Pomoc se zapojenim
-
Froli - FK
Pomoc se zapojenim
Cau všichni. Je tu někdo z okresu hodonín kdo se vizná AUTOHIFI?? Potřeboval bych zapojit 2 zesaky a sw a kapík. Samozřejmě zaplatím. Jedna se o přední kompa a zadní ovály na čtyřkanál, a subwofer na dvoukanál a k tomu kapík. Měl bych mít vše k tomu potřebné jen nevím jak to zapojit (v tomto se nevyznám) Díky. 
-
Froli - FK
Re: Pomoc se zapojenim
Tak ono to zatim nespěchá ale radši se informuju dřív než abych potom narychlo někoho shaněl. Ještě mam dost prace než se bude zapojovat. Nevíš náhodou při jaké minimální teplotě se dá pracovat s vibraflexem? 
-
Collin - FK
No to nevím, ani sem se stím nesetkal. já netlumím. ale nechal bych to na léto kdy budou rozpálneé plechy. A klasika nahříval bych horkovzduškou..
-
Froli - FK
Asi máš pravdu. Já počítám že bych to mohl mít tak do dvou týdnů hotové a připravené.
-
Collin - FK
A mohu vědět co jsi nakoupil? od kabelu až po repro,zesík,sw... Sem zvědavej.. 
-
Froli - FK
Tak neni to nic extra, ale na můj poslech to stačí. Repro mam Crunch Grp 6,5c ve předu, vzadu Grp 693. Zesíky Crunch Gtr 250.2 a Gtr 350.4. SW Gtr 300, kapík Dietz 1f, kabelový set Dietz 20mm, rozvodový blok sinus live VB 1-4, Rca sinus live YH2, sinus live CH 50, ješte reproduktorový kabel k sw 2*4mm, pak tu mam Basic ke kapíku 20mm(červený a černý), a batery kabel sinus live 1*10mm (morý a červený) a k tomu všechny očka a vidličky, Rádio Panasonic CQ 5355N. To je asi vše. 
-
Collin - FK
Nebral jsi od carandsound? Solidní sestavička na hraní.. Ten sw gtr300 uslyším během pár dní, tak sem zvědavej..
-
Froli - FK
Dík za pochvalu.
Bral jsem to z AHIFI.CZ. Co myslíš bude problém to zapojit?
-
Collin - FK
Ještě nezapomněn na repro kabely..
a proč máš od baterky 10qmm a na kapík 20kabel?
-
Collin - FK
Jo ještě sem si vzpomněl jak jsi došel na gtr250.2 k sw?? Vím že je právě na tento sw používán, je to náhoda že jsi ho vybral? 
-
Froli - FK
Tak od baterky mám ten kabelový set 20 qmm Dietz, k repru jaké kabely bys doporučil? A ten zesík jsem viděl že se dával do setu s tim sw tak sem to koupil.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...trošku z tabulek...
2x1,5qmm pro přenos hudebního výkonu do 100W
2x2,5qmm pro přenos hudebního signálu do 160W
...uvedené hodnoty platí pro kabely o délce 5m...za další..budeš potřebovat dvojité poj. pouzdro a distr. blok.RCA kabely 4xcinch a 2xcinch a vydličky, očka a spoustu jiného mont. materiálu.
2x1,5qmm pro přenos hudebního výkonu do 100W
2x2,5qmm pro přenos hudebního signálu do 160W
...uvedené hodnoty platí pro kabely o délce 5m...za další..budeš potřebovat dvojité poj. pouzdro a distr. blok.RCA kabely 4xcinch a 2xcinch a vydličky, očka a spoustu jiného mont. materiálu.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Collin - FK
fan: Tady podle těchto tabulek se nejezdí..
Jen co se týče napájení jsou dobré.. Jinak dist. blok má i signály..
-
Froli - FK
Collin: Tak domluvíme se nějak s tim zapojenim? Třeba koncem března-začátkem dubna?
-
Collin - FK
Spíše na konec března, možná ještě dřív.. Pak už budu furt jen v práci.. A po večerech to se mě nechce..
-
Froli - FK
Tak to je jasny že po večerech se nechce. Jen tu je mensi problem ja sem od 16 do 22 mimo čr. Kolik by sis tak představoval za montáž? 
-
Collin - FK
Koukám že to máš 50km to je nic, kosek.. Snad budeme mít vše.. Až to bude více aktuální tak mě napiš nejlépe na icq, a tam pak vše pořešíme.. Kabel je 20 to jde, což je krása..
-
Froli - FK
Jo ještě jak sem psal ty kable napajecí, tak mám ten se Dietz 20qmm, ale ještě tu mám 1m čeveneho 1m modreho batery kablu 10qmm pry pro rozbočení napajení na 2 zesaky a k tomu ten rozvodovy blok Sinus live 1-4. 
-
Collin - FK
Co ten smajlík..
Ještě potřebujem očka na kapík http://shop.sekin.cz/product/271-sinus_ ... _%23178%3B
-
Froli - FK
No ke kapíku mám 20qmm i s odpovídajícími očky.
Kapík se zapojuje na zesilovač k sw?? Nebo kam?
-
Collin - FK
Já ho nikdy nezapojoval.. Ale mužem od baterky tahat + ke kapu a - ke kapu. Pak do zesíku.. Tady obrázek od ACR Přerov Tak mě nejde vložit.. Mužeš to zapojit pro jeden nebo i pro dva zesíky.
-
Collin - FK
Budeš chtít kapík pro oba zesíky, nebo jen na 2kanál který bude na sw?
-
Collin - FK
Já se na to ted ptal kamaráda.. Řikal že nic nepokazíš.. Ale myslím že kapík jen pro 2kanál je ideální..
-
Collin - FK
Ok.. Jsem zvědav na ten boxík.. Mužem ho vyzkušet i na jiným zesíku.. Mám dva a bude třetí.. Takže kdyby se ti líbil byl by jeden kusek na prodej.. Pzičko 325.2
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
..kapacitor se zapojuje do napájení...a je jedo jestli je tam zesilovač jeden nebo šest...tam už pak záleží jen na kapacitě přiměřené výkonu sestavy...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
-
Bolthorn - FK
jj takhle je to celkem logické a snadné jak je to na obrázku..
-
Bolthorn - FK
No asi tak jak je to na tom obrázku, ono mě to v podstatě čeká.. Jen bych kostru asi netáhl od baterie..
-
Collin - FK
Ajo, já podle teho jak jsi to napsal myslel že nějak jinak.. Taky nebudem tahat minus od baterky..
-
Collin - FK
Néní no.. Je tam nějký podstatný rozdíl od baterky nebo kostřit v kufru?
-
Bolthorn - FK
No já si myslím, že je to úplně jedno.. Hlavně je potřeba v místě ukostření pořádně oškrábat lak až na plech a já bych ještě použil nějaký kontaktol, či co to je za sprej..