Zhasnutí světel? Čím to je?
-
Nosnx - FK
Zhasnutí světel? Čím to je?
Nevíte čim to může být?
Dneska ráno když sem brzo ráno jel, mi asi cc. po 10 minut jízdy zhasli obě potkávací světla. Zůstali svítit jen obrysovky. Říkal jsem si že asi obě dvě praskly zaráz (byli mi to divný) tak jsem tak dojel na benzínku že koupím jiný a vyměním je narychlo. Když jsem ale přišel do auta, a normálně jsem nastartoval a zapl světla, tak se mi rožli a svítily jako by se nic nestalo.A svitily celou cestu dom. Nevíte čím by to mohlo být? Nikdy před tím se mi to nestalo. Dneska poprvé.
Dneska ráno když sem brzo ráno jel, mi asi cc. po 10 minut jízdy zhasli obě potkávací světla. Zůstali svítit jen obrysovky. Říkal jsem si že asi obě dvě praskly zaráz (byli mi to divný) tak jsem tak dojel na benzínku že koupím jiný a vyměním je narychlo. Když jsem ale přišel do auta, a normálně jsem nastartoval a zapl světla, tak se mi rožli a svítily jako by se nic nestalo.A svitily celou cestu dom. Nevíte čím by to mohlo být? Nikdy před tím se mi to nestalo. Dneska poprvé.
-
Bolthorn - FK
Re: Zhasnutí světel? Čím to je?
Kostra, nebo dosluhuje relé, nebo někde studeňák..
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti při tom výpadku přestali jít zároveň stěrače anebo taky ventilátor topení tak je to klasická závada při který zkontroluj žlutý drát na startéru,případně oprav/očisti konektor.
-
Nosnx - FK
Při tom výpadku ventilátor fungoval a stěrače taky. Jenom ty světla. Konektor myslíš na světlech co je?
To relátko najdu v pojistkové skříni, nebo jsou ještě někde ve vozidle?
Bolthorn píše:Kostra, nebo dosluhuje relé, nebo někde studeňák..
To relátko najdu v pojistkové skříni, nebo jsou ještě někde ve vozidle?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne čtv 19. úno 2009 21:51:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
-
smazany clen - FK
dělalo mi to taky a bylo to relátko, vyměnil jsem ho a bylo po problému
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nene,na strátéru ale to neřeš pokud ti šel ten ventilátor.
Budeš muset zkouknout přepínač pod volantem,pojistky a relé světel.
-
Nosnx - FK
No dneska mi to udělalo poprvé, ale to relátko stejně preventivně vyměním.Mattes píše:dělalo mi to taky a bylo to relátko, vyměnil jsem ho a bylo po problému
Kdyby to bylo přepínačem, tak by mě nešlo jenom přepínání potkávací dálkový ne?? Ale mě to fungovalo a najednou zhaslo. A i když jsem zkoušel jestli se nerozsvítí na dálkový tak taky nic.Ivarek píše:Nene,na strátéru ale to neřeš pokud ti šel ten ventilátor.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Takže ti nejdou potkávací a ani dálkový?V tom případku to opravdu asi bude relé hlavních světel.
-
Nosnx - FK
Nene prostě to zhaslo, tak sem lekl a zkusil jsem ty dálkovy jestli se třeba nerozsvítí potkávačky. A nic se nedělo. Jenom tak žmourali ty obrysovky.
Jo ještě se mi zdálo, že jak jsem přecvakl, na ty dálkovy, tak jako by se obrysovky zesílily (ale slabě, žádnej víznam). Proto se ptám, jak jsou řešený dálkový světla? Ta žárovka je něják dvouvláknová??
Asi to bude to relátko, nebo studeňák někde
Zkusím to relé.
Jo ještě se mi zdálo, že jak jsem přecvakl, na ty dálkovy, tak jako by se obrysovky zesílily (ale slabě, žádnej víznam). Proto se ptám, jak jsou řešený dálkový světla? Ta žárovka je něják dvouvláknová??
Asi to bude to relátko, nebo studeňák někde
Naposledy upravil(a) emilio52 dne čtv 22. led 2009 17:19:12, celkem upraveno 1 x.
-
borlan - FK
A nemůže taky blbnout ten vypínač světel vlevo na palubce? Mě teda naznačoval a pak odešel totálně ten na obrysovky. Dovedu si představit to samé u toho tlačítka pro tlumený světla...
-
Nosnx - FK
Je to možný. No uvidím časem co to dělá. Dneska se mi to stalo poprvé, s těma světlama tak vyměním to rele jak bude možnost. Zatím díkec za rady všem.
Naposledy upravil(a) emilio52 dne čtv 22. led 2009 17:18:42, celkem upraveno 1 x.
-
pipek
Dneska jsem jel, a najednou my z ničeho zhasli potkávací světla jak přední tak i zadní. Přitom brzdový a směrový šli. A stále nesvítí
ČÍM to je? Relátkem? pleas odpovězte!
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
A neprebiji vam regulator dobijeni? Me kdyz prebijel, tak mi odesli obe predni potkavaci svetla (dalkove fungovaly), po vymene regulatoru a zarovek vsechno v pohode 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
motis - FK
mi to udělalo taky a byl to vypínač.....jako borlanovi.