blinkry

hostel

blinkry

Příspěvek od hostel »

Listoval jsem touhle knížkou http://wrp.cz/rock/felicia/Felicia_JakNaTo.pdf a na str. 321, schéma 10, mne zarazilo zapojení blinkrů. Nevím jak se ten přerušovač vlastně zapíná?? Jedině mne napadá možnost, že přizemněním vývodu 2 přes vlákna směrovek.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: blinkry

Příspěvek od Atnarfus »

Bude to tak, jiná možnost není.
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Na otcovej zánovnej felde 99 ( 35 000km ) náhodne nefungujú smerovky. Mesiac idú, potom 15minút nejdú ( ani výstražné ) a zrazu idú. Niekde je nejaký vadný kontakt. Máte s takouto závadou skúsenoť, nech zbytočne nestrácam čas?
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

Včera mi začali blbnuť smerovky. Keď dám ľavú ide ako ná. Keď zapnem pravú tak bliká 2x rýchlejšie. Skúšal som to na mieste a obe išli rovnako rýchlo. Čím to môže byť?
hydrant

Příspěvek od hydrant »

Redmex - špatný kontakt na přední nebo zadní žárovce blinkrů vpravo.
Nebulus - sice opožděně, ale tuhle závadu způsobuje špatný kontakt přerušovače v patici.
(tady najdeš víc - http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... el#p194414 )
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Dnes neuveriteľná závada, ráno som chcel zapnúť výstražné smerovky a poďakovať kamiónu, ale asi som spínač iba slabo stlačil a nič nebliklo. V tej tme som si ani nebol istý či to bol správny spínač ( svieti mi iba parkovačkový :oops: ). O cvíľu neskôr som zistil že normálne smerovky nejdú, spomenul som si čo som robil naposledy a znovu spínač výstražiek stlačil a všetko fungovalo normálne. Potom som pikapa odstavil a keď som o polhodinu odchádzal druhým autom, všetko bolo OK. O to väčšie prekvapenie ma čakalo poobede, keď som našiel odstavený pikap blikať ľavou smerovkou. Po stlačení spínača výstražiek to prestalo, pri daľšom iba cavakal prerušovač a nič nesvietilo. Takže spínač von, rozobrať, žiadna zjavná chyba, zrejme iba zima a stará vazelína spôsobila že pri stačení sa korektne nepretočila oska ovládajúca kontakty. Dal som mu napiť WD40 a zdá sa že na stole funguje správne.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 12. úno 2010 15:58:55, celkem upraveno 2 x.
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

redmex: maš prasklou žárovku v některým blinkru... :cat:
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

mause: jj bolo už prepálené vlákno na prednej. Ale robila si prdel, niekedy išla a niekedy nie, asi natriasaním za jazdy sa občas dva konce vlákna (prepáleného) spojili a potom zase oddelili. Chvíľu mi trvalo, kým som prišiel na to, ktorá to je lebo na dvore išli všetky :lol:
elpipa

Příspěvek od elpipa »

Přestaly mi blikat výstržný světla čím to může být?(vypínačem nebo tam je relé ? ) :scratch: směrovky fungují normálně, :scratch:
Odpovědět