zadní spojler na kombi?
-
vanplus - FK
zadní spojler na kombi?
vypadá to že se vyrábí pochopitelně jen jeden typ spojleru na kombíka-ten šílenej s těma dírama,nevidel jste někdo někde nějakej decentní? díky
Re: zadní spojler na kombi?
vím kterej myslíš a taky mě to sralo proto mám tenhle

-
vanplus - FK
jů
ten by se mi po menší ůpravě líbil,kdepak rostou tyhle spojlery? neřikej že u tebe doma.....
tenhle vyrábí firma MK Koša ale pouze pro krátkou verzi a u mě doma byl mnou patřičně prodloužen 
-
vanplus - FK
no tak to je blbý to už neztihnu udělat...
ach jo....na krátkou se mi jich zamlouvá spoustu 
říznout, napasovat na auto a slaminovat to je otázka maximálně 3 hodin práce
druhej den jen zakytuješ a po pár hodinách dáš plnič taky ... práce na chvilku
třetí den přebrousíš a lakuješ
druhej den jen zakytuješ a po pár hodinách dáš plnič taky ... práce na chvilku
třetí den přebrousíš a lakuješ
-
vanplus - FK
jo ty sto dělal ze 2? sem trubka že mě to nenapadlo,
já měl v plánu dělat kopyto a dolaminátovat to celý...
Naposledy upravil(a) Maty dne stř 25. bře 2009 21:13:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4 .. předchozí citace
Důvod: viz. pravidlo č. 4 .. předchozí citace
vůbec ne ze dvou 
škoda že už nemám fotky když jsem to dělal ale stačí když se odřízne na obou stranách přiměřeně velný kusy boků tak aby zůstal oblouk okolo kola takže je nejlepší to říznout ve stejný linii jako je světlo nebo ta spára mezi plechem pod světlem a kastlí
uřízlý boky našroubuješ na ten šroub co to normálně drží na autě, střední část vzadu taky na ty 4 co jsou na hraně kufru no a vzniklou cca 36 cm velkou mezeru něčím doplníš a přelaminuješ a máš hotovo
škoda že už nemám fotky když jsem to dělal ale stačí když se odřízne na obou stranách přiměřeně velný kusy boků tak aby zůstal oblouk okolo kola takže je nejlepší to říznout ve stejný linii jako je světlo nebo ta spára mezi plechem pod světlem a kastlí
uřízlý boky našroubuješ na ten šroub co to normálně drží na autě, střední část vzadu taky na ty 4 co jsou na hraně kufru no a vzniklou cca 36 cm velkou mezeru něčím doplníš a přelaminuješ a máš hotovo
-
vanplus - FK
ahá.no to zní zajímavě tak otázka jestli by to šlo tak lehce i u těch kulatejch spojlerů.takovej jeden se mi zamlouvá ale každopádně si z tvého postupu něco vemu,díky..
-
myrafell - FK
kdyžtak mám na prodej....zadní narazník kombi..kukni ke mě do profilu 
jde to u všech tvarů
záleží na šikovnosti jedince a hlavně v kterejch místech se do toho řízne
-
vanplus - FK
no koupim 2 a na jednom se to naučim
já umim udělat kopyto nebo z originál nárazníku jinej ale laminátovat "díru ve vzduchu" to je pro mě výzva
každopádně to tvoje je rychlé a to je to co potřebuju,za necelý 2 tejdny letim przč a vracim se až těsně na mimon tak snad to ztihnu,do toho muzika eště předělat