strili do vejfuku
-
smazany clen - FK
strili do vejfuku
Ahoj feldaci mam problem smoji feldou 1.6 kdyz slapnu na plyn treba dvakrad nebo trikrad zasebou takjo vito hhhhhhn hhhhn hhhhhhn tak mi tro strily do vyfuku a taky jak to proslapuju tak jak na nej slapnu tak se mi zda jako by to nekde nasavalo falesnej vzduch ale jenom v ten moment kdyz na to slapnu hodne na volnobech jako kdyz na to slapnu prudce ale kdyz pomalu tak po nic neslysim ze by to nasavalo falesnak ale nejsic me sere to strileni do vejfuku nevim prosim cim by to mohlo byt? dekuji opredem za rady
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: strili do vejfuku
Poprdávání do výfuku při klesání otáček (po uvolnění plynového pedálu), nebo brždění motorem je většinou následkem netěsností výfuku.
Jestli ti to střílí ve chvíli, když plyn přidáváš, tak je asi v háji výfukový ventil.
Jestli ti to střílí ve chvíli, když plyn přidáváš, tak je asi v háji výfukový ventil.
-
smazany clen - FK
nene stilyto kdyz ten plyn pustim jo a mam prasly svody muze to bej i tim?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jakákoli netěsnost na výfukovém potrubí se projeví poprdáváním do výfuku. Jestli máš popraskané svody, tak je to pravděpodobná příčina.
-
smazany clen - FK
tak ju dik za rad a to ze kdyz prudce pridam a je totakovi jak ze to nasaje falesnej vzduch to by mohlo byt cim nevis?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jak myslíš, že to nasaje falešný vzduch? Normální je, že když dupneš na plyn, tak to udělá takové "chlamst" a se zpožděním se začnou zvedat otáčky. To je daň za vstřikování.
-
smazany clen - FK
jj tajk presne to mi to dela takze jetly je to normalni tak je to oki
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Felda není žádný sporťák, tak prudké přidání plynu z volnoběhu nějak neřešili. Když přidáš normálně, tak to ten zvuk neudělá.
-
smazany clen - FK
To mě 1.6ka taky dělala, když jsem prudce přidal plyn tak to jakoby zasyčelo a pak vylítly otáčky nahoru. Prý to tak mělo dělat...