučen, Ďakujem