Mátě někdo jiné ostřikovače předku?
-
Kalfa - FK
Mátě někdo jiné ostřikovače předku?
Ahoj, mám pocit že jsem tu někde četl příspěvek o někom, že by snad na přední sklo měl jinou koncovku ostřikovače (Octavia ?) mluvilo se o nutném zbroušení do kulata, či co, rád bych věděl o co jde, poradítE?
-
Collin - FK
Re: Mátě někdo jiné ostřikovače předku?
Neber jako rejpání,ale proč? K čemu je to?
-
Rex - FK
collin....to je na to abys nestíral suché sklo. ostřikovač ostřikuje
joke pardále
jinak mám taky z kokty. lehce se tam brousí jenom usazení. nic složitého
jinak mám taky z kokty. lehce se tam brousí jenom usazení. nic složitého
-
Rex - FK
felda stříká paprsky. octavia má styl vějířku. obsáhne větší plochu skla. ovšem jenom když je dobře nastavený
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
někde se tu o tom už psalo ,Dával tam z fábie ale musel je trochu nadzvednout aby stříkali trochu výš.
Jinak prej to srříkalo do raminek.
Jinak prej to srříkalo do raminek.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Collin - FK
Tak to jsou věci, co ty lidi nevymyslí! Je to zbytečnost kluci... 
-
Lybor - FK
na facelift o2 jsou už tyto rozprašovače lehce štelovatelné.tak jak u feldy se dají ty origo štělovat
.ale jak přesně vypadají nevím.takže nevím jestli půjdou do feldy 
-
gerrik - FK
Tak zbytečnost to není, všechno lepší než ty čurky co má felda. Jediný možný problém, aby čerpadlo z feldy mělo ten správný výkon aby to stříkalo jak má
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 02. bře 2009 20:48:33, celkem upraveno 1 x.
-
Rex - FK
Collin píše:Tak to jsou věci, co ty lidi nevymyslí! Je to zbytečnost kluci...
zbytečnost jo. ....ale už jenom ten pocit....
-
Rex - FK
proč by nemělo mít výkon? když dokáže ostříknout zadní sklo přes celou střechu hadičkou tak ten výkon mágerrik píše:Tak tbytečnost to není, všechno lepší než ty čurky co má felda. Jediný možný problém, aby čerpadlo z feldy mělo ten správný výkon aby to stříkalo jak má
Pokud se nepletu, tak Dedla na svojí Feldě měl ostřikovače z oktice nebo fábky ....
Viz foto : http://felicia.zasah.cz/obrazky/velke/2349.jpg
Viz foto : http://felicia.zasah.cz/obrazky/velke/2349.jpg
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
SHERLOGRacing
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Mi se zdá že je poslabší jak třeba u octy.Má menší litráž.Že dostříkne dozadu?Vytlačí nahoru a z tama to steče samospádem... 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Někde se tu o tom psalo ale nemůžu to najít 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- davidek75
- Kontaktovat uživatele:
Já to tak mám , když koupíš ostřikovače do Fabie tak mají hranatou "nožičku" , tak jsem jí zbrousil do kulata aby se to celé vešlo do původního otvoru co je v tom plastu před čelním sklem a aby to stříkalo výš jsem si vzal 2mm plast do kterého jsem vyvrtal díru a obrousil do stejného půdorysu co má ta tryska , ten plast jsem pak zbrousil doklínu , nastříkal na černo a přilepil - no je to paráda .
-
Rex - FK
to možná tak tobě. vodní kámen to je prevít.Tomas6 píše:Mi se zdá že je poslabší jak třeba u octy.Má menší litráž.Že dostříkne dozadu?Vytlačí nahoru a z tama to steče samospádem...
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Tady je navod
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... 84#p131084
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
Kalfa - FK
collin: neříkám že se do toho chci pouštět, jen mě to zajímá....
díky všem za info...
díky všem za info...
-
Collin - FK
Kalfa: No kldině si dej jiné.. podle mého ovšem zbytečné. Mě to sem tam stříkne na okno a víc od toho neočekávám.
-
Zbysek - FK
Já mám taky z octy, protože pramínky co to stříkalo originál mě štvaly jak to stříkalo ty pramínky. S rozprašováním to dokáže lépe stírat bordel z okna (což asi pochopí každej kdo jezdí v nějakém novějším autě).
-
mjamriska - FK
sa ti divim Colline, ty si spokojny s tymi pluvatkami ? aj mna stve ako striekaju originaly, najradsej by som tam dal ine, aj ked sa do toho mozno nepustim, velmi rad si ale precitam skusenosti inych, ktori vymenili ostrekovace a nakoniec sa mozno rozhodnem ich vymenit
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Mám taky dané z okty,rozprašovače se nedají srovnat ze starými tryskami které už montovala škodovka od uzkých 120....
-
Kalfa - FK
a teď teda jak jste to sehnali? To se prodává samotný?
Zajímal by mě kompletní popis instalace, třeba jak se vyndaj původní a takhkle
díky moc
Zajímal by mě kompletní popis instalace, třeba jak se vyndaj původní a takhkle
-
Zbysek - FK
Prodávají se v mototechnách, nebo přímo ve škodovce asi za stovku jeden (jak kde, někde i za 50 ty samé). Staré vyndáš třeba když je chytneš kombinačkama a normálně vytáhneš s točením ven. Tím vylezou staré i s gumičkou a hadičkou. Pak uzpůsobit ty nové trysky aby pasovaly do díry (mají takové plastové výztuhy, hranaté, které se můžou dát pryč. No a pak vytvořit z nějakého plastu klínek z 0 na 3mm zhruba, vyzkoušet jako to bude sedět , přilepit k tryskám a přidělat k plastu před oknem na místo starých. Já to přilepil tavnou pistolí a řádně prolil z obou stran (měl jsem ten plast sundaný, lépe se to dělá pak) a nakonec jsem to objel ještě černým silikonem, aby to pěkně vypadalo.
-
big.jedla - FK
ještě takový malý dotaz k tématice... mám trysky (Fabie), mám klínky... ALE když chci trysky přilepit z vrchu bez sundání toho černého plastu z auta tak to moc nejde jelikož to pruží (asi kvůli sklonu té části trysky kam se nasazuje hadička). Takže asi bude lepší sundat ten plast a ještě tam něco někde ubrat a pořádně to přilepit z té vnitřní strany. Ale ztroskotal jsem na tom jak ho sundat? Povolím ty tři matky... ale pak mi to drží ještě na dvou takový nějakých jakoby záslepkách vedle stěračů... co s tím? Použít brutální sílu?? Neulomím někde něco?
-
smazany clen - FK
myslim si že je to k ničemu, spíš bych si udělal hadičky s tryskou, přímo do steračů na ramínko , aby když se pustí stěrače nebežely na suché okno 
-
big.jedla - FK
hmmm dík moc
přesně díky téhle odpovědi vím jak to sundat

-
Zbysek - FK
Ty plastové záslepky jsou kolíky s plastovým vroubkováním. Normálně to jde s použitím síly vytrhnout. Jinak to ani stejně nevyděláš. Jsou právě zasazeny do plechu karoserie. Pak je zase nasadíš zpět.
-
big.jedla - FK
jj díky moc, takže nebát se použít brutální sílu...
-
Zbysek - FK
JJ, ty kolíčky tam sice docela drží, ale vytrhnout to jde. Ideální by bylo pak sehnat nové na vrácení zpět, protože se ty vroubky trochu poškodí, ale i tak to tam pak drží zpět.