Folie - zápis do TP??

tuning/tuzing úpravy
smazany clen - FK

Folie - zápis do TP??

Příspěvek od smazany clen - FK »

zdravím všechny, měl bych dotaz ohledně tonovaných foliií na oknech...

už nějakej čas je mam na autě (atestovaný)..
musím je zapisovat do TP? mám k nim kartičku s atestem + %tuální vyjádření tmavosti foliíí přímo od výrobce a potvrzený od firmy co mi je dávali... jde mi o to zda to tam musí bejt chystám se ted na STK a tohle by mě docela zajímalo dík za názory ;)
Joye - FK

Re: Folie - zápis do TP??

Příspěvek od Joye - FK »

aspon jak to je u nas na slovensku tak staci mat tu karticku to je ako keby si to mal zapisane v TP :) to im len ukazes ak budu chcet
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

ne nemusíš nic psát do tp.od toho je ta kartička....ale pokud bude na tp blbec tak ti nepomůže ani kartička ani atesty,zhruba 2x do roka se mi vrátí zákazník že ho vykopli i s kartičkou :D
Návštěvník

Folie - zápis do TP??

Příspěvek od Návštěvník »

kde by som mohol zohnat taku karticku a tie nalepky na okna? ja si viem tie folie nalepit aj sam, uz som to lepil priatelke na ibizu a a podarilo sa to na 99,9% :lol:
Naposledy upravil(a) emilio52 dne stř 01. dub 2009 19:31:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Jedině od někoho známého kdo to dělá .Jinak ti ji daj jen když to i nalepěj.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
vanplus - FK

s tou kartičkou by musel bejt ten člověk magor aby ti jí dal,pokud teda budeš chtít tmavší okna,to je o ztrátu licence......
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Tak tak.. Ani za lepší uplatek bych osobně teda nic nedával.. P0kud by jsi nenašel fakt blbce tak na ní zapomen touhle cestou..
smazany clen - FK

Dikz za nazory :) jinak...jak se tedy postupuje kdyz nahodou neprojde auto s oknama, ktery maj atest? je nejaka legalni cesta nebo ma ten clovek proste smulu??? {nepocitam vymenu vsech oken za obyc :lol: ]
vanplus - FK

legální cesta? :D jedině sloupnout folie a nalepit ty homologovaný ke kterejm je atest...levnější je však podmáznout technickou ;)
smazany clen - FK

Tak pohoda... techincká proběhla naprosto v pořádku... na folie nepadlo ani slovo :) stačila kartička + se zkontrolovaly atesty na každým okně a "rychtyk" :D
jinak díky za rady ;)
Collin - FK

A jakou máš propustnost?
smazany clen - FK

řidič a spolujezdec 70% propustnost.. zadní boční + zadní sklo 6% propustnost... ;)
Collin - FK

Jo, tak 70tka folie je v klidu.. Já mám předek 20% propustnost A jsou stím potíže..
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Collin: jsem na tom stejně (i s potížema)
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
smazany clen - FK

no ..ja mam ve předu taky o něco víc(menší propustnost) ale v papírech mam tohle :D :lol: ... 20tka je už hodně tmavá no... já mam 45% ve předu mam dojem(ale nevím to přesně...) ...a prošlo to v klidu;) stačila jenom kartička s atestama která je napsaná na VINko
Collin - FK

Good: Jj tak sem to chtěl také udělat dříve ale nevyšlo to.. TEd vím o jednom člověku co lepí tak musím zjistit co a jak.. U policjatu nic ti nemají podle čeho kontrolovat, ale na stk Ano..
favo

Příspěvek od favo »

Nemá někdo z Brna zkušenost s touto firmou ? Mám na mysli hlavně kvalitu práce

http://www.sunshield.cz/
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
pet16

Příspěvek od pet16 »

A na STK jak asi kontrolujou? Stejně jako na silnici. Kartička, atesty a popřípadě tónovaný skla. Z mejch zkušeností můžu říct, že je větší pravděpodobnost pokuty od policajta, než nedostat technickou.
Collin - FK

Bylo mě řečeno že tam mají vzorníky.. Takže když bude mít někdo propustnost na předních bočních např. 20% a na kartičce 70% propustnost tak tě vyhodí..
Kamoša vyhodili i za pruh na čelním okně.. A to byla 70% propustnost..
pet16

Příspěvek od pet16 »

To proto, že na přednim skle nemůže být žádná dodatečná úprava(ani průhledná bezpečnostní fólie). Jinak záleží na STK. Někde projdeš, jinde ne. Ještě, že jsou pořád známí, kteří dovedou trošku přimhouřit očko :-) Ale je to čím dál tím horší. No, až nebudou, tak ji prodám na díly.
Collin - FK

Tak tak znamí jsou, ale už ne u policie což je trošku problém...
smazany clen - FK

osobně mám na předních sklech menší propustnost než na kartičce a pohoda takže s těma vzorníkama asi jak kde...
vanplus - FK

vzorníky by jim byly na nic poněvadš např.50% zatmavení od 70% zatmavení okem jentak nepoznáš,na technický vycházej většinou z toho že jakýkoliv"nový" auto má okna od výroby zatmavená tudíž na předku nesmý bejt nic krom bezpečnostní folie(která bere cca 5% )ale tolerujou to, a pokud je to starej pekáč s čirejma oknama s foliema tak se říděj atestama a kartou a taky tim že ta povolená propustnost je hodně světloučká na pohled....pokud se jim to nezdá tak vyhazov kartička nekartička...policajti už to neřešej vůbec těm většinou stačej ty atesty,nejednou jsem slyšel že i na 20% propustnosti hledali atest a prošlo to...jen čeho je potřeba se vyvarovat je německo a rakousko tam po tom dou......
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

Vanlus: tzn. s těma foliema od tebe bych na STKčku neměl mít problém, viď? Lepily se tam ty štítky s atesty a to by jim mělo stačit, ne?
vanplus - FK

čistě teoreticky neměl ale pokud narazíš na idiota nepomůže ti nic,znám pár zákazníků kterým se to stalo,tak jeli jinam a tam prošli,nebo druhá varianta je prohodit před TP přední okna za čistý..... ;) a nebo ůplně nejjednoduší varianta podplatit to...doporučuje 9 z 10 řidičů :D pak nemusíš řešit ani folie ani nic jinýho
Odpovědět