Pomoc s výměnou repro
-
smazany clen - FK
Pomoc s výměnou repro
Zdravím borci,
Mám vybrané rádio Pioneer DEH-2100UB do mojí Feldy, ale zároveň bych chtěl (pro lepší zážitek) asi vyměnil i přední repro.
---Sám se do toho nechci pouštět, tak PROSÍM našel by se někdo (nejlépe z Hradce Králové a okolí, ale klidně si zajedu i dál:) kdo by mi vybral správné repra a vyměnil je za ty původní???
Moc dík a zatim:)
Mám vybrané rádio Pioneer DEH-2100UB do mojí Feldy, ale zároveň bych chtěl (pro lepší zážitek) asi vyměnil i přední repro.
---Sám se do toho nechci pouštět, tak PROSÍM našel by se někdo (nejlépe z Hradce Králové a okolí, ale klidně si zajedu i dál:) kdo by mi vybral správné repra a vyměnil je za ty původní???
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s výměnou repro
nic na tom neni,vyloupnes mrizku ktera je pres rapro,repro odsroubujes. 4 sroubky a das tam repro nove tot vse
jinak o repro je tu uz temat vic nez dost.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
Killboro - FK
Tapdancer : ale dej si pozor na výšku obruby repráku třeba panasonic to měl u některých a nevešel se tam potom z mřížkou. Až to vyloupneš tak uvidíš ,že je jedna strana tapecu je víc utopená. Hodně štěstí
-
Collin - FK
A reproduktory jsi vybral jaké? Vyměnil bych i puvodní kabeláž za 1.5qmm.
-
Bolthorn - FK
tak jestli nejsi totálně levej, tak to zvládneš bez problémů.. odšroubovat 4 šroubky snad zvládneš 
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...klidně přijeď....Tapdancer píše:Zdravím borci,
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Collin : píše že dojede i dál, a zas tak daleko to k Fancarovi nemá...
-
smazany clen - FK
Tak to si snad děláš prdel? Kvůli výměně předního repra jezdit někam daleko a neudělat si to sám. To jsem ještě neslyšelTapdancer píše:Zdravím borci,
Já taky nejsem odborník na repro a elektromechaniku, ale tohle zvládne úplně každý. Když vyšroubuješ ty původní repro, tak ty packy se dají normálně přendat. Každá má svou velikost. Nedá se to poplést.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...to by jsi se divil až odkud jsem tu měl auta...dělal jsem Fabii z Tábora...Collin píše:fancar: Až z Hradce!?
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Tak když to píše... že zajede i dál... Já si myslím to co Stony, ale pokud chce zapojení od odborníka, já kdybch něco neuměl taky bych zajel i 150km... Stony: divil by ses ale jsou i tací co tohle neumí...
-
Collin - FK
No mě je to jedno, jen se mě to zdá tkaové divoké.. Uvidíme co napíše Tapdancer.
-
Bolthorn - FK
1. Odloupnout mřížku tenkým šroubovákem.
2. Povolit 4 šrouby na kterých jsou přichycené reproduktory.
3. Vytáhnout konektory z původních reproduktorů.
4. Zapojit konektory do nových reproduktorů.
5. Přišroubovat zpět 4 šrouby k uchycení reproduktorů.
6. Přicvaknout zpět krycí mřížku.
A teď, vyplatí se kvůli tomu jet až do 150km vzdáleného města? Při ceně benzínu 22,- Kč a průměrné spotřebě 7litrů na 100 km, se dostaneme na částku 471,- Kč. Pokud počítám správně... S cestou zpět je to 942,- Kč. K výletu si přičteme i částku za provedení práce a dostaneme se přes 1000,- (dle ceny montáže)... No tak to je dobré vyhazování peněz kvůli 6 jednoduchým bodům montáže, které zvládne jedinec který držel alespoň jednou v životě šroubovák.. Neberte to jako rýpání, je to ale pravda..
A teď, vyplatí se kvůli tomu jet až do 150km vzdáleného města? Při ceně benzínu 22,- Kč a průměrné spotřebě 7litrů na 100 km, se dostaneme na částku 471,- Kč. Pokud počítám správně... S cestou zpět je to 942,- Kč. K výletu si přičteme i částku za provedení práce a dostaneme se přes 1000,- (dle ceny montáže)... No tak to je dobré vyhazování peněz kvůli 6 jednoduchým bodům montáže, které zvládne jedinec který držel alespoň jednou v životě šroubovák.. Neberte to jako rýpání, je to ale pravda..
