Krouzek pod volant

vybavení a úpravy interiéru atd.
mildakk

Krouzek pod volant

Příspěvek od mildakk »

Ahoj mam takovy problem : mam Felicii r.v.97 LXi ,dvouramenny volant s kulatym tlacitkem ale nedavno jsem si koupil ctyrramenny volant (s barevnym logem Skoda),ted schanim krouzek pod ctyrramenny volant (pro pripojeni houkacky a zajistujici vypinani blinkru,bez pripojeni pro Airbag) protoze jsem nekde tady na foru cetl ze krouzek je jiny pro dvou a ctyrramenny.V e-shopu jsem nasel 2 typy krouzku a nevim ktery bych si mel koupit http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... 9d2bdb828b nebo http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... a3385334f8 . Tak jestli nekdo vite prosim poradte. Diky moc.
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Re: Krouzek pod volant

Příspěvek od Ponman »

Je to ten z druheho odkazu.Ten prvni je na stary dvourameny volant s ovalnym tlacitkem. ;)Podle meho by ale meli byt stejne krouzky.Myslim tim novy typ.
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
Kalfa - FK

Příspěvek od Kalfa - FK »

no řešil jsem to samé a dvouramenný a čtyř ramenný volant je každý jiný kroužek, bez připojení na bag jsem nesehnal, ale vadilo mi, jak kroužek hrozně vrzal, tak jsem ho kompletně rozřezal a vyndal z něho dráty a konektory k bagu a ten plast kolem a mám jen kroužek bez bagu, a nikde nic nedrhne ani nevrže
mildak - FK

Příspěvek od mildak - FK »

Prosimte KALFA a tenhle http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... a3385334f8 by mi tam teda sel nebo je pro dvouramenny ? A kde si ho sehnal ty a za kolik ? ja uz oblez rance vrakovist a bez uspechu. Jinak diky moc za pomoc
Kalfa - FK

já ho sehnal za 500 na vrakáči a pak jsem druhý koupil s volantem... tenhle by měl být on... ono takhle z fotky toho moc nepoznám...
Kalfa - FK

mildak - FK

Diky moc za fotky a za radu. Este sem se chtel zeptat jestli nevis jakej je rozdil mezi tim krouzkem pro dvou a ctyrramenny volant ? Protoze jsem psal mail do ty prodejny a oni sami nevi jestli je to pro dvou nebo ctyrramenny tak jak bych to mohl poznat ?
Kalfa - FK

takže pro čtyřramenný volatn jsou na kroužku tři díry se závitama pro přišroubování k volantu, což ale u dvouramenného není, tady máš fotky na porovnání, oba kroužy vedle sebe, jen u čtyřramenného jsem omylem vylomil jeden závit

do tamtoho alba jsem doplnil srovnávací fotky... měl by být větší ten na čtyřramenej volant, ale nevím jak je to když má být bez bagu, ale každopádně by měl být na přišroubování
mildak - FK

Diky ses moc laskavej, podle tech obrazku to vypada ze ten krouzek z tech autodilu je pro dvouramenny. Jestli bych te moh poprosit jestli mi muzes blejsknout ten krouzek jeste z druhe strany.
Kalfa - FK

tak to tam máš... akorát mezitím jsem jen vyoperoval dráty na bag z toho pro čtyřramenný proto tam chybí jeden konektor... ale je vidět jak je ten pro dvouramenný malej... a i tam jsou vidět ty díry pro přišroubování - jedna je vylomená
mildak - FK

Diky moc za vsechno. Moc si mi pomohl ted uz jenom nekde sehnat ten spravny :D
Kalfa - FK

já jsem nakonec jel na vrakáč a chtěl za něj 500 ale kupovala mi ho přítelkyně a ta se v tom nevyzná tak jí asi natáhl...
mildakk

Příspěvek od mildakk »

Cuz hele tak porad schanim ten krouzek. Vrakoviste sou uplne vybrany :D tak jsem psal mail do orig. Skoda servisu : ,,Dobry den schanim krouzek (zajistujici vypinani blinkru) pod ctyrramenny volant (hlubsi s barevnym logem - novejsi volantova tyc) na vozidlo Skoda Felicia. Krouzek nemusi mit pripojeni pro Airbag! Jestli mate tento dil skladem nebo by jste mi ho mohl objednat tak mi prosim napiste mail a nezapomente uvest cenu. Dekuji moc ´´ a voni mi na to odpovedely : ,, ODPOVIDÁM VÁ NA VÁŠ DOTAZ.POTŘEBUJI VĚDĚT JAKÝ POTŘEBUJETE.EXISTUJI 4VARIANTY TOHOTO KROUŽKU.
1.VARIANTA 10.94-7.96 SKLADEM 015449006 CENA: 310,-Kč vč DPH
2.VARIANTA 8.96- NUTNO OBJEDNAT 200,-Kč vč DPH
3.VARIANTA DLE DRUHU VOLANTU NUTNO OBJEDNAT 450,-Kč vč DPH
4.VARIATA VOLANT S AIRBAGEM NUTNO OBJEDNAT 920,-KČ vč DPH ´´

Tak nwm kterej 2. nebo 3. ??? Asi spis ten 3. co ? ten 2. bude urcite pro novy dvourameny volanty. tak co myslis kalfa ty ses takovej odbornik pres ty krouzky :D .
Kalfa - FK

hele vypadá to spíš na tu trojku, já Ti nevím... jsi z Prahy? Takhle to nepoznám, ale ten první by snad měl bejt na starou feldu, druhej na novej dvouramen, třetí bez bagu, čtvrtej právě s bagem...

ale teda ten chlap musí bejt blbej když neví co chceš...
mildak - FK

j jsem z Prahy proc ?
Kalfa - FK

Jestli chceš mám tu jeden celkem domrvenej, ale na funkci by neměl mít vliv, cca za 100 bych ho nechal...
mildakk

Příspěvek od mildakk »

A to jako jak domrvenej? kdyztak sem hod naky foto ale jako jestli funguje tak bych ho bral.
Marfy - FK

Příspěvek od Marfy - FK »

Já jsem nedávno kroužek vyměňoval, takže bych starý mohl poskytnout. Jde o to, že na něm je urvaný konektor k airbagu, ale když bys ho nepožíval tak by to nevadilo. Však tady jsou nějaké fotky http://bm-marfy.rajce.net/Krouzek_pod_volant/
mildakk

Příspěvek od mildakk »

Marfy ten urvanej konektor na bag mi navadi, kolik by si za nej chtel ?
Kalfa - FK

jo sorry, nedostal jsem se k netu... no, chybí tam jeden závit pro šroub a je naprasklý, ale nemělo by to mít vliv na funkci...
Marfy - FK

Příspěvek od Marfy - FK »

mildakk píše:Marfy ten urvanej konektor na bag mi navadi, kolik by si za nej chtel ?
Tak za 100,- + poštovné. Nevím na kolik to poštovné vychází, ale řekl bych že kolem 50 Kč.
mildakk

Příspěvek od mildakk »

diky moc kluci za pomoc a za vase nabidky, ale krouzek uz jsem si sehnal od znameho. Ale myslim si, ze se vam urcite nekdo ozve kdo bude resit stejny problem jako ja :D
Odpovědět