servo 5tých dveří z ochcávky...
-
vanplus - FK
servo 5tých dveří z ochcávky...
dyby někdo chtěl poradim jak nahradit debilní centrál na "dnešní elektrický otvírání kufru"--723276139
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
Re: servo 5tých dveří z ochcávky...
ty jo...heled, kupil sem tohle a funguje to bezvadne http://centralni-zamykani.alarm-anno.cz ... -dveri.htm
-
vanplus - FK
jo to jo ale já nemyslim jen servo to sem tam měl původne klasický co je v bočních dveřích,já to mám komplet z ochcávky,páč mě hrozne vadilo když jsem nes třeba tašku a musel jsem zmáčknout takovej ten čtvereček a při tom táhnout k sobě ty moje vrata sou docela težký s mříží takže mi to přišlo jako dyž si vlezu do kýble a pokoušim zvednout sám sebe prostě jednou rukou nelze:D
tak nakonec vyhrálo mačkací madlo octavia plus servo a je to...

- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
tak to tu dej ne?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
vanplus - FK
no snažim se ale opět stejnej problém-fotky sou moc velký....
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
vanplus - FK
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já to furt nechápu...to ti jako kufr vyjede sám nahoru?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ivarek, ne je to stejný, jako u feldy, akorát nezamačkáváš čudlík, ale mačkáš zespoda kliku.
Vhodné zejména při zrušení lišty.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Aha.No pak nechápu to vylepšení.Stejně musíš jednou volnou rukou zvedat kufr tak nerozumím proč chvíli před tím s ní nezmáčknout tlačítko na dálce....
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Žádné vylepšení to není,
je to jen možnost pro ty, kteří mají zahlazenou lištu a přitom centrál v 5tých dveřích, jak se dostat zvenčí do auta.
Ale je to strašně pracný zabudovat do dveří, trošku slušným zbůsobem, nikoliv tak jako to má vanplus.
Mě to trvalo celý den, než jsem to dopasoval, a pak další den kytoval a brousil.
Pokud bych tento problém řešil dneska, tak jedině odskokem. Je to nejelegantnější a nejjjjednodušší řešení.

je to jen možnost pro ty, kteří mají zahlazenou lištu a přitom centrál v 5tých dveřích, jak se dostat zvenčí do auta.
Ale je to strašně pracný zabudovat do dveří, trošku slušným zbůsobem, nikoliv tak jako to má vanplus.
Mě to trvalo celý den, než jsem to dopasoval, a pak další den kytoval a brousil.
Pokud bych tento problém řešil dneska, tak jedině odskokem. Je to nejelegantnější a nejjjjednodušší řešení.

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo a ještě bych zapomněl, už se do dveří nad tu kliku nevejde motorek stěrače. 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No mě se taky odskok jeví jako nejlepší řešení.
-
vanplus - FK
no já nevim jestli by ty moje dveře "unes" aby odskočily....ale na normoš feldu určitě ano....a co se vám na tom nelíbí? zespoda přece na to nikdo nečučí
a určitě víte že na fotce sou vidět detaily uplně jinak než ve skutečnosti 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 22. bře 2009 21:42:31, celkem upraveno 1 x.
-
vanplus - FK
skoro až na to že to neni mechanický ale elektrický....proto to mám jde to jako po másle103457 píše:Ivarek, ne je to stejný, jako u feldy, akorát nezamačkáváš čudlík, ale mačkáš zespoda kliku.![]()
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To sis špatně vyložil...nikdo ti nekritizuje tvojí práci ani provedení.My jsme se bavily o principu týhle vychytávky.vanplus píše:no já nevim jestli by ty moje dveře "unes" aby odskočily....ale na normoš feldu určitě ano....a co se vám na tom nelíbí? zespoda přece na to nikdo nečučía určitě víte že na fotce sou vidět detaily uplně jinak než ve skutečnosti
-
vanplus - FK
jo já jen že když sem to vyfotil tak sem se nestačil divit jak to vypadá křivý a je tam vidět svár plastu ale při tom normálně to vidět neni....