Poradíte s výběrem kol
-
motis - FK
Re: Poradíte s výběrem kol
Spěchej SobiM na elektrony.cz maji slevu na tvé kola co máš vybrané.......do 28.2.2009 
-
SobiM - FK
motis:Já vím..ale na www.pneuok.cz je mají taky za tu cenu..
-
Collin - FK
Vem od elektrony cz, dražší ale s tip. listem. Takže já bych neřešil!
-
motis - FK
jj na elektrony.cz jsem kupoval kola a naprostá spokojenost. Po objednání jsem měl kola druhý den doma a tipový list za 14 dní. 
-
Collin - FK
To je snad automatické všeu,šroubky,kroužky, někdy i nálepky 
-
SobiM - FK
No co jsem slyšel,tak to není vždy pravda...třeba Ronal to nedělá
-
SobiM - FK
Koukal jsem na tyto,ale zdá se mi,že mají na sobě až nějak moc závaží...
http://www.aukro.cz/item559872765_alu_k ... licie.html
http://www.aukro.cz/item559872765_alu_k ... licie.html
-
motis - FK
Tak jak píše Collin šrouby,středicí kroužky a středové krytkyCollin píše:To je snad automatické všeu,šroubky,kroužky, někdy i nálepky
-
Collin - FK
Sobim: Buď bude naražený disk, a nebo v lepším případě házela pneu..
-
Dexter - FK
a v nejhorším případě už vyrobený disk s takovou házivostí i když by se to nemělo dostat ven z fabriky, ale stát se může opravdu cokoliv(kdo ví jakou tam mají max. toleranci...)
-
Collin - FK
Nejede mě zase aukro! Co to bylo za kola? Vím že trošku více házejí Dezenty, ale že by byli problémy už z fabriky stím sem se nesetkal. Netvrdím že to néní možné!
-
Dexter - FK
jj věř že to možný je
a aukro nejde nikomu nějak jim to blbne ale v řádku se píše orig. kola tak nevim pro škodovku dělá kola víc výrobců ale v době felin to nevim
-
SobiM - FK
-
SobiM - FK
Tak všechno je úplně jinak...dneska jsem se v práci dozvěděl,že od dubna neděláme pátky.To by bylo dobrý,ale háček je v tom,že je máme zadarmo...A to až do konce roku..Dostaneme doplněk ke smlouvě a ten kdo nepodepíše,tak půjde...ten kdo podepíše,tak bude dělat 30 hodit týdně a pátky zadara doma...Plat se nám sníží minimálně o 20%,takže na kola už fakt ai nezbyde... 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 27. úno 2009 18:42:33, celkem upraveno 1 x.
-
Collin - FK
Jaj tak to zamrzí.. Takže brigáda od pátku do neděle..
Musíš v tom najít i něco dobré..
-
SobiM - FK
Právě,že mám brigádu jen na sobotu..na pátek jen težko něco seženu...Nic pozitivního v tom nevidím...když budu brát o 20% min na 8 měsíců a to ještě možná dýl..