Zadni repro

dotazy a rady na vše kolem hudby
H4nIS

Zadni repro

Příspěvek od H4nIS »

Zdravim, mam felicii rok vyroby 1996 uvedeno do provozu 97 dovezenou z Francie a chci se zeptat: prohraboval jsem supliky a nasel jsem 8W bedny co patri primo do zadu vedle toho okna. Tak jsem oddelal ten plast v kufru a nevidim tam zadnou pripravu pro dratky nebo tak neco musim to tahat od kufru az k radiu nebo je jeste naka jina moznost ? Nechce se mi totiz vydelavat pulka auta a hlavne ty plasty ktery uz tedka skoro nedrzi. A jeste se chci zeptat mate nake zkusenosti s calounenim sedadadel do kuze nebo radeji koupit z laurina ? Potom dal :D mam moznost sehnat volant z octy1 pujde mi tam nejak napasovat? To je vse. Predem diky za vase rady.
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
Collin - FK

Re: Zadni repro

Příspěvek od Collin - FK »

Pokud jde o repro tak musíš tahat kabely od rádia. Mohl by jsi použír zesík ale hádám že to asi ne. Ovšem i tak by jsi musel tahat kabely, a ještě mnohem více.. Jak 2páry dvojlinky..
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Teoreticky nemusis az k radiu mrkni po stranach vepredu na bokach pod ten plast tam by mohly koncit koncovky i pro zadni repro.
Pac pokud tam ty repro nebyly uz z vyroby tak skodovka neda ani dratek navic.
Ravo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ravo »

Tohle mě vždycky pobaví (i když trošku trpce :-( ).

Škoda Auto si pod pojmem "příprava pro zadní repro" představuje dvě dvoulinky který končí pod PŘEDNÍMI plastovými podběhy (a každé straně jedna). Takže pokud chceš drátky až dozadu, budeš muset rozebrat celý plastový kryty prahů a něják si tam pomoci.

Naštěstí je tam místa dost a celkem dobře se s tím pracuje.

Ale pokud to s audiem myslíš vážně, tak stejně nakonec komplet celou kabeláž přetaháš znovu aby ses dostal na pořádný průřezy (a já to udělal 4mm2 a vejde se tam v pohodě :)
Felicia 1.6 GLX - Old Face Hot Chilli Metalista
Obrázek
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

JJ tahaní kableu ve feldě je sranda.. Ale musí mít člověk den, nebo alepson já,,
H4nIS

Příspěvek od H4nIS »

Tak dneska jsem si s tim hral cca 3 hodiny :D vyndal jsem skoro vsechny plasty nektere jsem ani nevedel na cem to tam drzi pak jsem zjistil ze je to jen zacvaknuty :D
Ale jeste to neni cele dodelane zastavil jsem se u radia nevim jak tam mam dat ty draty je to tam cele nake divne.
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
palach - FK

Příspěvek od palach - FK »

Kuladmin píše:Teoreticky nemusis az k radiu mrkni po stranach vepredu na bokach pod ten plast tam by mohly koncit koncovky i pro zadni repro.
Pac pokud tam ty repro nebyly uz z vyroby tak skodovka neda ani dratek navic.
nešla by nahodit fotku, kde končí vpředu ty dráty pro zadní repro :oops: aspon toho plastu pod kterým končí, abych věděl kde hledat ;)

edit:
tak sem se do toho pustil, dráty byly už natažené, ale jednou stranou, a každý jiný, tak jsem to vytrhl, a natáhl nové 2mm2, co jsem měl nachystané, až k rádiu. Na každé straně jeden, jak to má být. Dělal jsem něco takového poprvé a cca 1.5h před barákem i s lítáním domů pro věci :ugeek:
Odpovědět