POMOC COLLINE!!

dotazy a rady na vše kolem hudby
Collin - FK

Re: POMOC COLLINE!!

Příspěvek od Collin - FK »

JJ pěkně to klesá ta cena. Ale tento je 25cm a Bolt má 30cm.. ovšem jinej rozdíl tam néní. když nepočítám 50rms rozdíl. Možná nějaké ty centimetry..
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

jdu se na to prospat,zatim diky
Collin - FK

Ale však ty máš v háji sw ne? Bedna je dobrá!? Alespon tak sem to pochopil já. Takže přesně nevím co teda chceš opravovat!?
smazany clen - FK

ano mam spatne repro,bedna je dobra,opravit box-----myslim vymenit v nem to co je spatne,tedy repro)
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

musím opravit auto... teda dofouknout pneu jsem myslel.. ;)
Collin - FK

:lol: Aha tak takhle sem to vážně nepochopil..
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Kdyby jsi bral ten Axton,tak já mám ten samý a hraje pěkně a úplně bez problémů
Collin - FK

Hrome: Tak jak? Vymyslel jsi něco?
smazany clen - FK

byl jsem dnes v ostravskem DEXONU,a zalibil se mi tento dokonce sem ho i slysel osazeny v bedne,rikal ze na 23 az 30 litru bude akorat,je delany na 27 litru
http://eshop.dexon.cz/popisy/k66.jpg
smazany clen - FK

je to ten WD 100 a stoji 1670 plus minus
Collin - FK

Dexon Nee :lol: :lol: To se ti nemohlo líbit zvukvě.. A jestli ti říkal že jde do 23-30l a jaké má mít nátrubky v br?
smazany clen - FK

proc ne?me se to zamlouva,nejak se k tomu info k natrubkum da proklikat ;)
smazany clen - FK

jinak ten reprak z netu za necelych 1900 je fajn ale s postou sem na 2100,a tady ten mam za rohem,a jak rikam libi se mi ,a asi do nej pujdu,nejsem zas tak sileny audiofil
Collin - FK

Tak pokud ti fakt sedí zvukově... A v jaké byl bedně a na jakém zesu?
Snehulak - FK

Příspěvek od Snehulak - FK »

tak já ho měl taky a pokud to je jen na zvýraznění (nebo jak to říct) basů tak to stačí, ale jednou jsem to ppřepálil a odešel do věčných lovišť

a co tady? http://www.audioland.cz/subwoofery/repr ... ana-1.html
smazany clen - FK

snehulak,---drahe!!!
hopity,taky tomu nerozumim tak si nechavam radit,od nerozumelu radu nepotrebuju,promin :) (temer nic nesedi na litry)
smazany clen - FK

Collin píše:Tak pokud ti fakt sedí zvukově... A v jaké byl bedně a na jakém zesu?
v te bedne co je na obrazku na odkazu,a zesik fakt nevim,rikal ze to bude hrat prinejmensim stejne,on ten GEMINI JENSEN taky neni kdovi jaka znacka,nebo jo?co je spatne na dexonu?
Collin - FK

Dexon je česko, a zvuk je podle ého ucha špatnej... Však počkej až se vyjádří ostatní na Dexon.. Ale jak říkám když se ti líbí tak ho vem. přece jen je to pro tvuj poslech.
smazany clen - FK

promluvim s bratrem a zkusim mu navrhnout kdybych mu prispel 300 na ten prvni mysleny repro
Haja - FK

Příspěvek od Haja - FK »

Kdyby jsi měl zájem mám doma tento SW
http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/ ... px?id=3472
je na něj ještě záruka do 11.srpna 09, hraný tak rok, bez škrábanců a jiných poškození
Collin - FK

Hele když už hodláš investovat kolem 1.500tis tak bych se raději poptal Bolthorna na cenu Axtona. Ten ti to tady přehraje vše..
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...no teda... :roll: donutil jsem se to přečíst od začátku...Gemini zahodit...nic v tom hrát dobře nebude :!: BP box je koncipovaný na daný SW a ten nový už neseženeš Jensen už skončil (ještě mi zbyl zesilovač :lol: )
Pokud ti nabídnou dobrou cenu tak vem ten Axton nebo Magnat...a v budoucnu pouvažuj i o tom BP...taky OUT.A raději pouvažuj o nějakém SW setu než o takové pochybné sestavě ;)
Doufám, že máš zes. na dobrých kabelech... :?: protože i to může být důvod pro zrušení SW
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Bolthorn - FK