- trivet
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli se na tu výměnu necejtíš, tak já Ti s tím pomůžu. Omrkneš to a příště to už třeba zmákneš taky. Pokud to budou koaxy 130mm tak ti to vyměním kdekoliv v HK a jestli budeš mít něco složitějšího tak to budu chtít dělat doma nebo někde v garáži. Bydlím asi 35km od HK. Když tak napiš sem nebo do SZ a něco vyberem a dohodnem to. Jooo málem bych zapoměl, teď tu týden nebudu - dovolená tak se nelekej že jsem se na to vyfláknul
.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...Bolte...to bych nebyl dobrým prodejcem...u zakoupených komponentů je základní instalace ZDARMABolthorn píše:1. Odloupnout mřížku tenkým šroubovákem.
- trivet
- Kontaktovat uživatele:
Bolthorn píše:1. Odloupnout mřížku tenkým šroubovákem.
Jestli se na to necítí tak ať to nedělá, každý umí něco jinýho, ne?
Si představ že by se třeba smeknul šroubovák a prorazil se celej reprák..... To se občas stane, třeba i s vrtákem když se ohne
Neber to špatně ale každej je nějakej a prušvihy se při montáži můžou stát, ne?
-
Collin - FK
trivet: Ty jsi to pěkně nenápadně namířil...
Nebo spíš zcela jasně! 
-
Bolthorn - FK
fancar
sorry, takhle jsem to nemyslel.. jen mě zarazila ta dálka kvůli takové prkotině, zase vím, že zboží co prodáváš, máš naposlouchané a člověku dokážeš nabídnout přesně takové, na které sednou jeho požadavky, takže nevidím v tom problém aby si zboží objednal u Tebe a ty mu ho poslal, ale kvůli osmy šroubkům je to opravdu hovadina pálit benzín 150km tam a zpět a to uznáš i sám..
-
Bolthorn - FK
tak takhle to nemůžeš brát, to je to samý jako kdyby se člověk bál sednout za volant, protože by se mohlo stát, že se třeba rozseká... nebo by se bál vyjít z baráku ven, protože by ho mohl někdo přepadnout.. to samé platí i pro montáž repro.. o tom to není, na můj reprák nenarážej, tohle je něco jiného, je to má blbost, že jsem nedodržel určitá pravidla práce s vrtačkou... a při utáhování pár šroubků, je opravdu malá pravděpodobnost, že se může něco takového stát..trivet píše:Jestli se na to necítí tak ať to nedělá, každý umí něco jinýho, ne?
Si představ že by se třeba smeknul šroubovák a prorazil se celej reprák..... To se občas stane, třeba i s vrtákem když se ohne!
Neber to špatně ale každej je nějakej a prušvihy se při montáži můžou stát, ne?
-
Bolthorn - FK
no nevím co je na tom k smíchu..Collin píše:trivet: Ty jsi to pěkně nenápadně namířil...Nebo spíš zcela jasně!
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...nebral jsem to osobně...Bolthorn píše:fancarsorry, takhle jsem to nemyslel.. jen mě zarazila ta dálka kvůli takové prkotině, zase vím, že zboží co prodáváš, máš naposlouchané a člověku dokážeš nabídnout přesně takové, na které sednou jeho požadavky, takže nevidím v tom problém aby si zboží objednal u Tebe a ty mu ho poslal, ale kvůli osmy šroubkům je to opravdu hovadina pálit benzín 150km tam a zpět a to uznáš i sám..
-
Bolthorn - FK
to je zbytečný k tom cokoliv dodávat.. je rozdíl výměnit repro kus za kus a prdět se s doorboaardy skoro celej den.. navíc si za to můžu sám vlastní blostí, protože jsem si byl vědomý co se může stát a ono se to stalo.. a člověk který nic nedělá, nezíská ani žádné zkušenosti.. neboj znám to, taky jsem ze začátku měl strach na něco sáhnout, ale tím, že člověk zahodí ten strach i s vědomím, že může něco pos*at, tak se dostane o kus dál.. taky jsem si mohl říct, že ty doorboardy dělat nebudu, protože bych je mohl zkazit, že vrtat nebudu, protože můžu provrtat reproduktor a někomu to dát udělat.. ale ten provrtanej reproduktor za to stál, protože zkušenosti jsou k nezaplacení.. takže rýpnutí triveta mám já u p*deleCollin píše:No prostě se mě líbilo jak to na tebe namířil..
-
Collin - FK
Bolt: Hlavně se nezařazuj k těm, kteří si vše moc berou a jsou přecitlivělí..
-
Bolthorn - FK
Collin: já dnes jsem přecitlivělý, jsem to dnes dostal 
- trivet
- Kontaktovat uživatele:
Bolthorn píše:1. Odloupnout mřížku tenkým šroubovákem.
