Kdo máte Nankang NS2?
-
Collin - FK
Kdo máte Nankang NS2?
Poprosil bych o postřehy na tyto pneu.. Nějaké recenze,kolik máte najeto,atd.. Chci nasbírat co nejvíce info at vím jestli kupit něco osvědčeného nebo budou stačit i Nankang..
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo máte Nankang NS2?
Tak o těchto pneu jsem už napsal dost.Takže na suchu jsou perfektní a drží skvěle,na vodě o něco míň,ale odvádí dobře vodu,takže i na vodě jsem s nimi spokojený.Jinak během příštího týdne je budu nazouvat,takže ti můžu změřit kolik mi na nich za sezonu ubylo,budu to měřit v týdnu.
Můj závěr je,že za ty peníze jsou to velice slušný pneu.Doporučil jsem je i kamarádovy na VW Golf 4 a nemůže si je vynachválit.Měl jsem z těch pneu strašnej strach,ale když jsem byl v Brně na renocaru a viděl jsem to minimálně na 10 autech a mezi nimi bylo BMW 5.řady s 2,5l motorem,tak jsem si říkal že to nebude špatný,takže u mě SPOKOJENOST
Můj závěr je,že za ty peníze jsou to velice slušný pneu.Doporučil jsem je i kamarádovy na VW Golf 4 a nemůže si je vynachválit.Měl jsem z těch pneu strašnej strach,ale když jsem byl v Brně na renocaru a viděl jsem to minimálně na 10 autech a mezi nimi bylo BMW 5.řady s 2,5l motorem,tak jsem si říkal že to nebude špatný,takže u mě SPOKOJENOST
-
Collin - FK
A kolik jsi na nich za tu sezonu nalítal? Rozměr máš 195 45nebo50? A za jakou cenu jsi je kupil.. Všude je vidím tak za 1 100,- Což néní moc za sport. pneu.. Takže mám určité pochybnosti..
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já je kupoval za 1280kč/kus a najeto jsem měl 140 000km,musím se mrknout kdy jsem zhruba přezouval ať vím kolik jsem na nich najel
Edit:Tak už jsem to našel.Najel jsem na nich za léto 12 000km,tak ti pak změřím vzorek
Edit:Tak už jsem to našel.Najel jsem na nich za léto 12 000km,tak ti pak změřím vzorek
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel zes rikal ze tyhle gumy by sis nikdy nekoupil...
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
-
Collin - FK
Jj víš jak ale něco sem už slyšel a nebylo to špatné.. Tak chci zjistit něco i tady.. A čtu na netu.. Ale napsat se muže vše to je ten problém..
A mrkni na tohle.. Nepíšu že je určitě beru.. Chci jen vědět posouzení ostatních..
at vím jestli kupit něco osvědčeného nebo budou stačit i Nankang..
A mrkni na tohle.. Nepíšu že je určitě beru.. Chci jen vědět posouzení ostatních..
at vím jestli kupit něco osvědčeného nebo budou stačit i Nankang..
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
"Colin: Ale napsat se muže vše to je ten problém.."
Tak teda nechapu proc se ptas ? Kdyz ti nekdo napise ze je s nima spokojeny, ze nehuci a pekne drzi, tak mu reknes ze je kus hovna nebo lhář...protože jsi nekde cetl ze Nankangy jsou smejdy, strasne huci a sjizdi se...a kazdy kdo rika opak si vymysli nebo si nechce priznat pravdu
Neber to jako rypani, sam jsi to nekde psal
Tak teda nechapu proc se ptas ? Kdyz ti nekdo napise ze je s nima spokojeny, ze nehuci a pekne drzi, tak mu reknes ze je kus hovna nebo lhář...protože jsi nekde cetl ze Nankangy jsou smejdy, strasne huci a sjizdi se...a kazdy kdo rika opak si vymysli nebo si nechce priznat pravdu
Neber to jako rypani, sam jsi to nekde psal
-
Collin - FK
To jsem nemyslel na lidi co mě napíší ale na to co vidím na netu.. Takže opatrně co píšeš.. 
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
A co Toyo T1R za stejny penize colline? .)
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
snb-rider - FK
já jsem s nima taky spokojený... nesjíždí se tolik hrany jako u jiných pneu... až budu na feldu kupovat další, tak zkusím něco jiného, pořád mě láká GY F1... 
-
Zbysek - FK
Na GY F1 jsem jezdíval dříve a pro mě jsou to zatím nejlepší gumy co jsem měl. Byly super už v rozměru 195/R15 natož když jsem je pak měl v 225/R17. Ale to bylo na dvoutunové krávě s poněkud jinými jízdními vlastnostmi. Těžko řáct jaké budou na feldě, ale snad i lepší vzhledem k nízkému výkonu auta. Ale zase nejezdím žádné slalomy nebo tak něco, takže nemůžu říct jestli vydrží na tenhle účel.
-
Collin - FK
snb: Klidně je vem F1, kamoš je měl a jezdil hodně ostře za 9tis km sjel předek na 6-7 a zadek 7-8mm
-
Collin - FK
Kejzi Tak jak to vypadá?
Jinak v zátěžovém testu vydržely Nankang 8min. Pak se u jedné pneu roztrhla bočnice..