Dexon ne!!! :o Ten Axton, ode mě tě vyjde na 2200 i s poštou! A udělá ti úplně jinou službu jak tyhle rádoby repra od Dexonu.. Říkám ten Axton je opravdu moc dobrý sw, nemít ten co mám, tak si ho vezmu pro sebe.. Ale jak chceš, koukám, že se to tu stejně zbytečně řeší a radí ti, když si koupíš stejně sw podle sebe.. Jako to tu bývá už zvykem.. Jinak kamarád ho měl na 2k od Blaupunktu a docela si rozuměli... Jestli chceš, tak ho k tomu může prodat taky, ale zesilovač ty máš...
Collin - FK

Zesík má ale nic moc. Sice Axton hraje moc dobře i na slabších zesilovačích, ale Blau by v tomto případě byla lepší volba..
Bolthorn - FK

Collin: pochybuju, že k tomu bude chtít i zesilovač, když mu jde o každou korunu..
Collin - FK

No já spíš ani nějak nevěřím že by něco vzal... Jak už jsi tady naznačoval ;-)
Bolthorn - FK

jj koupí Dexon a bude.. přitom může mít kvalitní věc za ty samé peníze.. Navíc by nemusel řešit ozvučnici..
Collin - FK

No přesně tak.. Někdy mě to hlava prostě nebere.. 3 ldi napíší vem Axton, stejně veme Dexon.. :)
smazany clen - FK

ja chel poradit a ne aby ste me tu drbali,ja pujcil bratlovi SW box a on ho zrusil a aby mi to vratil musi to hrat stejne jako predtim tak si nechte styl ze setrim kazdou korunu,ja chci zpet sve veci,ve stavu jaky sem pujcil a ne mu vysvetlovat ze mi ma koupit radeji cely druhy bass box za 22OO kdyz o par stovek drazsi stoji novy,to bych si radeji koupil novy,(coz znamena ze nobracim kazdou korunu)mam (ma,mame)svuj limit nad ketry nedju,to nemuzete pochopit?chtel sem poradit,pisu ze tedy dexon zavrhuju a ze asi pujdu do toho helixu,ale pres net se mi ho kupovat nechce a v ostrave k sehnani zatim neni,alespon na internetoveem shpopu sem nikde nenasel ostravskou pobocku,a 2200 i spostou nedam to fakt ne,to si radsi koupim neco z ostravy,par kamaradu taky kseftuje s hudbou a za ty prachy bude neco i tady,

draty k tomu jsou myslim dobre ,t.j. tazene od baterky a prumer jednoho dratu 4mm2 a sincove draty se zlacenyma konekorama a budicim plusem mi myslim staci

a nakonec kdybych si sel kupovat neco do moji feldy tak si koupim neco KOLEM 10-ti az 15 tisic,a ne tady toto co klidne pujcim brachovi,nebo pozdeji dam mlade do auta

potrebuju za malo penez slusnou muziku,druhou bednu nechci, jestli umite pomoct radu uvitam,jetsli chcete resit ze setrim,a ze sem hloupy tak si to reste mezi sebou po SZ
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 22. led 2009 12:33:55, celkem upraveno 1 x.
smazany clen - FK

jestli mi tu odlate nabizet nejake veci tak prosim i s cenou
Bolthorn - FK

Tak za prvé, ten Axton, co jsi tam hodil není on.. Za druhé, kdyby jsi o něj měl zájem, tak bych se zeptal kamaráda, jak moc se dá s cenou hýbat a cena je i včetně poštovného a balného.. Za třetí, už ti to tu napsal i fancar, že ten box co máš je k ho*nu, protože každý sw potřebuje jiný objem a jiný rozměr nátrubku.. Za čtvrté kup si Dexon a příště nezakládej zbytečně témata, když si nenecháš rozumně poradit.. A když ti to napíše už víc lidí najednou tak na tom něco bude..
smazany clen - FK

di nekam s takovym komentem,proc je to tezky pochopit nechapu!!!!!!je k hovnu?prosim,mi to staci,ja byl s tim jak hraje nadmiru spokojen,sem rad ze mi tak pekne radis,,,kdyz chces neco prodat nekomu kdo o to nema zajem bylo by fajn u toho mavat s cenovkou at clovek vi jestli ma vubec zacit premyslet !!a nakonec a po ste chci opravit svuj SW svuj svuj svuj svuj,pochopite to uz????????????????,jestli ne, tak si poprosim o zamceni
Bolthorn - FK

