Horní části podběhů
-
mson - FK
Horní části podběhů
čau.mám velký problém.známí mi sehal podběhy na felicii ale jen horní část.a dovezl mi 2 typy.když si najdete v autokelly tak jsou tam 2 druhy horních části podběhů.jak se tam uchycují blatníky.no a když to tak vezmu tak mi tam ani jeden nepasuje.jeden je moc dlouhý že přesahuje za sloupek a druhý zas překrývá až do předu vrchní část podbehu.jak to řešit nebo jak to má být?dík za radu
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Horní části podběhů
Ja nevim jak ostatni ale vubec netusim nac se ptas. Plastovy /kovovy dily?? Nebo oc vlastne jde?
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě se ptá na plastový podběh a že mu ani jeden nepasuje... mson :Tak uřízni ten co přesahuje a máš to vyřešený... 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Ta horní část mu právě nesedí, jinak myslí celý podběhy... Uvidíme co napíše... 
-
Radek1
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že myslí tu horní část podběhu co se prodává jako náhradní díl když je sežraný ten rantl pod blatníkem.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Rantl pod blatníkem? Tak to už jsem taky z teho v pytli... 
Je to jen horní část předního podběhu, ke které je přišroubovaný přední blatník? Číslo dílu 40.12.324, 40.12.325?
-
mson - FK
ano myslím kovový díl.šroubuje se do nej blatník.jsou v něm nacvakané ty obdelníkové matky.