Jaká teplota výbojky

karoserie, narazniky, skla atd.
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Jaká teplota výbojky

Příspěvek od Kovi »

Chlapi, líbí se mi jakou barvo světla maj xenony u novejch ochcávek. Poradíte někdo jakou teplotu maj jejich výbojky? Já mám origo VW a ty jsou čistě bílý, tyhle jsou jakoby nazelenalý.
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...:)
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaká teplota výbojky

Příspěvek od Michelin1 »

Vsechyn xenony z vyroby maji 4300K ne?
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

No to jo,ty mám i já,ale třeba nový Passaty maj svtělo stejný jako moje,ale ochcávka to má právě jakoby do zelenkava. 6eby to bylo čočkou? To je ale asi chujovina
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...:)
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

Nevim je to mozny, jenom oktavka de poznat podle xenonu uz zdalky. Proste oslnuji daleko vic jak by meli.
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

Jo tak to máš pravdu,když jede za mnou tak je to na palici....
Odpovědět