Neony

vybavení a úpravy interiéru atd.

Jakou barvu do modré Felicie?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

SobiM - FK

Neony

Příspěvek od SobiM - FK »

Zdarec...Chtěl bych si koupit nějaký neony pod přístrojovku.Jelikož tomu moc nerozím,tak nevím jak to připojit.Na jakej vypínač a tak..Poradíte??

Mě se líbí třeba tento..

http://www.aukro.cz/item551781884_neony ... rieru.html
Joye - FK

Re: Neony

Příspěvek od Joye - FK »

nevyzeraju zle ;) a zapojenie no ja mam exterierove zapojene na radio cize musim zapnut radio aby mi isli. a mozes to dat na vypinac obycajny napojit
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Měl jsem oranžový v první feldě, ale už jsem z toho vyrostl, už mi to nepřipadá IN. Použil jsem jen takový samolepící bloky se třema vysocesvítivýma diodama a stačilo bohatě. Koupil jsem je na Virtu, kus za 10,-Kč.
Já je měl napojené na dveřní spínače, takže svítily jen při otevřených dveřích.
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Já měl v modré feldě modrej neon v kufru. Neměl sem to jako nějakou uprava, ale spíše abych viděl do kufru když ho otevřu.. Měl sem to místo toho malého světla..
SobiM - FK

Já právě nevím,jestli to zapojit na otevření dveří nebo na vypínač,abych to mohl rozvítit já kdy budu chtít.
Collin - FK

No myslím že je lepší když to budeě mít na vypínač aby sis to sám mohl ovládat. A né jen při otevření!
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Já to mám taky jen na spínač dveří. Mě jde opravdu jen o to, aby mi to osvětlilo ten nástupní prostor...
Obrázek
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Já mam v kufru 2studený katody modrý a ty se rozsvítěj po otevření kufru, nebo se dají zhasnout vypinačem udělanym vedle světýlka kufru. Ve předu nemam neonky, ale spostu ledek včetně krytek repro, který nasvicují mimojiné prostor nohou, ty svítí po otočení kíčku, opět se dají vypnout vypínačem, který je umístěný na krytce za řadící pakou. Co se týče podsvícení venkovnich klik a masky, tak ty svíti jen když je zapnu vypinačem opt umístěným za řadičkou. Všdchno mam laděný do modrý, neb mam modré auto.
SobiM - FK

hazi.To chci vidět..
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

SobiM píše:Já právě nevím,jestli to zapojit na otevření dveří nebo na vypínač,abych to mohl rozvítit já kdy budu chtít.
Na to je jednoduché řešení - třípolohový vypínač ;)

Já jsem dělal neony pod palubku a mám je přes ten třípolohový vypínač. Buď je můžu zapnout na oteření dveří nebo pořád zapnutý nebo pořád vyplí.

Moc to nepoužívám, tak jsem rád, že to můžu mít úplně vypnuté. Tady pro představu :
Obrázek
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport ;-) - už taky vše pryč :-(
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Taky mám danej zelenej 50cm dlouhej neon v kufru na osvětlení, bud mi to rozvístí jak otevřu 5 - tý dveře nebo to můžu vypnou spešl vypínačem. Příkládám foto, v noci to svítí krásně ale foťák to nevezme.
SobiM - FK

Hezký.Do kufru bych si to dal asi na otevření dvéří a zapojil na tu malou lampičku.A pod přístrojovku asi na ten třípolohový vypínač.
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

mrkni na moji feldu
tyhlety radoby neony z pumpy ktere maji ledky jsou hnus ajeste k tomu jeden 150kc...u me se to uz rozebiralo mam podsvetleny interier a 150kc jsem dal za 2 30cm-neony (studene katody) a ne nejake ledky v trubicce..je k tomu i vypinac

http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=6796

tu mas pro zkratku obrazky jak to mam ja zbytek si docti u me...
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/dow ... &mode=view

a pro tvoji feldu samozrejme modrou ;)

reseny to mam takhle: v interieru je mam pod sedacka na zvlast vypinac a v kufru misto svetylka (roznou se pri otevreni kufru) nebo si je muzu kdykoliv vypnout vypinacem
méně znamená někdy více...
Obrázek
SobiM - FK

Macman:Tak jsem na to tak koukal a objednal jsem si 2 sady,tak jsem zvědav.Jak jsi to přidělal?
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