Kluci, tohle jsem nechtěl, zase se hádate jak malý
Prostě každej dělá co umí. Jinak ty tvoje výpočty ceny benzínu mě nějak nesedí
-
Rex - FK
zapoměl jsi na to, že tomu bude šlapat na krk. pak ta cena odpovídá. v ceně je i pokuta za rychlost z důvodu přílišné nedočkavosti 
- trivet
- Kontaktovat uživatele:
Spíš mě napadlo, jestli nepočítal ještě s dálniční známkou a obědem 
-
Bolthorn - FK
Rex píše:zapoměl jsi na to, že tomu bude šlapat na krk. pak ta cena odpovídá. v ceně je i pokuta za rychlost z důvodu přílišné nedočkavosti
-
Bolthorn - FK
jj jsem blbě počítal notrivet píše:Spíš mě napadlo, jestli nepočítal ještě s dálniční známkou a obědem
- trivet
- Kontaktovat uživatele:
v pohodě, teď už jen čekáme až se ozve Tapdancer jak to plánuje.
Bolte: Zajímalo by mě jakou máš ve Feldě hudbu, co stavíš, plánuješ atd. klidně do SZ ať to tu zbytečne nezaplníme
Bolte: Zajímalo by mě jakou máš ve Feldě hudbu, co stavíš, plánuješ atd. klidně do SZ ať to tu zbytečne nezaplníme
-
Bolthorn - FK
Kompa Hifonics TX6.2C, 4k GZ GZTA 4120MK2, sw Hifonics TXi 12D4, monoblok Spectron sp-a1500d, autorádio Clarion DXZ778RUSB.... plánuju výměnu zesů, novou kabeláž, atd. atd... nedá se říct co plánuju, protože se komponenty budou točit..jo v první řadě až bude teplo, tak zapojuju do aktivu..
- trivet
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, tak až půjdeš do aktivu tak se ozvi, budu potřebovat poradit jak na to
. Poslední dobou jsem zjistil že zadní repro ani "nepotřebuju" tak bych to taky zkusil s tim mým 4ch zesikem.
-
Bolthorn - FK
o.k. není to nic těžkýho.. můžem to pak probrat po icq 
-
smazany clen - FK
Zdarec chlapy,
to jsem ani nečekal takovej ohňostroj příspěvků!!:)
Jak na to tak koukám tak by se to asi dalo vyměnit i za svépomoci, ale poprvé něco takového dělám, tak bych alespoň třeboval zkontrolovat od ňákýho profíka:), třeba od triveta nebo bolthorn, za ňákej úplateček samozřejmě:)
Hlavně nevím které repra vybrat, třeba na fancaroj je prostě snad 30 koaxů se stejnejma parametrama a já nevím který, abych pak nelitoval..._)
to jsem ani nečekal takovej ohňostroj příspěvků!!:)
Jak na to tak koukám tak by se to asi dalo vyměnit i za svépomoci, ale poprvé něco takového dělám, tak bych alespoň třeboval zkontrolovat od ňákýho profíka:), třeba od triveta nebo bolthorn, za ňákej úplateček samozřejmě:)
Hlavně nevím které repra vybrat, třeba na fancaroj je prostě snad 30 koaxů se stejnejma parametrama a já nevím který, abych pak nelitoval..._)
-
Collin - FK
Jj to už jsi tu psal.. Tak stačí hlídat ten první topic 
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =31&t=8811
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =31&t=8811
-
Bolthorn - FK
já mám do profíka daleko
to fakt ne.. ale jako lichotka dobrý
není se opravdu čeho bát, no ale jak psal trivet, šroubovák či vrták udělá své
trive ti to určo omrkne, nebo by bylo dobré aby nad tebou stál a ty si to udělal sám, aby jsi si to nacvičil... kdyby něco tak jsem kdykoliv k dispozici na icq...
-
smazany clen - FK
4 šroubky a 44 příspěvků. Vy s tím naděláte 
To bych chtěl vidět, kdyby tu někdo poprvé měnil svíčky.
To bych chtěl vidět, kdyby tu někdo poprvé měnil svíčky.
-
Collin - FK
No Stony ty jsi tkaovej odbroník pře audio že raději mlčím..
-
smazany clen - FK
To byla hlavně i sebekritika, protože jsem přispíval taky. Nějaký agresivní, ne? Nech se léčitCollin píše:No Stony ty jsi tkaovej odbroník pře audio že raději mlčím..
A můžu tě ujistit, že ve své cenové kategorii odborník na audio opravdu jsem. Tzn cenová kategorie "Mám 1500 kč na rádio a repra a chci aby to dobře hrálo"
-
smazany clen - FK
No ale já mám na rádio 3000 a na přední repro tak 1000+-