Pneumatiky

Collin - FK

Re: Pneumatiky

Příspěvek od Collin - FK »

Je to tak jak píšeš.. Ale co konkrétně myslíš.. Mrkni na ten odkaz co sem dal 103..
Cartman - FK

Příspěvek od Cartman - FK »

Jde mi jen o to že nevím jaký mám kola a teď tam jsou 165, tak kdybych náhodou koupil třeba ty 175 aby jako nebyly moc velký.
Collin - FK

Nebudou.. Mužeš kupit..
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Šířku a profil si můžeš měnit, jak se ti líbí, ale průměr ne, ten musíš koupit podle disku.
Trochu máš i pravdu, že šířka pneu závisí i na šířce ráfku, pochopitelně nejde dát na 4,5" ráfek 205ka guma, ale to je extrém, to udělá jen blbec.
Ty musíš nejdřív zjistit průměr tvého disku, takže koukni na gumu, na té bude nějaké R 13 nebo 14, možná i 15
Nebo koukni dovnitř ráfku a tam bude třeba 5,5J14
Tak to číslo 13 nebo 14 nebo 15 je pro tebe směrodatný a podle něj si vyber v tom odkazu co jsem dal rozměr pneu. Jsou tam povolené pneu výrobcem, se kterýma nebudeš mít problém při kontrolách policie nebo na STK. A potom jsou tam i rozměry, které sice nejsou povolené, ale jdou použít na feldu.
Cartman - FK

No to jako mam R 14 to vím, jen mi šlo o tu šiřku pneu. Co jsem potřeboval zjistit to jsem zjistil takže Vám patří moje velké díky :!:
Cartman - FK

Ještě jsem chtěl zeptat jestli byste nějaký doporučili, ale za přijatelnější peníz jsem chudý student :) . 175/60 R 14. Letní
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Tady máš jedny z nejlevnějších: http://pneu.extralevne-pneu.cz/index.ph ... akce=vyber
teď jsem od nich koupil ty Maxxisy jsou měkčí, takže životnost je údajně někde mezi 30 - 40 tis.km, ale prý s nima auto dobře sedí.
Cartman - FK

Jestli vydrží tolik, kolik píšeš a že dobře sedí tak ja do nich pudu taky nejspíš...A už je máš na autě? Že bys napsal nějaký pocity.
Monstrak - FK

Příspěvek od Monstrak - FK »

Myslíte, že mě pustí přes technickou s 175/70 R13?
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Monstrak: Já myslim, že v klidu ;)
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Collin - FK

Cartman píše:Ještě jsem chtěl zeptat jestli byste nějaký doporučili, ale za přijatelnější peníz jsem chudý student :) . 175/60 R 14. Letní
Tak stačí mrknout na ty levnější.. Barum,Matador,Kleber,Fulda,Kormoran..
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Cartman píše:Jestli vydrží tolik, kolik píšeš a že dobře sedí tak ja do nich pudu taky nejspíš...A už je máš na autě? Že bys napsal nějaký pocity.
Přišly mi v pátek, takže vím jen to co jsem se ptal u známého v pneuservisu. U nás je pořád sníh, přezouvat budu asi 27.3.
Cartman - FK

Aha ale i tak dik nejspíš do nich půjdu.
Odpovědět