SobiM: neony se skladaji z tzv starteru (cerna krabicka) od neho jdou dva draty do tzv 4-pinu co je normalne v pocitaci...ty dva draty hned strines nez se zacnou zapojovat do te zasuvky...je to cerveny a cerny....cerveny + , cerny -

neony maji samolepici suchy zip..na neony jsem nalepil tu ostrou cast sucheho zipu a pod sedackama jsem je chytil za koberec
jinak ty nalepky sucheho zipu moc nedrzi tak jsem jue v kufru uz prilepil chemoprenem na pevno
Obrázek
Josh123456 - FK

Příspěvek od Josh123456 - FK »

já mám na kufrovém platu v combíku 2x30cm modrý neon umístěný do V tvaru a uvnitř V tvaru mám neonek s takovým výbojkovým efektem.
Můžu kdyžtak vyfotit a dát to sem.
SobiM - FK

Macman:Díky za vysvětlení,ale moc to nechápu..elektrika není můj přítel... :lol:
Josh123456:No určitě to sem hot...budu rád...
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

Boze, hlavne ne modry neony :?
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
SobiM - FK

Jj..už jsou na cestě domu..zítra nebo v pátek je mám doma...modrý...
SobiM - FK

Tak neony jsou doma...dal jsem je zatím na pc,ale svítí fakt bezva..
SobiM - FK

Obrázek Obrázek
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

;) sem rikal ze mnohem lepsi nez ledkove..a za super cenu
Obrázek
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Svítí pěkně, kde jsi je koupil?
Obrázek
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

Obrázek
SobiM - FK

Přesně tam,jak píše Macman.poslal jsem peníze na jejich účet a včera posláno a dnes doručeno firmou PPL...
UrboS - FK

Příspěvek od UrboS - FK »

Zdarec lidi jinak kde si to davat? :x
SobiM - FK

Nechápu..
Collin - FK

Urbo: Také to nějak nepobíraám...:-D
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

SobiM píše: 2x obrázek

Pěkný neonky, svíti to fakt dobře ;)
Naposledy upravil(a) Maty dne čtv 19. úno 2009 22:02:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Až je budeš dávat do auta tak pak hod foto ;) Jinak ta modrá je super, tyhle samé mám v kompu :)
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
SobiM - FK

raduzo22:Díky
MartinB:jsně,že sem dám fotky
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

modry nejsou spatny no daval jsem je kamosovi na zadni sklo do auta a pekne to prosvetlilo i interier...
Obrázek
Obrázek
Collin - FK

Mac: A k čemu je dobré když ti večer svítí celej interiér?? Nemáš pak šanci vidět ven a všichni vidí tebe.. Je to jak zářivka..
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Jde o to jak kdo nevidí ven, mam auto uvnitř také celé modře nasvícené, dá se to sice vypnout, ale nijak mi to nevadí. Do auta ji sice vidět, ale z auta vidím také. Bejvalce to ale vadilo a prskala, že nic nevidí. Mě zase vadí pohled do plamene. Ale tohle fakt ne.
Collin - FK

Hazi: Takže ty máš dá se říct neon na stropě, který osvětluje celej interiér, a tak jezdíš jo!?
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Nemam to osvětlený zezhora, ale od spoda, mam světelný kryty repro a diody v přihrádkách a topení. Samozřejmě to nepere přímo do očí, ale strop je příjemně modrý.
ObrázekObrázek
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

Colin: uz si s tim jel ze takhle soudis? me se to zda pekny na design kazdy ma jiny vkus a jiny nazory...mam to pod nohama a jezdim s tim vecer a jezdi se mi s tim lip nez by byla tma v aute...jinak to je na vypinac a nemam to zaapnute vzdycky..jinak uznavam ze to na zadnim skle na crx trosku oslnuje a taky to neni zapnuty na trvalo
Obrázek
Collin - FK

No to je ještě rozdíl proti temu kde jsou ty dva neony a svítí celej vnitřek.. Ale i ty na muj vkus to máš moc! Zkus se zamyslet nad -V jednoduchosti je krása.. A nebo- Méně znamená někdy více! ;)
Collin - FK