No tak tím se neoháněj, že já něco prodávám a někomu to cpu.. Prodává to kamarád, ne já a já z toho nemám ani korunu.. Vím, že za to chtěl 2tis. a kdyby to posílal tak 2200,- .. Je mi jedno jestli si ho prodá sám nebo mu bude stát půl roku doma... Jen jsem napsal, že je ta možnost, a nabízel jsem ti ho hlavně proto, protože je to moc dobrý sw a posunul by jsi se někam jinam.. Takže jestli ho koupíš ode mě, nebo od někoho jiného, je mi jedno.. Jen prostě nerozumím tomu, že tento sw na úrovni nechceš a za podobný peníze bereš šmejd který ti nezahraje ani z poloviny tak... A ještě v blbé ozvučnici..
Collin - FK

Hromy: Myslím že se zbytečně rozčiluješ, vše je tady myšleno dobře(alespon z mé strany). Píšeš že jsi byl se svým sw nadmíru spokojen, ale ale to byl sw který přesně je na dannou ozvučnici. Věřím že by šla najít náhrada a aji tomu že by ti to zvukově sedělo..
Bolthorn: Ty víš jak to myslím že!??
Bolthorn - FK

Collin: neboj vím ;)
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

draty k tomu jsou myslim dobre ,t.j. tazene od baterky a prumer jednoho dratu 4mm2
...toto mluví samo za sebe...jeden myslel...už by to tu měl někdo uzamknout :!:
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
smazany clen - FK

fancarhifi píše:draty k tomu jsou myslim dobre ,t.j. tazene od baterky a prumer jednoho dratu 4mm2
...toto mluví samo za sebe...jeden myslel...už by to tu měl někdo uzamknout :!:
co je na tom spatneho?nechapu jak to myslis...............a nevim proc by jsi mel moje tema zamykat kdyz sem jeste nevyresil muj problem
kazdopadne vse pisu jak laik,ano jeden myslel a pak se posral,ja si uz tenkrat nechal poradid a urcite nemam kabely z baumaxu atd,

dnes sem byl se zesilovacem v dexonu a pan prodavac(velmi ochotny prodavac)mi pujcil subwoofer osazeny reprem co jsem zde nahodil a hralo to fakt dobre aspon pro me usi,tedy jsem nakonec ten reprak koupil,(a vedel ze mi to budete vycitat)dal do boxu a svete div se!!!hraje to daleko lepe nez driv,a to znatelne,a ne,nic si nenamlouvam a ani si nevymyslim abych vas ohromil,fakt je to lepsi a vubec nelituju,sem rad ze sem usetril nejakou korunu a hraje to dokonce lip,timto dekuju vsem zucastnenym za chut mi pomoci,sice si myslite ze jste nepomohli ale pomohli,,dekuji

a ted muzem uzamnout diky
Collin - FK

Pomohli nepomohli, sem rád že jsi spokojený. To je vždy to hlavní..
smazany clen - FK

colline diky,cekal sem ze se nastvete,fakt je to lepsi,spokojeny jsem nadmiru,a ne nejsem ten typ co bude lhat ze udelal chybu,a nenechal si poradit,abych nevypadal ja k tupec,umim ji priznat,a kdyby to hralo spatne tak bych se sklopenyma usima priznal barvu i tady ;) je to videt i u me stavby auta kdy kvuli spatnemu kroku(ikdyz v dokonalem provedeni) jsem musel davat celou chladicovku druhou,(a ta taky nestala 5korum)
smazany clen - FK

coline klidne pres SZ nebo icq(ted sem na pc)jak mam zajistit aby mi nedrnceli plasty?plechy a vytlumeni chapu,(lepeni platu-dynamat,atd)ale jak to mam udelat s plastama?trepe se i i lasta na 5-tych dverich,vlasty v aute,jako ramecky ofuku,plasty na sedacke,vsechny jsou v dobrem stavu a nacvakle na vsech spuntech,to se nejak podleuje?me napadlo dat nekde silikon ,nebo oboustranou pasku,je to blbost?nebo se to neresi,

ps lamino neprichazi k uvahu
Collin - FK

Tak si mě přidej a pořešíme na icq..
Odpovědět