Jinak v zátěžovém testu vydržely Nankang 8min. Pak se u jedné pneu roztrhla bočnice..
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
v pátek budu přezouvat tak ti to změřím 
Sakra ti píšu a předběhnul jsi mě
Sakra ti píšu a předběhnul jsi mě
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes naměřeno 5mm vzorku 
Najeto na nich 12 000km a občas ne moc klidným stylem
Najeto na nich 12 000km a občas ne moc klidným stylem
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
collin jak vypada zatezovy test?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Collin - FK
Kejzi: Takže vydrží cca do 30tis km.. Což néní moc pěkné...
hrom: Auto bylo postavené na válce obuté na Nankang a rychlost nastavena na 200km/h.. po 8min praskla v bočnici..
hrom: Auto bylo postavené na válce obuté na Nankang a rychlost nastavena na 200km/h.. po 8min praskla v bočnici..
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Tak to musel jezdit fakt ostreCollin píše:snb: Klidně je vem F1, kamoš je měl a jezdil hodně ostře za 9tis km sjel předek na 6-7 a zadek 7-8mm
-
Collin - FK
Miche: Víš,nevíš.. Tak se nedělej.. Je to tak jak jsem naspal.. hotové vyřízené.. 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
collin muzes to nejak upresnit?neverim tomu ze guma se jen tak praskne po osmi minutach jizdy 200km-h,co na tech valcich je?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi jak moc si toho naspalCollin píše:Miche: Víš,nevíš.. Tak se nedělej.. Je to tak jak jsem naspal.. hotové vyřízené..
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
natoze moje fungl nove pneu maji vzorek 7mm je to porad fajnMichelin1 píše:Zalezi jak moc si toho naspalnato ze 8mm ma nova guma
a on ma po 9tis ostrych kilometrech porad nove gumy tak promin ale smich smich smich
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem s tím spokojen,kupuju pneu tak na 2 sezony a to mi stačí 
-
drobek - FK
kejzi takze rikas spokojenost?..v zatackach drzi neustreluji? prave o nich take premyslim
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem je opět otestoval na cestě ze srazu a drží skvěle,zase to auto hezky sedí 
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
To bys mel, tvoje nadutost je do nebe volajiciCollin píše:smich smich smich... Já si zas tukám na čelo..
-
Collin - FK
Miche: Sme na tem stejně..
Hlavně mě dál přesvědčuj o tem co jsem viděl a ty ne.. 
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si na nich odbyl premiéru a ikdyž zatím najeto asi jen 250km, tak celkem dobrý. Ale je pravda, že hučí, dnes cestou do Bolky jsem to slyšel, ale nic, co by se nedalo snést (aspoň pro mě)
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavne bacha az zase budes ty, nebo kamos jezdit hoodne ostreCollin píše:Miche: Sme na tem stejně..![]()
Hlavně mě dál přesvědčuj o tem co jsem viděl a ty ne..
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem dělal kámošovi brzdy na VW golf 4 a má taky Nankangy,kupoval je asi o 2 měsíce déle než já a najezdil s nimi kolem 10 000km a má je jako nový,skoro neubyli.Takže moje spotřeba pneu se odvíjí pravděpodobně HP sportingem a taky stylem jízdy
Jinak jednu pneu mám na vnitřní straně víc sjetou,takže musím co nejdřív an geometrii aby se s tím dalo ještě letošní sezona odjezdit
-
drv.Astor - FK
Jestli chces gumy za dobrou cenu a s dobry vykonem tak kup Matador MP43. Ted jsem si je koupil a jsou fakt hodne tiche, na suchu drzi fakt suprove, na mokru jsem nezaznamenal zadne negativy. Mel jsem z nich strach, ale nakonec jsem je koupil a jsou fakt supr. Ve srovnani s Michelin Pilot je to nebe a dudy. Subjektivne se mi zdaji lepsi nez Continental Premium Contact 2, coz povazuji jako spicku. Prekvapil me i test....
TEST MP43
# TyreTest.com:
Average based on 5 completed reviews
Score: 1-Excellent 6-Terrible 1 Ø1.4
Grip under dry conditions 1 1.0
Braking under dry conditions 1 1.2
Grip under wet conditions 1 1.4
Braking under wet conditions 1 1.4
Grip in snow 4 3.6
Comfort 2 1.6
Noise level (internal) 1 1.4
Noise level (external) 1 1.4
Tyre wear 2 1.8
Kilometers driven 39.800
Jo, mam rozmer 195/50 R15 V
TEST MP43
# TyreTest.com:
Average based on 5 completed reviews
Score: 1-Excellent 6-Terrible 1 Ø1.4
Grip under dry conditions 1 1.0
Braking under dry conditions 1 1.2
Grip under wet conditions 1 1.4
Braking under wet conditions 1 1.4
Grip in snow 4 3.6
Comfort 2 1.6
Noise level (internal) 1 1.4
Noise level (external) 1 1.4
Tyre wear 2 1.8
Kilometers driven 39.800
Jo, mam rozmer 195/50 R15 V
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Colin:Možnost byla ale nenapadlo mě to.Ale napíšu kámošovi a on je změří 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No však sjem svoje měřil.Mám 5mm.I když na vnitřní straně pravý pneu mám tak leda prd,protože mám rozhozenou geometrii