Loupající se LAK na kapotě
-
smazany clen - FK
Loupající se LAK na kapotě
ahoj,potřeboval bych poradit...na kapotě se mi loupe lak(mám metalízu) až na barvu která po odloupnutí lakem vybledává až jakoby rezne(něco jako rez,prostě hrubý),tak se chci zeptat co s tím mám dělat.Vyplatí se mi tu kapotu sundat,opravit,vykytovat a nechat znova namíchat původní barvu+lak?nebo koupit novou kapotu(cca 1300kč) a tu nechat nastříkat a nalakovat.Pač pomalu chytá rez a místy by potřebovala opravit tak nevim(lak se začal loupat asi po roce od doby co jsem vůz zakoupil,já nic nedělal s kapotou),poradte...prosím
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 19. bře 2009 19:12:42, celkem upraveno 2 x.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Loupající se LAK na kapotě
Asi by se to muselo vidět .A nebyla před lakováním nějaká pomačkaná ? Jde o zo jestli to lakýra neodflák Špatně očištěný nebo odrezavěný ..Ale jestli to je opravdu rez tak bych za ty prachy co píšeš koupil jinou a nechal stříknout ( od šikovnýho lakýry ). Takhle na dálku se fakt blbě radí.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
smazany clen - FK
Zrovna to samé se mi dělá na feldě ,ale sloupne se je lak. Pod ním je to matový,ale ne rezavý. A mimochodem je to stejná barva.
Loupe se i na střeše.
Loupe se i na střeše.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jestli uz je tam i rez tak bych koupil jinou kapotu bud novou nebo jetou ale v supr stavu a tu az strikal. U tedle se ti muzem zas casem stat ze ta rez poleze ven a pak to bude skoda penez a prace.