Vybíjení přes svorkovnici BD
-
luigin - FK
Vybíjení přes svorkovnici BD
Čaute. Vybíjí se mi baterie v klidu odběr skoro 800mA!!! Při odpojení pojistek (všech) se odběr nesnižuje(totéž relátka), až při odpojení svorkovnice BD (černá 12-ti pólová) to klesne na normál.Neví někdo co všechno jde z té svorkovnice? Popřípadě kde může být svod? Dík.
-
luigin - FK
Re: Vybíjení přes svorkovnici BD
Ještě upřesnění: šlus proti kostře je na svorkách 3,5 a 7.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tomhle konektoru
3- ,,31,, jestli dobre koukma je na prerusovac blinkru
5- zadni mlhove svetlo -2
7- ,,53,, zadni cyklovac steracu
Takze kdyz vytahnes tydle dve rele tak musi padnout pokud nepada je tam neco asi pridelano navic - neorigo.
Nemas tam neco dodelavane? Pripadne jak mas zapojene radio ? ale to takovej odber nema mozna kdyz na nem nechas celni panel.
3- ,,31,, jestli dobre koukma je na prerusovac blinkru
5- zadni mlhove svetlo -2
7- ,,53,, zadni cyklovac steracu
Takze kdyz vytahnes tydle dve rele tak musi padnout pokud nepada je tam neco asi pridelano navic - neorigo.
Nemas tam neco dodelavane? Pripadne jak mas zapojene radio ? ale to takovej odber nema mozna kdyz na nem nechas celni panel.
-
luigin - FK
Tak už jsem to našel.Asi... "Diagnostická svorkovnice" ležela na plechu na kterém byl nános "vrtulek" z javoru a kde bylo fest mokro. Když jsem to vytáhl a očistil spadl odběr v klidu na cca 70mA. Baterku jsem zatím odpojil a počkám až ta svorkovnice vyschne. Poradí mi někdo kolik by měl být optimální odběr v klidu? Rádio je pod proudem i bez klíčků,mám centrál - (Felicia GLXI 1,3 MPI/1997)?
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud mas radio na stale + to znamena ze ho zapnes i bez klicku tak tech 70 odpovida proto by bylo dobre ho zapojit na klicek - jen pamet nechat stalou a razem by jsi se mel dostat nekam k 20-30.
-
luigin - FK
Jj to jsem tady někde viděl dohledam a přepojím. Dík.
-
pnd23 - FK
Mě to taky vybíjí, nevím co ale ze začátku to bere 40mA a pak to začne růst až přes 100mA a ještě víc kolik až přesně nevím, tak se chci zeptat na tu svorkovnici, jestli myslíš tu vedle motoru, nebo vedle pojistek?