FM rádio HELP

dotazy a rady na vše kolem hudby
smazany clen - FK

FM rádio HELP

Příspěvek od smazany clen - FK »

Zdravím vás potreboval bych radu koupil jsem nove radio JVC a repra vse funguje OK, ovsem kdyz jsem vyndaval konektor anteny ze stareho radia tak i kdyz jsem ho pro pripadne rejpaly drzel za konektor a ne za kabel tak proste konektor se utrhl zustal v radiu a kabel me v ruce tak sem ho dostal ven prohlidl a zjitil jsem ze to byl poste už bastl a nekdo predemnou to pekne zjebal, ja jsem to spravil ovsem ted mi kdyz pustim radio jako v FM pásmu tak mi obcas v radiu praska sumi a signal taky nic moc oproti staremu radiu a neutrhlemu :D konektoru, tak se ptám co s tím? konektor z jine anteny bych doma asi nasel, ma to cenu doma nak bastlit? ten konektor co tam je ted je uz min 2x zbastlenej a je fakt hnusnej, nevim jestli je nekvalitni prijem tím, nebo koupit novou anténu? poradte prosím sice moc radio neposloucham ale kdyz ho obcas zapnu a praska v tom jak ve sto let starem magnetaku tak me to stve.
ps-pres CD nebo AUX vse hraje ok takze radio snad je ok.diky za rady.
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Re: FM rádio HELP

Příspěvek od Ponman »

Urcite kup novy kabel a natahni.Neco podobneho jsme meli na druhe felde.Natahl jsem kabel a je klid. ;)
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...možná by to spravil nový konektor...bylo by lepší tam dát nový...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

s kabelem to je do dvouset..
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Odpověděl sis sám.. Dal bych nové konektor..
Odpovědět