Dopasování kapoty

karoserie, narazniky, skla atd.
smazany clen - FK

Dopasování kapoty

Příspěvek od smazany clen - FK »

Tak nechtěně se mi při jízdě otevřela kapota, rozbila okno, panty sly do haje a kapota taky tak jsem nechal vymenit okno, koupil panty a novou kapotu se zamkem ale nejak se mi nedari ji dopasovat mate nekdo nejakou radu prosim ? Jak jste davali kapotu ? Jinak jedna se o feldu roku 99 s novou maskou. Díky moc kazda rada vitana..
Rex - FK

Re: Dopasování kapoty

Příspěvek od Rex - FK »

to tě lituju. mě se to stalo taky ale kapota se neotevřela až na sklo. nejspíš máš ohnuté šrouby držáků kapoty. po této nehodě to už nikdy nebude pasovat tak jako dřív. vidím to u mě. nějak to tam nacpi a buď rád že žiješ
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Zkus se podívat tady ,taky se mu to stalo tak třeba tam něco najdeš .je to na druhý stránce .
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... a&start=50
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
smazany clen - FK

JOjo koukal jsem se na šrouby na blatniky na vsechno a vse vypada ze sedi prave proto mi to nejde do hlavy.
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

taky mi to všechno sedělo. teď mi kapota tlačí na plast pod stěrači a chtělo by to komplet nové. seru na to. nějak to přežije. boky jsem napasoval silou aby to lícovalo
smazany clen - FK

tojo pocitam s tim ze to nebude sedet nikdy jak s vyroby ale me nejde ani zavrit nesedi mi zamek jak jsi ji tam daval ?
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

napřed držáky. lehce přišroubovat kapotu a zkoušet otvírat a zavírat. upozorňuju, že sám ji tam nedáš. opravdu dělat ve dvou
smazany clen - FK

nojo jsem z toho zoufaly uz jsem udelal kompleni GO auta a uz mi tyden stoji auto v garazi a nemuzu jezdit kvuli te kapote..
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

to je mi jasné. já měl štěstí že mi to nemajzlo do skla.otevřená kapota zruší co se dá. jak to nepasuje? na délku auta? nebo napříč? nebo jak se to šprajcuje? když ji položíš nepřišroubovanou tak pasuje?
smazany clen - FK

Ano polozim neprisroubovanou tak pasuje, pasuje i na tu listu u steracu ale proste nezavre se jako kdyby ten zamek musel jit do zadu jeste ale kapota sedi..
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

zkus ji lehce nadzvednout na jedné straně a označit polohu díry pantu a pak na druhé. a uvidíš.

kapotu máš originál nebo druhovýroba?
smazany clen - FK

to jsem udelal a ten zamek by potrebovak tak o centimetr do zadu a kapota je original...
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

a nejde už posunout? zámek máš původní nebo nový?
smazany clen - FK

zamek v kapote je puvodni ,jeste ho zkusim sundat a vycistit ale zamek v karoserii je novy ten se musel vymenit protoze se kapota sprajcla a musel se vystrihat ten stary zamek..
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

vyměň zámek kapoty. bude natáhnutý. to bude ten problém
smazany clen - FK

dobre rozdelam to podivam se na to a dam vedet diky moc zatim:)
smazany clen - FK

Jinak kdyby byli nejake dalsi rady , informace tak to sem prosim napiste. Díky
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

moc lidem se to nestalo, takže většina bude mít jenom rady z doslechu.

pokud všechno sedí a vadí zámek tak ho vyměň
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Pokud by zámek byl ok a kapota krásně seděla bez zámku,tak na kapotě můžou být třeba šptně ty šrouby co ho drží.(Bolest druhovýroby) Řešení je ho buď nějak naprasit ať to dosedá jak má,nebo převrtat díry atd...Prostě dopasovat ten zámek aby šel přesně do protikusu na čele.
Odpovědět