Rádio se vypíná

dotazy a rady na vše kolem hudby
DJTOYO

Rádio se vypíná

Příspěvek od DJTOYO »

Prosim vas mam takovy problem tak potrebuju poradit mam radio JVC o vykonu 4x50W a predni repro 60RMS/110MAX a zadni 120RMS/500MAX!jenomze kdyz uplne zeslabim basy na radiu a zesilim tak to hraje normalne ale jakmile pridam basy a zesilim radio tak se vypne a to same mi dela kdyz to poslucham normalne a zapnu vetrak na 3 dam treba vyhrivani zadni skla a dam blinkr tak se mi vzydcky vypne!dela to ikdyz je auto nastartovane i nenastartovane!muzete mi prosim poradit co stim!!predem moc diky
Collin - FK

Re: Rádio se vypíná

Příspěvek od Collin - FK »

Tohle mě dělalo také. Měl jsem na zadní reproduktory tahané jen dráty které byli asi na 3x spojované :lol: ale to už je tak 4roky zpět.. Zkus vyměnit kabely od rádia. Jaké máš vubec na repro?
Kdyžtak mužeš něco pročíst tady.. http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =31&t=8810
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

obcas to vypina aj ochrana koncoveho stupna ak tam nemaz zosilovac a mas poridne bedne.
DJTOYO

Příspěvek od DJTOYO »

tak uz to vali!na radiu ze zadu sem mel ohle 2 kontakty a asi se dotykaly!ted uz to hraje a diky za rady!!
Odpovědět