naraznik, koncept
-
smazany clen - FK
naraznik, koncept
ahoj nema nekdo zkusenosti s virtual tuningem??potreboval bych navrhnout nejakej napad na tento naraznik..chtel bych ho prodlouzit trosku tak o 4 cm..a muze to byt treba i nako vic..laminovat umim, diky za navrhy....muze to byt trba i v malovani...
nebo muzete hodit sva fota aut, abych se inspiroval..dik moc
http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/3368 ... nik-RS.htm
nebo muzete hodit sva fota aut, abych se inspiroval..dik moc
http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/3368 ... nik-RS.htm
-
smazany clen - FK
Re: naraznik, koncept
ja zkousel tady jeden, tak se nesmejte je to v malovani
-
mson - FK
není to zázrak ale aspon neco.pokusím o protahnutí do předu.pokusím co nejdřív dodat
-
smazany clen - FK
ses sikovnej, muzes zkusit zmenit i ten prostredek.. a trosku to natahnout k zemi..ale prace pekna..myslim ze je to lepsi jak original..
-
mson - FK
o prostředku nemám představy jak ho změnit ale snad něco vymyslím
-
smazany clen - FK
koncem tydne mi prijde ten naraznik, a myslim ze takhle bych to asi moh udelat..
zatim se mi to libi
...mson...diky
postup bych tu potom zverejnil
zatim se mi to libi
...mson...diky
postup bych tu potom zverejnil
-
mson - FK
Honzii:není zač.delám na tom prodloužení předku aby ta spodní část byla víc vystrčená
-
mson - FK
Collin:každému se líbí něco jiného.aspon se odliší ale me se líbí taky originál.šak uvidíme co z toho dopadne.
-
Collin - FK
No to je pravda.. když se to někemu líbí proč ne.. Na mě je to moc a děsivé.. Taková splácanina..
-
mson - FK
to prodloužení se mi moc nepovedlo ale nechtělo se mi to dodelávat.ale to prodložení bych tam nedelal.ale slíbil jsem tak přikládám foto
-
smazany clen - FK
me se to libi nejvic bez toho posledniho kroku, tudis to tak udelam..uz se na tu praci dost tesim..a diky moc ..mson.. si sikovnej..
-
smazany clen - FK
Honzii odkial si objednaval naraznik ak smiem vedet?? 
-
Hanz - FK
akorád škoda že nárazník na VT je jinek než ten realnej co je uplně nahoře, ale jinak dobrý 
-
smazany clen - FK
ja ho kupoval s aukra...za 1000kc..takze v pohode ale da se koupit vsude v tuning shopech na netu si myslim..nekoukal sem ale myslim si..
-
MagicanBlack - FK
Hanz: Já myslim že je to uplně ten samej nárazník.
Jinak mě se to líbí po tom prodloužení a změnění těch děr na boku. Ale udělal bych ho ještě asi jinak.
Jinak mě se to líbí po tom prodloužení a změnění těch děr na boku. Ale udělal bych ho ještě asi jinak.
-
smazany clen - FK
ja to jeste neuskutecnil, ale chtel bych na tom zacit o prazdninach az se budou delat lemy a hp tlumice aby se to tomu prizpusobilo....MagicanBlack co by si na tom pozmenil??
-
MagicanBlack - FK
udělal bych tam větší ty hrany dole.. a vymyslel bych nějaký "difuzory" na boky toho nárazníku. A tu prostřední dírů bych taky zvětšil aby byla nahoře víc široká.
A jakou bude mít barvu?
A jakou bude mít barvu?
-
Hanz - FK
tak to se ti opravdu jen zdá. Tvarem je podobnej, ale ty boční vdechny jsou uplně jiný... nemají být stejně vysoký jako prostřední ďoura..MagicanBlack píše:Hanz: Já myslim že je to uplně ten samej nárazník.
-
Hopity - FK
Tak to asi je VT ne? Tak to někdo upravil, jinak je to absolutně totožnej nárazník
-
smazany clen - FK
ted vas moc nechapu ale ja sem daval ten naraznik kterej se prodava normal v obchode tuningovim, ktery vypada stejne jako z octavi RS..a mson byl tak hodnej a navrhl tu tyto moznosti virtualnim tuningem nic vic nic min
a myslli´m ze se mu to docela povedlo