zamykání řadící páky
-
sword - FK
zamykání řadící páky
sword,dobrý den prosím Vás koupil jsem felicii a chci se zeptat jak pracuje zamykání řadící páky. Myslím si,že mám na zamykání někde závadu.Jak toto zamykání pracuje prosím o popis. A navíte jest-li je toto zařízení poruchové?
-
smazany clen - FK
Re: zamykání řadící páky
Čau, ono zaleží jaky máš ten zámek te řadički (je jich více druhů), ale pokud vim tak vetšina funguje na stejném princupu. Zařadit spátečku a zamknout. No natom mojem mechanismu se neni prakticky co kokazit, ale jestli máš to přímo zabudovaní do auta tak to nevim.
-
smazany clen - FK
Nepopsal jsi závadu, ale jestli Ti jen nezalýzá ten kolík do protikusu na tyči řazení, tak vlez pod auto a tu dirku kulatým pilníkem projeď, můžeš to mít zarezlé, pak to postříkej konkorem, nebo namaž vazelínou a postříkej vše co se na tom mechanizmu hýbe. Chvilku zamykej, odemykej a budeš mít na nějakou dobu klid. Taky jsem to dělal.
-
smazany clen - FK
Já mám taky závadu. Místo zpátečky mi to zamyká buď dvojku nebo čtyřku.
Takže musím parkovat předkem k chodníku a raději tam zamykám tu čtyřku.
Takže musím parkovat předkem k chodníku a raději tam zamykám tu čtyřku.
-
sword - FK
Ahojky spíše mě nejde tím zámkem otočit, zkoušel jsem to jen na zpátečku.Zkusím ještě jiné reychlostní stupně,ale spíš si myslím,že je něco se zámkem.Ale děkuji za názory
-
smazany clen - FK
To Sword: Kdyby jsi byl blízko Teplic, tak se Ti na to podívám. Ale nevidím bydliště.
To Stony, tak budeš mít asi blbě usazený protikus na řadící tyči když to nezamyká zpátečku.
To Stony, tak budeš mít asi blbě usazený protikus na řadící tyči když to nezamyká zpátečku.
- zemlak
- Kontaktovat uživatele:
A já to mám tak, že zámek musím celý zamáčnout, až tak že vůbec nečouhá a až pak s ním jde otočit. A pozor mám takovej ten trojklanej (nevím jak líp to nazvat) klíč a jde tam zastrčit na tři možný způsoby a jen na jeden funguje.
Takže je možný, že to jen používáš zatím špatně.
A také tam musí být dobře zařazeno, když tam ta zpátečka opravdu není, tak zámek nezapadne.
Takže je možný, že to jen používáš zatím špatně.
A také tam musí být dobře zařazeno, když tam ta zpátečka opravdu není, tak zámek nezapadne.
-
sword - FK
To matias: Ahojky tak to opravdu nemám do Teplic daleko,ale bohužel do Teplic nad Metují
Ale jak tm někdo psal mám také ten trojzubec klíč a nejde mě otočit a zkoušel jsem ho pootáčet,ale zámek nejde zastrčit, tak asi vada zámku
- zemlak
- Kontaktovat uživatele:
Zkus při tom mačkání zmáčknout spojku, pak by měl zalézt kdykoliv (samozřejmě s klíčem uvnitř), alespoň mě to tak funguje. (Construct)
-
smazany clen - FK
Zkus to zamknout na jinou rychlost. Já jsem si taky nejdříve myslel že nefunguje, protože to vůbec nešlo zamáčknout. Ale jelikož jsem člověk rozumný, tak jsem brzo přišel na to, že tam musím mít zařazeno něco jiného než zpátečku. 
Matias:
No to je možné, ale nechci do toho vrtat. Jsem rád, že to funguje aspoň tak. Ono je to stejně jedno kterou rychlost to zamkne. Na 4 s tím taky někdo dost těžko odjede.
Matias:
No to je možné, ale nechci do toho vrtat. Jsem rád, že to funguje aspoň tak. Ono je to stejně jedno kterou rychlost to zamkne. Na 4 s tím taky někdo dost těžko odjede.
-
sword - FK
Tak kamarádi potřebuju radu po měsíci jsem lehl pod feldu a zkoušel jsem vyřešit zamykání té zpátečky. Zámek jsem rozhýbal , myslím si , že to dlouho nikdo nepoužíval a je to všechno zarezlé, ale nemůžu rozhýbat ten kolík co má vylézat s té trubičky. Nejde to ňějak promazat. A nebo to mám vzdát jinak kdyby ten kolík vylezl tak to funguje zapadlo by to přesně do toho otvoru na řadící tyči. Má někdo nápad co s tím. Děkuji 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Opakovaně WDčko a obouchat to kladivem. Rez je křehký a na poklep se uvolní.
Mě to dřív zamrzalo v zimě. Teď už to pravidelně před zimou pořádně prostříknu WDčkem a je klid.
Mě to dřív zamrzalo v zimě. Teď už to pravidelně před zimou pořádně prostříknu WDčkem a je klid.
-
sword - FK
Tak se nedaří a proto mám dotaz nechá se ten mechanizmus demontovat z vozu a rozdělat?
-
sword - FK
Všem kteří se mě snažily poradit a ,že jsem si ze všech rad něco vzal k poučení. A zdařilo se.Ještě jednou Vám všem děkuji zamykání funguje
Ještě jednou děkuji
-
smazany clen - FK
mám taky problém
koupil jsem feldu se zamikíním zpátečky,ale klíč jsem nedostal, takže mi to je k ničemu co?