Jaké nejnižší ET?
-
Hopity - FK
Jaké nejnižší ET?
Prosím mohl by mi někdo poradit jaký je nejnižší možný ET na alu 15 aby nebylo nutny upravovat lemy? Předem dík
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké nejnižší ET?
typuju tak 30... pri 25 uz kamos lemy zadni upravoval
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
-
Hopity - FK
Já si právě dneske přivezl elektrony s ET 25, hele a to jen zaklepal ten rantl? Nebo musel komplet vytáhnout?
-
Collin - FK
Na hulváta to mužeš zaklepat dovnitř, a nebo uříznout tu hranku.. Ovšem raději bych volil vytažení kdyby jsi měl problém.Hopity píše:Já si právě dneske přivezl elektrony s ET 25, hele a to jen zaklepal ten rantl? Nebo musel komplet vytáhnout?
-
Hopity - FK
Přemyšlím o tom že to uříznu, stejně budu muset po zimě lemy obrousit a překitovat. tak zkusím jak budou sedět bez úprav a pak se uvidí. Díky
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
zalezi na sirce disku a zvolene velikosti pneu a snizeni auta
davam na jare nove kola. A jsem zastance seriovych podbehu a lemu. A podle mych mereni a vypoctu bych nemel nic upravovat a kola by mely vejit.
disky 6x15 ET17, pneu 165/50/15, snizeni -6cm vzadu
davam na jare nove kola. A jsem zastance seriovych podbehu a lemu. A podle mych mereni a vypoctu bych nemel nic upravovat a kola by mely vejit.
disky 6x15 ET17, pneu 165/50/15, snizeni -6cm vzadu
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
Hopity - FK
Já mám 7x15, a seriovej podvozek, a gumy bych chtěl 195/45 nebo 195/50.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Já měl na sérii podvozku 7x15 ET 35 a na gumách 195/50 to lehce dřelo o lemy. Ale jen při větším zatížení...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
Hopity - FK
Tos mě moc nepotěšil, no tak budu muset nazout profil 45, a vyzkoušet a kdyžtak zaklepat ten rantl.Doufám že budou problemy jen na zadku. vyzkoušel bych to hned ale jsou na tom 205/50
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
S ET 25 zkušenost nemam, ale určitě bych volil profil 45. Vepředu by problém nastat neměl, no a vzadu to popř. budeš muset třeba zaklepat. Každopádně u mě přechod z profilu 50 na 45 vyřešilo to škrtání a nic nedře. A mam to teď ještě níž na HP.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523