hlinikove sani fel 1,6
-
martin 686
hlinikove sani fel 1,6
zdravim chci se vas zeptat zda se necha sehnat hlinikove sani na fel.1.6 misto toho plastoveho
-
romik
- Kontaktovat uživatele:
Re: hlinikove sani fel 1,6
třeba jako tohle?
-
gtiw12 - FK
asi mysli ten umelohmotnej kram kde se micha palivo se vzduchem
me to zajima taky.jestli to nekdo odlejva????
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A kterej umělohmotnej krám, kde se míchá palivo se vzduchem myslíšgtiw12 píše:asi mysli ten umelohmotnej kram kde se micha palivo se vzduchemme to zajima taky.jestli to nekdo odlejva????
-
luke.bean - FK
co se ti nelíbí na palstovým? já vždycky když to vidím,tak se mi chce zvracet co technici vymysleli v VW
říkám tomu šnek
A jestli to pasuje z nějakýho jinýho motoru,tak se to určitě sehnat dá
-
gtiw12 - FK
odkdy se micha benzin se vzduchem v karburatoru???103457 píše: A kterej umělohmotnej krám, kde se míchá palivo se vzduchem myslíšJá mám vstřiky, ty ještě karbec
-
gtiw12 - FK
ten plast je prisernej,sem z toho na nervyluke.bean píše:co se ti nelíbí na palstovým? já vždycky když to vidím,tak se mi chce zvracet co technici vymysleli v VW![]()
říkám tomu šnek
![]()
-
Nonamed - FK
ehm, u motorů bez vstřikování odjakživa... http://cs.wikipedia.org/wiki/Karburátorgtiw12 píše: odkdy se micha benzin se vzduchem v karburatoru???
-
luke.bean - FK
stejně si tím nepřilepšíš jestli to bude hliníkový nebo plastový¨,pořád to bude mít stejnou funkci.. Když už sání,tak webery

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To se musíš zeptat pánů Laurina & Klementa, já v tý době byl ještě na houbáchgtiw12 píše: odkdy se micha benzin se vzduchem v karburatoru???
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
V čem to má být lepší. To tam je nějaký sportovní filtr za tou hliníkovou trubkou?romik píše:třeba jako tohle?
ex nebožka 1,6 lpg 

-
luke.bean - FK
ka-spel píše: V čem to má být lepší. To tam je nějaký sportovní filtr za tou hliníkovou trubkou?
když otevřeš kapotu na tuning srazu,tak to fakt bobře vypadá a jak se to leskne panečku
-
gtiw12 - FK
zamotal jsem se do odpovedi,omlouvam se.gtiw12 píše: odkdy se micha benzin se vzduchem v karburatoru???
-
skady - FK
Ono to není plastové nadarmo, když se podíváš na nové auta tak vesměs mají všechny plast. Je to z toho důvodu že hliník neudělají nikdy vevnit hladký (tím vznikají tzv ,,pulzní ztráty" nebo tak nejak se to jmenuje). Plast by tyto ztráty neměl mít. je to tam sice takové divoké ale význam to má!
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Hliníkové bych pochopil tak v kombinaci s montáží směšovače na LPG.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Plast má řadu výhod:skady píše:Ono to není plastové nadarmo, když se podíváš na nové auta tak vesměs mají všechny plast. Je to z toho důvodu že hliník neudělají nikdy vevnit hladký (tím vznikají tzv ,,pulzní ztráty" nebo tak nejak se to jmenuje). Plast by tyto ztráty neměl mít. je to tam sice takové divoké ale význam to má!
cena
lepší možnosti výroby tvarových dílů ve slušné přesnosti bez následného obrábění
tepelná nevodivost (teplota nasávaného vzduchu není ovlivněna teplotou potrubí)
hmotnost
Kdo viděl tlakové lití hliníku a stříkání plastů, pochopil proč se všechno dělá z plastu.