Felicia 1.6 MPI znovu zrozena
-
smazany clen - FK
Felicia 1.6 MPI znovu zrozena
Čau,tak jsem měl auto na výměně rozvodů a také byla vyměněna spojka.Je zajimavá,že auto po výměně rzvodů lépe jede.Dřív jsem slyšel v malých otačkách ventyli a tedˇ je motor ohodně kultivovanejší a i líp táhne.Je to samozřejmě dobře,jsem rád,ale čím to asi bude.Přece ne rozvodama?Je pravda,že spojka jde také krásně lehce sešlápnout,jako u fabie.Před tím,jak u traktora.Spojka tam je Sachs.Měl jsem pryč přítlacák,byl vydřený.Tak hlavně,že to maká lépe než před tím,je to paráda.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Felicia 1.6 MPI znovu zrozena
Tak jak se vytahuje řemen, tak se postupně mění poloha vačky a tak i základní předstih.
Musel by jsi ale mít řemen v sakra zoufalém stavu, aby se to mohlo projevit.
Že by zrovna lepší benzín, nebo klasické placebo?
Musel by jsi ale mít řemen v sakra zoufalém stavu, aby se to mohlo projevit.
Že by zrovna lepší benzín, nebo klasické placebo?
-
smazany clen - FK
Bzl tam originál,auto mělo najeto 79000tis.Placebo to není vím,jak to jelo před tím,to se nedá srovnat.Na pohled řemen nevypadal spatně,měl je drobné prasklinky na te hladké straně,jinak byl ok.
-
Josh123456 - FK
možná fakt shoda nějakých náhod. Jinak nevim.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Jsem taky čerstvě po rozvodech a změna teda žádná... 60 kW se nerozrostlo 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
smazany clen - FK
To mě také ne,jen to líp jede od spoda a je to tišší 
-
Josh123456 - FK
to je škoda-stejně by mě zajímalo, jak to s tím měřením výkonu byloDrahoš píše:Jsem taky čerstvě po rozvodech a změna teda žádná... 60 kW se nerozrostlo
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem nikdy u žádného auta po rozvodech nic nepoznal. Jenom u Favorita to byla docela změna. Ale tam vytahaný řetěz a vymlácený rozdělovač přímo ovlivňuje předstih.
U Feldy se sice s předstihem při rozvodech taky hne, ale za chodu motoru ho kočíruje řídící jednotka, tak to základní nastavení není důležité.
U Feldy se sice s předstihem při rozvodech taky hne, ale za chodu motoru ho kočíruje řídící jednotka, tak to základní nastavení není důležité.
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
Zakladni nastaveni je prave dulezite... jednotka nekoriguje absolutni hodnotu..
Pri tech rozvodech mu asi nekdo nastavil predstih nejak lepe a proto mu to lepe asi i jede.
Pri tech rozvodech mu asi nekdo nastavil predstih nejak lepe a proto mu to lepe asi i jede.
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Předstih by to mělo řídit podle detonačního čidla. Jak moc v tom hraje roli základní předstih, to jenom odhaduju.
Je ale fakt, že na nastavení základního předstihu všichni kašlou.
To že předtím motor zvonil, naznačuje že bylo s předstihem něco špatně.
Je ale fakt, že na nastavení základního předstihu všichni kašlou.
To že předtím motor zvonil, naznačuje že bylo s předstihem něco špatně.
-
smazany clen - FK
Presne tak, ten poctivec, ktory menil remen si dal zalezat aj na zoradeni rozdelovaca. Tak to ma byt.Vici píše:Zakladni nastaveni je prave dulezite... jednotka nekoriguje absolutni hodnotu..
-
Collin - FK
Dal jsi to už i jinde? Nebo je to stále první výsledek měření?Drahoš píše:Jsem taky čerstvě po rozvodech a změna teda žádná... 60 kW se nerozrostlo
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Collin: stále je to první měření. Popravdě se na to asi vykašlu, protože skoro 2 litry za změření je moc.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
-
Collin - FK
Tak tak... Je to dost.. Tak alespon už víš jak na tem jsi.. I když je tam možná o něco více výkonu.. 
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
jsem s tím číslem smířen
Hlavně, že jede...