Macman píše:Colin: uz si s tim jel ze takhle soudis? me se to zda pekny na design kazdy ma jiny vkus a jiny nazory...mam to pod nohama a jezdim s tim vecer a jezdi se mi s tim lip nez by byla tma v aute...jinak to je na vypinac a nemam to zaapnute vzdycky..jinak uznavam ze to na zadnim skle na crx trosku oslnuje a taky to neni zapnuty na trvalo

Neboj nepíšu jen pindy.. Jestli to máš pod nohama tak to beru, to je něco jiného! A je to také decentní.. Ale mrkni se na tu hondu,a Haziho.. Jak to máš ty je přeci něco jiného, snad víš na co a proč sem reagoval..
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

No tak já mám v interiéru 2 neony pod palubkou a už jsem je nezapínal protože mě to s**alo,takže už je nezapínám a půjdou ven a vypínače ustoupí užitečnějším vypínačům od stahování oken.Tohle už je na mě moc světýlek,nějak mě to už přešlo
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

kejzi1 a nezapoměl si kam ty nehonky vyhazovat? :D Jinak teď mam v planu vytvořit druhou variantu osvícení ( decentnější a učelnější), samozřejmě to bude volitelné, 1) serie (ale ta se mi moc nalíbí, je to taková tma a kdenic tunic, takový chudý) 2) to co je teď 3) nová decentnější praktyčtější.
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

collin: no v honde jsem jezdival a neni to tak hrozny z pohledu ridice je v interieru jemny modry nadech .. priznavam jenom ze by me to sralo pri pohledu do zpetneho nebo pri couvani .. ale ma to spise jenom na "ukazani" moc casto to nepouziva...u haziho se mi to libi neni to spatne ale nelibi se mi repraky (pokud vim takhle modre se uz prodavaji) a nelibi se mi ze ledky jdou videt (hlavne u spolujezdce) a ze ledky samy o sobe vytvareji "ledkovy" efekt .. to ze delaji kolecka..ale da se to vylepsit a zamaskovat aby to body nedelalo...no jinak jak rikam kazdej ma jiny vkus a kazdymu se libi neco jineho proto se dela tuning=odlisovat se
Obrázek
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Hazi:Já úplně zapoměl kdo po mě ty neony chtěl a to vlastně ty :lol: Hlavně musím ten přední zkusit,nevím jestli přežil moje proražení sněhu,takže neručím že bude
Collin - FK

Mac: Jasné já ti to neberu.. a nepsal sem snad tentokrát nic špatného.. Ale také tě to přejde jako mě i Kejziho..
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

No ty body (kolečka) od těch ledek zachyti jen foťák, ale jak sedíš, tak jak je toho víc, tak se to spojuje do jmné modré co je v kuse, strop je taky pak modrý v kuse, zkusim to cvaknout. Jinak repro jsou takto koupený. Potřeboval bych to, ale nějak vyvořit v tom kastliku pod plaubkou, tam se mi to nelíbí jak je to vidět každý zvlášť.

Jinak kejzi, že by udeřilo stáří? to se tak projevuje, tím zapomínáním :lol: :lol: :lol: Ale pokud si zapoměl, co jsem ti za to slíbil, tak je to samozřejmě v pořádku :D sorry, mam nějakou rejpavou (klasika ;) )
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

hazi: na ledky je nekolik "fint" :lol: .. zkus je odstinit aby nesly videt a na to aby nevytvarely body (i kdyz je nemas ale jdou videt na foto) tak ledky zkus zmatnit..vem smirgl a vybrus ledku a tim nasmerujes rozptyl svetla nebo odstranis body
Obrázek
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Právě tak to mam udělaný v tž přihrádce pod palubkou, ale buhužel je to stále vidět. Přemýšlel jsem na nějaký vychytávce jako maj domácí kina JVC, jedna leka, která svítí z boku do plastu a ten se celý rozsvítí rovnoměrně.
UrboS - FK

Příspěvek od UrboS - FK »

Collinku ty ma lasko ja to myslel tak ze kde to v kare davaji :D jinak bych to mozna zadelal do bocnich plastu jako vytvarovat jak mas svetlo v kufru tak tam to jaksik zasadit :D proste doufam ze tu vetu pochopis jsme s toho taky zmateny :D :geek:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Hazi:Já jsem si nebyl jistej zda jsi ty neony po mě chtěl ty :-) Jinak hlavně musím zjistit zda funguje ;)
Odpovědět