nestartuje na benzin

se sporákem místo motoru :D
Nanocars - FK

nestartuje na benzin

Příspěvek od Nanocars - FK »

Ahoj klubáci,už nevím jak dál,tak se obracím na vás.Mám Felicii 1,3 BMM s LPG,na plyn to jezdí bez problémů,ale na benzin nenaskočí,čerpadlo jde benzin má tlak až dopředu,snímač otáček je good.Nejspíš bude asi problém někde v nějakém snímači,nebo tak něco ne?Fakt už nevím jak dál.Poraďte.Dííky
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Re: nestartuje na benzin

Příspěvek od Tomas6 »

No spíš bych viděl problém v elektrice ovládání vstřik.ventilu.Co máš za systém?Já mám brc elegant.Na ecu je drát který vede k vstřik.ventilu a někde musí být přerušený a napojené dráty k přepínání plyn benzín.Bývá to pod tou krytkou na svorkovnici ŘJ.Tuším že je oranžovobílý.To budeš muset pohledat podle schématu.Pokud ho spojíš auto by mělo naskočit.Ještě s tím čerpadlem.má tlak nebo to z hadičky jen vytéká?Neměl bys ten tlak udržet.Pokud to jede na plyn nemělo by tam být nic jiného.
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozefj »

A hází jiskru na Benz.Vytáhnout kabel z rozdělovače a zjistit.
Nanocars - FK

Díky za rady,dnes to vyzkouším.
Teea - FK

Příspěvek od Teea - FK »

A co takzle restartovat benzinovou ecu ? BMM se jeste da odpojenim napajeni tak na 15 min. Pokud je totalne zblbla muze se stat ze to nenatoci.
Na plyn to nastartuje v pohode ? Ja u BMM na benzin vubec nestartoval na plyn to chytalo famozne. Ted uz u MPI musim nemam jinou moznost nez automat.
Nanocars - FK

Díky všem za pomoc,už jsem přišel na závadu,místo benzinu bývalí majitelé natankovali naftu.Málem jsem už měnil celý motor :D
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

:D :D :D
jarinator - FK

Příspěvek od jarinator - FK »

Zdravím. Ocením akýkoľvek tip. Na plyn auto funguje bezchybne ale na benzín mám problém. Auto naštartuje na benzín ale nemá vôbec výkon. Keď naštartujem tak mi vyletí z výfuku čierny kúdol dymu a keď mu pridám plyn tak to vôbec nechce ísť do otáčok. Ako by ho dusilo. Vymenil som palivový filter, problém stále rovnaký. Čo s tým môže byť?
Teea - FK

Příspěvek od Teea - FK »

Jak je na tom benzinove cerpadlo v nadrzi. Dava tlak ? Ja mel neco podobneho nastartovat slo ale jak se pridal plyn tak to chciplo. Cerpadlo jelo ale tlak byl minimalni.
Pak je jeste mozne ze je jednotka zblbnuta plynem pripadne lambda v haji a uchlastava se ti to.

Zacal bych s tim cerpadlem. Zhod palivovou hadici pred vstrikovacem a zapni klicek. Melo by z ni doslova strikat benzi ne jenom tect.

Na ostatni jedine vag.
Rob

Příspěvek od Rob »

Ahoj, podobně se mi auto chovalo,když mi odešla lambda. Bohužel bez diagnostiky nepoznáš, zda je v háji nebo ne. Takže pokud máš možnost zkusit vyměnit za jinou případně nechat změřit diagnostikou. Pokud je lambda v háji, měla by ti také vyrůst spotřeba klidně až o 3 litry na 100 km navíc.
Odpovědět