Problém s vagem poraďí někdo?
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Problém s vagem poraďí někdo?
Mám problém s vagem (kabel OBD-USB kkl), zkoušel jsem napojit Octavku, 1.6 55kw, r.v.98. Nespojí se s řídící jednotkou motoru, vše ostatní funguje. Ve felicii to funguje normálně, poradí někdo?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s vagem poraďí někdo?
A s ostatníma jednotkama v tý Oktě se to spojí?Immo,pytel,abs,komfort atd.
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Se všim ostaním se spojí, jenom s řídící jednotkou motoru se nespojí, píše že neodpovídá?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne čtv 26. bře 2009 20:17:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To je divný...zkusil bych se mrknout na konektor u tý řj,jestli tam není nějaký chobot.
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu jak to myslíš, na mě s žádnejma slonama nechoď 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Chobot = chyba = problém. 
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Na kabeláž a konektor jsem koukal a všechno vypadá v pohodě
, táta si ten vag kabel koupil právě kvůli Octě a teď je nasranej že mu to nejde a byl ještě víc nasranej že mě to ve Feldě funguje jak má
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hmmm,tak pak nevím.Možná bude vědět Raceman.
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Stejny problem mel myslim Race, muj kabel mu ale RJ precetl takze bych hledal problem v kabelu.rockfist píše:Se všim ostaním se spojí, jenom s řídící jednotkou motoru se nespojí, píše že neodpovídá?
Kdo bych chtel prokontrolovat RJ tak at da vedet. (Okoli PCE a HK neni problem
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
já měl ten problém že jsem se nemohl dostat do budíkůale jinak všude v poho se svým kabelem, svým softem a svým NTB tak jsem vzal jinej kabel a taky nic pak se vzal můj kabel a jinej ntb a vše ok takže chyba byla v ntb
-
Michal71717 - FK
vem a zkus nainstalovat software znova, často to dělá že se vyskytne chyba v programu, už jsem to opravoval hodněkrát: octa 1 budíky, fabka motor, passat central, golf 4 okna
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Ok zkusim znova instalnout program, zkusim i na svym notebooku a uvidime, zatim díky 
Já mám taky kabel, tak kdybys to potřeboval odzkoušet, dej vědět.
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
-
Josh123456 - FK
já jsem zase zjistil, že když se mi nabíjí notebook a zárověń chci připnout se k ř.j., tak to vypadává a zase nalézá řídící jednotku, ale jakmile odpojím nabíjení, tak v pohodě. Je to občas zapeklité