kde je chyba?

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Moltician - FK

kde je chyba?

Příspěvek od Moltician - FK »

ahoj mam problem.....ma 1,3 bmm a pred trema dnama jsem tankoval a temer nikde jsem nebyl a porad mi sviti hladovy oko...cim to muze byt???diky
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: kde je chyba?

Příspěvek od 103457 »

Zaseklej plovák, zkus zahoupat autem. Pokud ti ovšem ručička ukazuje, tak je nějaká el. závada nejspíš na plováku.
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Kolik jsi natankoval a co znamená téměř nikde sem nebyl!? Raději bych začal od teho jednodušího.. ;)
Moltician - FK

bral jsem 10L a byl jsem akorat pro mladou do skoly a zpet no....a tedka jsem tankoval dalsich 10L a pro zmenu mi rucicka ukazuje porad 1/2nadrze aji kdyz vypnu motor tak porad to je na 1/2 a tedka jsem prijel domu a jak jsem zaparkoval tak to vyletelo na 3/4 nadrze tak ja nevim cim to je....ale minulej tyden jsme vydelavali pristrojovku tak zda by to tim nemohlo bejt,ze treba se tam nejak neco potentovalo....diky :evil:
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

jestli tam není nějakej zkrat....mě se dotíkal kabel pod proudem budíku na palivo a ten mi pak ukazoval plnou nádrž
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

Oíšeš že jsi měl venku přístrojovku . Rozdělával jsi budíky . Nebo spíš nerýpals do ručiček na budíkách . Možná máš tu ručičku moc zastrčenou a ona se kouše . Mě se tohle stalo u teploměru .
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

U teploměru občas takhle blbly ručičky taky - špatná kostra... ;)
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

Ale já jsem tu ručicku moc zastrčil a bylo vydět že dře . Jinak jsem nemě nidky problémy s teploměrem .
Moltician - FK

takze co s tim mam udelat prosim vas?diky
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

svgrovi delalo neco podobneho bylo jedno kolik tam bylo benzinu ale budik si ukazoval co chtel,plovakem to nebylo(zkousel sem druhe cerpadlo)tak budiky ven ,dal sem jiny palivomer a tim to taky nebylo,tak sem dal uplne jine budiky a uz to funguje,zavada byla nekde na tistenem spoji na budicich
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
mikka

Příspěvek od mikka »

Odpoj snímač od ukazatele, nejlíp u nohou řidiče. Sundej spodní plast na sloupku, pod ním najdeš 10-tipinový konektor. Ten rozpoj, ukazatel by měl spadnout na nulu.
Když propojíš piny 7 (žlutý drát) a 8 (hnědý drát), měl by ukazatel ukázat plnou nádrž. Pochopitelně se musí piny propojit na té větvi, co vede nahoru k přístrojovce.
Když se ty dva piny propojí odporem ca 150 Ohmů, měl by ukazatel ukázat ca půlku nádrže.
Pokud ukazatel takhle fachá, bude vada ve snímači hladiny v benzínové nádrži. Jinak bude vada zřejmě v přístrojovce, nebo ve vedení od tohoto konektoru nahoru. Žlutý drát vede na přístrojovku, na žlutý konektor pin 1, hnědý drát vede na kostru vedle sloupku řízení pod palubkou.
Moltician - FK

ja jsem totalni amater takze vubec nevim ktera bije....a navic kdyz vypnu morot porad mi svtit ten spinac na svetla a slabe sviti ikona baterie a mazani motoru..uz me to sere...pomoc
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Tak pokud ti to stále svítí máš tam špatně kabely.. Tohle měl i kamarád. Rozdělal palubku a svítili mu stejné kontrolky. To mu samozřejmě vybijelo baterku.. Takže rada je jednoduchá. Rozdělej ji a hledej kde je chyba..
Moltician - FK

Prosim nejakeho ocohtneho cloveka z Olomoucka, zda by se mi na to nemohl mrknout...pac ja absolutne nevim co s tim...dekuji moc
Chose

Příspěvek od Chose »

Zdar,měl sem podobný problém s těma kontrolkama a pak sem zjistil že mám plnou pojiskovou skřínku vody a to díky zatékajícímu čelnímu sklu,nebo bude problem někde v kabeláži,špatná kostra nebo některé relé.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
Odpovědět